Snažení 3 roky

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1566
9.1.12 17:35

Mě to taky po clostiku bolelo,ale dalo se to vydržet,takže to musí být mazec před IVF. Adopci nezavrhuji,ale vidín ji jako poslední možnost,chtela by udělat vše pro to mít vlastní.....
ppajo co je to ten postkoitalní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 17:37

to je jestli nevytvarim protilatky proti spermii myho manzela, jestli je jako hned nezabiju a tak ani nemuzeme mit mimco, sem totiz celorocni alergik (plisne, prach…) a tak je mozny ze mam vlastne jakousi alrgii na spermie, uz sme tam byli jednou ale test se nejak nepovedl, tak ted musime znova, da se to udelat jen v dobe ovulace, rano musime mit styk a pak se jede k doktorovi, ten udela stěr a to se da pod mikroskop, vubec to nebolik je to jako normalni vysetreni u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
9.1.12 17:38

A

Příspěvek upraven 16.03.14 v 23:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 17:46

my taky jen bílé a zdravé, je to sice blby, ale proc chtit cikána nebo po drogovy zavislosti, to radsi nic…proste tak zase to dite nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.12 17:57

ahoj ppajo je mi lito ze jsi to dneska dostala ale snad ti vyjde ivi.moje kamaradka ma s ivi holcicku moznost ta naka urcite je.taky jdu na ivi tak nak jak ty taky v unoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 17:59

hani a take jdes poprve? me to ceka az v dalsim cyklu koncem uvora, tenhle cyklus mam to iui, ale uz se stejne tesim, vim ze tam nejaka nadeje je :) vzdycky je nejaka nadeje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.12 17:59

romco me doktorka rekla ze za ivi budu platit jen poplatek 30kc asi je to v kazdym karu jinaci ataky zalezi jestli je soukromy nebo statni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:01

a kam chodis ty hani, ja do statniho apolinare a take se tam skoro za nic neplati, ale samozrejme to tam neni prepychovy jako v soukromym caru, vsechno ma svy plusy a minusy, ale pro me jsou celkem finance dulezity, jelikoz mame hypoteku a dva statni platy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
9.1.12 18:03

a adoptovany dite bych asi nechtela na to nemam odvahu a silu .a za druhe musis mit silnou psichku abys prosla vsemi testami atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:04

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? V březnu to budou 3 roky co se snažíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:08

cauky kačule :kytka: pojd mezi nas :mavam: hani tema testama prosli vsichni tak my kdyztak taky, to vis, prijemny to neni, kdyz vlezou i k sousedu a vyptavaj se i v praci :cert: ale znam dve rodiny co maj adoptovany deti a jsou v klidku, znam ale i ty co v klidku nejsou, je to jak sazka do loterie, ale asi bych nechtela byt sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:10

Děkuji, vidím, že vás některé taky čeká teprve první IUI, mě to čeká koncem ledna, ale jak říkáte, nedávám tomu moc naděje a věřím spíše IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:12

a jake mas problemy kacule? a kolik ti je? ja myslim ze ,oje potize souvisi s tim, ze sem brala skoro deset let antikoncepci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.1.12 18:13

No zatím mi byl zjištěn problém s ovulací a se štítkou, tak jsem začala brát léky na štítku a manžel má spg naštěstí v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2797
9.1.12 18:15

tak to mas stejne jaky my, tady maji vetsinou vsechny problem s ovulkou a beres na to leky, clostik nebo tamox?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí