Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marta.Gr95 píše: Více
Asi bych zkusila test za dva dny udělat znovu, nebo si dojít na krev, ale netuším zda má smysl pokud to bude biochemické s tím zkušenost nemám. Ale myslím si, že nějakou následnou péči kvůli MBL budou asi stejně dělat až po potvrzení z krve.
@Marta.Gr95 z toho jsem měla strach taky co teď před Vánoci, no podle mě už nemusím, uziju si ze nemusím do práce u MS teď když mám dovolenou a jedem dál ![]()
34tt
? Bože,
to muselo byt na psychiku
to mi je líto. Nevěděla jsem ze tolika lidem to nejde nebo tohle tamto, a podle me je to téma jak kdyby zakázaný a tech příběhů je strašně moc. Bohužel.
@Link11 Určitě za 2 dny zkusim, jen mám teda dneska vysazovat utrogestan a teď vůbec nevím, jestli ho brát dál nebo teda vysadit 😅 K tomu mbl deficitu mi repr. imunoložka i další lékaři všichni řekli že po pozitivním testu na nic nečekat, ihned si volat a minineparin nasadit nejlépe ve 4tt. Je mi jasný že oni myslí pozitivní test po vynechané MS, tak zatím s tímhle duchem nikoho otravovat nehodlám ![]()
@MikeskaA Já bych to nezatracovala… to je včera a dnes? Zkus ještě zítra, testy by měly sílit obden ![]()
Ok, děkuji za upřesnění. S tím utrogestanem toť otázka. Je myslím podobný Progesteron Besins. Tak mě doktorka říkala, pokud je test pozitivní tak pokračovat v brání poku na testu nic nebude tak vysadit a MS přijde do tří dnů. Ale ty máš na testu lehký náznak. Takže já osobně bych ho asi nevysadila, zkusila test za dva nebo tři dny a kdyby tam nebyl náznak změny tak bych ho vysadila.
@Marta.Gr95 jo to asi mysli po MS nebo v den MS, těžko říct ja když volala Dr v den MS jeste cekal 🤣a to mi řekl to samé hned jak bude test … nakonec mi to upřesnil po vynechání MS 🫣 😁
@MikeskaA píše: Více
Doporucila bych ti zkusit jiny test, mamatest dela falesne duchy ![]()
@Liskulaska slyšela jsem, ale třikrát po sobě? Vím, že byly spekulace dřív. Jednou mi naměřili i u Dr toho ducha z nej. Kdyz bylo bílo tak MS v noci dorazila. Ja bych k nim nebyla uz tak skeptická 🙂 to ze testuju tri dny před MS je spis moje blbost 🫣a to vim.
@MikeskaA ja mam treba na mamatestu ducha vzdy, mam prirozene v moci meritelne HCG
mamatest je na me moc citlivy, pouzivam dr maxe
@Liskulaska zkusím dneska jak pojedu okolo koupit ještě jiný, jen tak pro zajímavost teda, mam tady teda jenom BENU, ale maji nějaké to Livsane ![]()
@MikeskaA Livsane je super a je taky hodně citlivý. Já jsem zkoušela ještě in:time z dm a je tam to samé jako na mamatestu. Já si nemyslím, že dělají falešné, jen mamatest je prostě oblíbený na testování před MS díky jeho citlivosti a tím pádem zachytí i něco, co se třeba na chvilinku chytilo a hned zase odešlo. Tím pádem bys ani bez testování o tom nevěděla.
@Marta.Gr95 nene, holky tu vysledovaly, ze pokud mamatest nejak spatne naklonis pri tom, jak do sebe nasava moc, tak opravdu udela falesneho ducha ![]()
Jsou tady na to emimino studie, musis mit spravny uhel a vsechno
![]()
@Liskulaska Tak samozrejme za predpokladu ze je spravne udelany
Ty rozmacene testy nepocitam.