Snažení od března 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
29.4.15 13:24

No já jsem se spoléhala na ty ovu testy, že mi něco řeknou, ale nic moc.. četla jsem, ale že je možné, třeba kdybych se testla ještě v út večer, že by čárka byla silnější - někomu to holt předpoví jen pár hodin dopředu.. no a ještě ke všemu v tu středu jsem se testovala až večer, takže je si možné, že jsem to prošvihla.. Takždopádně jsme se snažili PO a ST takže pokud byla, mohlo by to vyjít :) Trošku pobolívání podbřišku jsem měla včera navečer a dne - dnes je to 7 dní po OVU, mohlo by to být uhnizďování.. Ale trochu se bojím, že to mohlo i spíš dopadlńout špatně, kvůli tomu včerejšímu stresu s tím naším čertem… Jinak testovat se budu nejdřív asi příští pátek což je 34.dc, ale mě stejně asi moc těhu testy neřeknou :) U prvního těhu na to přišel MUDR. až když jsem byla 7+0 :) Testovala jsem se den po očekávané MS, 3 dny a 5 dní a ani duch.. po týdnu od očekávané MS jsem šla k dr., dle UZ ještě nic neviděla, dostala jsem agolutin na vyvolání ms a po 14 dnech na kontrole jsem se dozvěděla, že jsem 7+0, vůbec jsem mu nevěřila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
29.4.15 13:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
29.4.15 13:58

@Nika Nut Já mám v plánu testovat příští čtvrtek, tak kdyby ses rozhodla taky ve čtvrtek, můžeme spolu :) Nebo já budu mít // ve čtvrtek a ty v pátek ;) Nemyslím si a doufám, že to zahnizďování bylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
29.4.15 15:50

@Hopsinka26 A ty bys měla příští čtvrtek dostat MS nebo chceš testovat určitý den po ovulaci?? No já nevím po mých zkušenostech si myslím, že i kdybych těhotná byla, tak to stejně dříve neukáže :) Vlastně nevím jaké to je mít // :) No jsem zvědavá, včera jsem si říkala jednu chvíli, že mě pobolívá podbřišek, pak dobrý, ale dneska teda podbřišek pobolívá opravdu, sice nic hrozného ale pořád takový tlak v podbřišku a občas v místě vaječníků, sem tam nějaké píchnutí a taky se mi motala hlava.. Těžko říct z čeho to je.. jsem taky dost nevyspalá po té divoké noci s malým.. :) No taky uvidíme jaká bude zítra BT, to možná lecos vypoví.. Pokud se ještě sníží tak by to znamenalo, že buď je cyklus anovulační nebo se vajíčko neuhnízdilo nebo nebylo oplodněno a přijde MS… A co ty, máš první dítko hodné??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
30.4.15 14:04

Ahojky, já taky od března, první.. :-) Zatím nic.. prášky jsem nebrala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
30.4.15 16:38

@didi28 Ahoj, vítám Tě :) Od března se snažíš o první mimi??? A MS jsi už měla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 18:05

No nevím přesně kdy jsme to přestali hlídat ale MS už mam dvakrát za sebou..Prášky jsem ani nebrala, tak jsem naivně cekala ze to bude hned :nevim: tak teď se snazim na to vůbec nemyslet,.uz se akorát zas těším ze se budou blížit a já zas budu mít tu naději ze nedorazi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 18:07
@Nika Nut
@didi28 píše:
No nevím přesně kdy jsme to přestali hlídat ale MS už mam dvakrát za sebou..Prášky jsem ani nebrala, tak jsem naivně cekala ze to bude hned :nevim: tak teď se snazim na to vůbec nemyslet,.uz se akorát zas těším ze se budou blížit a já zas budu mít tu naději ze nedorazi :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.5.15 18:30

Takže teď zkoušíte 3. cyklus?! Tak přeju ať to do třetice všeho dobrého vyjde :) My teprve druhý cyklus, ale byla bych moc ráda, kdyby to vyšlo.. první mimi se nám povedlo hned 1.měsíc po vysazení antikoncepce, takže to bylo úžasné, žádné měření BT, testy, přemýšlení zda to dostanu nebo ne… A kdy ti má dojít MS??? Máš už po OVU nebo před??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 19:03

@Nika Nut no:-) no já to nijak nehlídám ale teď jsem přesně v půlce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.5.15 20:21

@didi28 No já jsem si tento měsíc začala měřit BT, protože minulý měsíc byl zřejmě anovulační, tak jsem chtěla vědět, jestli to byla jen náhoda nebo nebudu mít ovulaci několik měsíců.. ale vypadá to, že tenhle měsíc byla.. tak uvidíme jak to dopadne :) Trochu nás tlačí čas kvůli práci.. A kolik ti je když se snažíte o první mimi?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 21:23

@Nika Nut 27:-)ted čerstvě bydlíme ve svým a tak nějak jsme se shodli ze už bysme do toho mohli prastit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.5.15 21:29
@didi28 píše:
@Nika Nut 27:-)ted čerstvě bydlíme ve svým a tak nějak jsme se shodli ze už bysme do toho mohli praštit. Ještě před rokem bych si potukala na hlavu já a dítě? :think: ale asi už přišel správný cas :andel: já jsem to teda nikdy moc nestudovala..mužů na sobě poznat ovulaci jen tak bez testu? jak se projevuje?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
2.5.15 08:02

@didi28 Tak mě je 27 a snažíme se o druhé.. :) První se narodilo, když mi bylo čerstvě 26 :)No těžko říct, někdo ji na sobě spolehlivě pozná, někdo o ní neví.. Většinou přichází v půlce cyklu, takže pokud máš pravidelné cykly, tak se zkus více pozorovat cca týden uprostřed cyklu.. Můžeš mít bolesti v podbřišku, můžeš i lehce špinit, v den ovulace je tzv. plodný hlen - hojný výtok, dobře pojivý-jako vaječný bílek.. no a když si sáhneš na čípek, tak by měl být měkký krátký a otevřený… Ale myslím, že to všechno vyžaduje zkušenost :) Asi to nepoznáš jen tak ze dne na den :) Já jsem právě chtěla vědět, kdy ovu mám, tak jsem si tento měsíc začala měřit BT.. Tam to poznáš tak, že den ovulace je den poslední nízké teploty, pak vzrůstá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
4.5.15 07:10

@Hopsinka26 Ahojda, tak co poslední dny a čtvrtek testování??? Jsi natěšená??? :)Já mám od středy bolesti v podbřišku a zádech stejné jako mám před a při menstruaci a sílí, tak asi nějak přestávám doufat :( Spíš odhaduju, že to někdy tento týden dostanu.. Každopádně doufám, že dáš vědět výsledek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí