Snažení o miminko - měření bazální teploty (graf)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
15.7.26 09:18

@deepbluesea kdysi davno kdyz jsme zacinali se snazenim a meli jsme predstavy jak to bude jednoduchy, tak jsme si vysnili holcicku. Behem tech let nam to pak zacalo byt jedno a ted chcem hlavne at je to zdrave a narozene v terminu, zadny porod ve 26 tydnu :)
Vy jste meli preferenci?

Ale jak se ted pomalu dostavam k tomu milniku 25tt, tak zacinam byt klidnejsi a klidnejsi.

A anonyme diky za zkusenost, cetla jsem prave podobne komenty od maminek co mely takovy nalezy, takze vlastne snad dobry :) i doktorka byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
15.7.26 14:55

@bonsaj493 ahoj, jam se vede?? Nějaké novinky? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4038
15.7.26 15:28

@Verule.Berule ahojky, zatím žádné novinky. V pátek jedu na utz, ale na mě bude moc brzy, 10 DC u mě fakt nic neuvidí :mrgreen:. Takže myslím, že další týden pojedu znovu a transfer snad koncem července, začátkem října… V srpnu ještě budu mít rehabilitace na ta záda a ruku, tak aspoň tam už snad budu vědět, jestli to je na dobré cestě a dám si jen cvičení bez procedur nebo to nevyjde a tím pádem i procedury. Jen doufám, že vše bude probíhat jak má, trochu se bojím, aby třeba nebyla na prd sliznice a rostl folikul, ale nikdy se mi nestalo, že by v tomto byl problém, tak snad ani teď ne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí