Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.26 11:19

@sestra-eve jo odpo je to lepsi :palec: zkusim testnout v pondeli, to budu 9 dpo

• Citovat
  • Upravit
174
4.6.26 12:02

@Michaela 34 zavidim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.6.26 12:11

@sestra-eve 😄 😄 ty nám ale můžeš odpoledne napsat, jak dopadl ovulační test 😄 ať máme co řešit 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 12:13

@Michaela 34 to jo, nebo se budu muset koukat na cizí diskuze, kde se loví duchové :lol:

• Citovat
  • Upravit
199
4.6.26 12:17
@Anonymní píše: Více

No ty nám v pondělí taky doufám dáš vědět co řekl test 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 12:33

@Michaela 34 no urcite dam vedet ;) zkusila bych uz v nedeli, ale bude doma rusno, tak si to necham na pondeli. Snad tam nebude💩

• Citovat
  • Upravit
174
4.6.26 13:25

@Michaela 34 nic. Na testu je duch ducha (pepino) a podle chlapa taky jeste nejsme na peaku toho, jak mu vonim. Achjo. Me ty anovulacni cykly fakt stresujou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.26 15:10

@sestra-eve ja myslim, ze i podle minule to budes mit trochu pozdeji. Tak jeste vydrzet a prijde to ;)

• Citovat
  • Upravit
199
4.6.26 17:54

@sestra-eve nebooooj to přijde!!! 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
4.6.26 20:17

Ja jsem zvedava. Dnes jsem asi tak 9-10dpo.
Meli jsme ty dva prerusovany sexy jak jsem psala, ale to v obdobi plodneho okna, ale potom i neprerusovany, ale to nvm jesli treba ma vliv nebo ne na ovulaci dva tri dny aby se posunula, jelikoz stres co jsem mela.atd . Nicmene, nehledam zadne priznaky, deloha citliva, ale tento cyklus nedavam na to duraz. Prsa teda vubec zadna bolest, ani tuk. Zada jeste nic. Ms cekam az za 6-7 dnu. Testovat nebudu.
Jedem s pritelem na dovolenou pristi mesic, tam by mi to vychazelo take na ovulaci, a deti se pry delaji jednoseji na dovolenych haha… :roll: :pocitac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
4.6.26 20:25

@Niki550 mě se dobře dělalo dítě, když jsem měla pod kůží pár promile 🤣 teda my oba. Furt nějakýho crcání stim. A pak šup párty a bylo zaděláno 😄
Zase by to bylo pěkný ne? Moct říct počali jsme tam a tam. Romantika 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
5.6.26 05:48

@Michaela 34 jkoby joo, ale aj tam bude nejaka partoska a celkove uvolnrna budu. Tesim se moc.:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
5.6.26 06:29

My jsme to pojistili ted 4 dny po sobe i bez ovulace a v nedeli pokracujem. A od dnesniho brzkeho rana jsem teta, moje „mala sestricka“ ma holcicku. Tak treba to moje telo namotivuje :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
5.6.26 06:31

@sestra-eve Jeee, tak to moc gratuluji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
5.6.26 11:37

Já dnes měla kontrolu po týdnu, jestli embryo povyrostlo. Celý týden jsem se cítila normálně těhotná (nadýmání, únava, viróza z oslabeny imunity). Do toho mi ale večer začaly křeče a lehké špinění, takže jsem šla na kontrolu hodně zkroušená.
Doktorka řekla, že embryo nepovyrostlo a zvětšil se akorát žloutkový váček, který teď zabírá celou dutinku. Takže bohužel, těhotenství neprospívá. :(
Manžel je z toho v prd…
Když jsem mu to volala, dal tomu korunu: takže ty nejsi těhotná? Bože, ti chlapi jsou občas ale telata, přitom je medicínsky vzdelanej a jinak milionovej…
Já čekám, kdy mi to teprve dojde. Ještě v noci jsem bříško hladila a říkala mu, jak se na něj těšíme. Syn mu včera říkal, že se mu splnilo přání, že si moc přál další miminko. Tomu to musím teprve ještě vysvětlit. :(

Takže teď jsem 8tt, ale přestalo se vyvíjet někdy v 6tt. Moje tělo ale stále jelo a jede na 100 % a snaží se vyživovat (a u toho kojit a bojovat s virózou). Čekám, až si s tím poradí samo. Doktorka mi dala do zálohy kapsle proti většinu krvácení. Tak se holky držte. Pro mě je to první zkušenost, své dva kluky mám za odměnu a snadnou bezproblémovou cestou. Díky bohu za ně, jsem za ně tolik šťastná. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí