Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Majdalenka02 to mě strašně mrzí
čím by to hergot mohlo být
tak ať se červená nikde nelouda a hurá do nového cyklu
něčím se odměn a udělej si radost
![]()
@Majdalenka02 to me opravdu moc mrzi
, drzim moc palce pri dalsim cyklu!!
@Majdalenka02 Škoda!
Začínalo to tak pěkně, viď?
Posílám štěstí do dalšího cyklu a ať se to brzy podaří v plné parádě. ![]()
Ahojky holky je tohle normální?
Ms jsem měla 4.1 do 6.1. A dneska jsem si delala ovu test a slabá viditelná čárka
a cyklus mám 31 někdy 32 dní
teď to bylo z prosince na leden 31 dní cyklu ![]()
@Marketa2811 No je to normální 🙂 Slabá čárka na ovu testu = negativní, budeš ji tam mít pravděpodobně celý cyklus, jen těsně před ovulací by měl být pozitivní.
@MaláElfí takze kdyz budu ovu testovat ob 3 dny tak to nevadí?
jen ať vím
A styk taky jednou za 3 dny
predtim jsme to zkoušeli bez testu a ted to chci zkusit s testama a asi jsme delali chybu kdyz jsme to podle apky delali 3 dny po sobe
tak to tenhle cyklus chci zkusit takhle a uvidim
@Marketa2811 Záleží jestli víš, kdy přibližně bys tak mohla mít plodné dny, testovat ovu testy bys měla každý den, protože jinak je pravděpodobné, že ti nebudou k ničemu. Ten vzestup LH bývá rychlý a taky pak rychle zase klesne, takže ob 3 dny by ses toho asi moc nedozvěděla 🙂 Je dobrý taky pozorovat i ostatní známky blížící se ovulace, jako je konzistence hlenu, časem to vypozoruješ 🙂
@bacova.mi @Baru238 Aha, děkuji za zkušenost 😊 Že má méně barviva jsem netušila. Po limitu se ale vybarvila o něco více, každopádně hlavně že tam je 😅 😊.
@tgg91 píše: Více
Děkuji 😊 no já jsem samu sebe celkem prekvapila, že jsem vydržela počkat do termínu MS. 😁 Ty máš termín tedy o vikendu, jo?
@Goldie22 Klidně hned, dají ti stejně termín dle MS a pokud jim řekneš datum ovulace, tak ještě lépe. Co si pamatuji, tak to bylo někdy kolem 7.týdne ten první utz a potvrzení embrya nebo už srdeční akce.
@MaláElfí cca17 nebo 18 den cyklu co jsem si zpočítala
a podle aplikace
@Majdalenka02 to mě mrzí
Tak ať mrcha dorazí brzy a šup do nového snažení ![]()
@Marketa2811 ob tři dny testovat je málo, uprostřed cyklu to chce fakt každý den, ten vzestup hladiny Lh bývá rychlý, tak abyste to neprošvihli
![]()
Holky moc vám všem díky, jste moc hodné ❤️ 🙂 myslíte, že by to mohlo být i tím, jak jsem měla brzo ovulaci a tím pádem možná třeba nízkou sliznici? 🙂 Já jen přemýšlím, jak to pro příště zvrátit, ale tuším, že to asi moc ovlivnit nemůžu. Jen třeba máte nějaké zkušenosti. 🙂