Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VilaAmalka31 nádherný! Moc Ti preji, ať vše dopadne, úplně si mi zlepšila ráno a to se ani nezname.
Já zkouším ovulacni, predevcirem a včera, nikdy jsem tomu moc neholdovala. Nechtěla jsem se zamotat v jednom kruhu. Chci jít tomu ale naproti a poznat svůj cyklus.
Jsem rada, ze tu jsem s vámi. Všem nám to vyjde ![]()
@AIWOK také jsem tento měsíc zkoušela poprvé ovulační… a podle poznatků tady, co jsem pochytala, tak testy ještě pozitivní nemáš…
vydržet a testovat
@Rozinka_terka Jasne no, každopádně nějaká změna jde vidět, tehdy jsem neměla skoro nic ![]()
Beru teď vitaminy verra a věřím jim.
@AIWOK Je vidět, že sílí
Mě sílila a pak jsme odjeli na hory a já zapomněla testy doma
Takže tam asi proběhla ovulace, ale nemám to nakonec potvrzené
![]()
Verru neznám, mrknu na ně… já beru jen klasiku listovku a femibion… teď teda na noc vkládám Gynprodyl do konce cyklu
@Rozinka_terka Brala jsem vše, co píšeš.
Teď opravdu plodnost a těhotenství od getverra, mrkni, přečti hodnocení zákaznic. Dala jsem na to…já čtyři roky nic, ale bylo to takové snazeni nesnazeni, od ledna intuice zněla, ať jdu do toho. Teď jsem šťastná, ze aspoň ovul ukáže menší krok dopredu.
Btw moc díky za ten gynprodyl, vůbec neznám!!! Citis nějakou změnu?
@AIWOK Mrknu na to… díky ![]()
Já prodělala na konci října biochem. těho… to se podařilo téměř okamžitě.. takže doufám, že další nebude trvat dlouho
v prosinci jsem byla na preventivce a tam mi právě dr. napsal ten gynprodyl na základě toho biochemka. U mě z důvodu udržení případného těh.
Zkušenost zatím říct nemohu, vkládám teď první měsíc ![]()
Prosím o radu. Jsem 16DC a tento den mám vždy ovulaci, i podle pocitů a bílkového hlenu (ten mám už od 12DC). Takže vše proběhlo jak minulý měsíc akorát s tím rozdílem, že mi ovulační test připadá negativní
Minulý měsíc mi testy z Dr. Max ukázaly krásnou silnější čárku a tento měsíc mám testy od Livsane a čárce prostě pořád ještě trochu chybí
Má některá zkušenost? Mám to brát tak, že už ovulace proběhla, ikdyž je test podle mě negativní? ![]()
@Bonnie01 toto vám nikdo nepotvrdí, ani nevyvrátí…
může to být tak i tak… dejte na svou intuici
posnažte se, ať pro to uděláte nejvíc co můžete.. můžete mít pozitivní teprve třeba zítra… nebo mohl být pozitivní včera…
@Rozinka_terka včera jsme se snažili
tak jsem to možná včera propásla a dnes už čárka slábne
uvidíme jestli se zadařilo. Podle pocitů to asi dnes vidím na 1DPO
ale zkusím test ještě i zítra ![]()