Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nika Nut píše:
@Hopsinka26 Dík![]()
![]()
Až to admini schválí, tak pošlu pozvánky
@Anonymní píše:
@Nika Nut šikulka, těším se až s Vámi budu moci o všem povídat
@Nika Nut šikula:-) Asi se to nějak všechno automaticky. Žádná pozvánka se mi neukázala ale jsem tady tak je to asi ok:-)
Jinak poznali jste že jste těhotný až po vynechání nebo už předtím?
@didi28 Teď jsi ale pořád v diskuzích
A ne ve skupince - pozvánka ti musí přijít
Třeba to ještě není schváleno od adminů.. Zatím mi žádné potvrzení nepřišlo - to má??? @Hopsinka26 Ty bys to mohla vědět
Já tu skupinku normálně vidím, napsala jsem tam nějaké úvodní téma, rozeslala jsem Vám pozvánky, ale asi je možné, že to zatím vidím jen já než to admini nějak schválí, nebo nevím ![]()
@didi28 Tohle ještě není ta uzavřená skupinka, už bych sem nemohla psát. Bývá to napsané pod nadpisem že je skupinka uzavřená..
@didi28 První těhu jsem zjistila až když jsem byla 7+0 tt
Když jsem to měla dostat měla jsem pocity jako u PMS, bolest v podbřišku, v bedrech - jako když to mám dostat.. Dělala jsem 2 testy - den po očekávané MS a asi 3 dny a nic, sněhobílé
Týden na to jsem dostala injekci na vyvolání MS - dr. nic na UZ neviděla.. za 14 dní jsem šla na kontrolu, protože jsem to stále nedostala a dr. mi řekl po vyšetření UZ, že jsem 7+0 ![]()
@didi28 Musíš najet na svůj profil a po pravý straně dát přijmout pozvánku ![]()
@Nika Nut No jsem na to zvědavá:-) Mamka tvrdí že u každého děcka (má za sebou 5 porodů) to prý veděla hned druhý den
je to vůbec možný?:-)
@didi28 To nevím, možná to někdo pozná, těžko říct
Pojď už do uzavřené skupinky ![]()