Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mar89 když jsem otěhotněla s těmi dvojčaty, tak jsem měla čárku na testu 25 DC (ještě byla taková slabší, ale viditelná, žádný duch). Bylo to nejspíše 9 dní po oplodnění. Já to totiž zas až tak nehlídám. Tím že to je třetí, tak to beru že buď bude nebo ne. Ale moc moc bych chtěla. Chuť testovat zcela chápu, jsem zvědavá, jestli já vydržím až do pátku ![]()
@RenKa33 Tak jsem nevydrzela a testla jsem
a opravdu bilo
. Zkusim to za tyden. Pokud tehu nebudu, tak si asi zajdu k doktorce s tim tocenim v hlave, protoze chvilema si musim i sednout. Kdybys nevydrzela, tak dej vedet jak to dopadlo ![]()
@Mar89 tak zatím brzo, takže nic tragického, vydrž
…Určitě dám vědět!!! Mám doma 4 testy, ale jen jeden má citlivost 10, další pak 25. Tak se mi moc nechce si ho vyplývat. Ale já jsem v tom testování taky blázen ![]()
@RenKa33 Ja se prosim jmenuje ten s citlivosti 25? Zitra jdu na preventivku na gyndu, myslis, ze kdyby to bylo uhnizdovani, ze by to poznala? No my jsme vsechny blazni
. Obdivuji ty, ktere vydrzi netestovat treba 14 dni ![]()
Ahojte,
nooo nad tím jsem nepřemýšlela, já bych radši byla první těhotná
. Jinak já čekám ms 9.3. tak uvidíme
![]()
@Mar89 je to produkt lékárny Bene. Ale já jinak nedám dopustit na Mamatest 10, nikdy nezklamal.
@Mar89 No to chápu s tou prací, ale tak vždycky se to dá nějak udělat
tak at brzo najdeš
. Já jsem dnes 19DC…a asi dva dny zpět mě tak strašně bolely prsa myslela jsem, že se zblázním, nikdy mě tak hodně nebolely
ale naděje si dělat nechci…já dříve netestuju, enchci být zklamaná. Tehdy jsem měla týden zpoždění, testla a byla jsem nadšená jeden den, pak jsem potratila
tak doufám, že teďka už to bude vsechno v pohodě…beru femibion 1, předtím jsem brala listovku samotnou asi pět měsíců, ale jak všude čtu že ji spoustu žen neumí naštěpit tak jsem ji teď začala brát raději naštěpenou
![]()
@Lavendeeer Ja jsem dnes taky 19 DC. Mame to stejne akora myslim, ze si psala, ze mas cyklus kratsi.Ja mam cyklus 33-35 dni. Spinim uz treti den a posledni dva dny spatne spim. Toceni v hlave ustalo. Zkusim testnou tak za tyden a pak az v pripade, ze nedorazi ms.
@Mar89 JJ stejně to máme jen mám cyklus 27-29 dní. To je dobré znamení to spineni:) Já ani tehdy jak jsem potratila nespinila, jedine co jsem citila ze jsem strasne unavena, tedka me jen hrozne bolely tri dny prsa a uz to ustalo, takze si myslim, ze zase nic
![]()
Ahoj holky, já dneska 25 DC. Nevydržela jsem, a na testu nic… Tak další v pátek nebo sobotu ráno. Snad vydržím. Taky mám takové zvláštní pnutí v prsou, přijde mi to stejné jako naposled než jsem potratila. Tak uvidím…
Vím, že teď je ještě brzy.
Ahojky, tak jsem dneska byla na gynde na prohlidce a to spineni byla nejspis praskla cysta
. Takze asi nic.
@RenKa33 Ahojky, budu moc drzet pesti, aby tam byl v patek nebo sobotu alespon duch.Dej vedet.
@Mar89 jj, uvidím. Mě teď štve, že se mi po potratu změnil PMS. Nemůžu se teď orientovat v příznacích. Zítra ráno asi testu, ale půjdu koupit 10 test, protože to pořád bude 2 dny před MS. A ten jediný co jsem měla už jsem použila
No jo, trpělivost mi chybí…
@Lavendeeer píše:
Ahojte,nooo nad tím jsem nepřemýšlela, já bych radši byla první těhotná
. Jinak já čekám ms 9.3. tak uvidíme
![]()
Tomu rozumím
Tak ať nedorazí… ![]()
@RenKa33 Joo snad nedorazí, ale nevim, taky se ted v tom moc neorientuju, tri dny me bolely prsa jak nikdy a ted zas nic…vubec nic se nedeje
už jsem z toho zmatena