Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alokin89
15.6.12 12:46
@Katien píše:
DanielkaO, Deniska2000, 1veronique: děkuju vám za podporu a milé přijetí :) bylo by super, kdyby to vyšlo :) budu vám dávat info. A jak jste na tom vy? Těším se, že si o tom můžu s někým popovídat a vyměňovat si navzájem zkušenosti :dance:

U mě by se měla MS dostavit příští týden, snad nedostaví, mívám to od vysazení HA zatím pořád nepravidelné, tak taky nevím jak na tom vždycky jsem..

• Citovat
  • Upravit
1655
15.6.12 12:49

@Katien dekuju moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
15.6.12 12:51

Ahoj holky! s přítelem se taky od června snažíme o mimčo! dnes sem měla dostat MS a nic. test však vyšel negativně :-( miminko si moc přeju a doufám, že to co nejdřív výjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
15.6.12 13:03

Ahoj holky můžu se k vám taky přidat?
My se s přítelem ted snažíme o druhý mímo. tenhle týden sem měla ovu.(teda aspon myslím mám nepravidelný cyklus tak vždy jet odhaduji)
1.pokus sme zkoušeli před cca 11 dny. a už týden na sobě občas pozoruji změny jako svědění prsou, občas nevolnost. snad nám to tenhle měsíc vyjde. na 1.dítko sme čekali půl roku něž se podařilo. A bylo to fakt stresujicí.14.7 se budeme brát a přála bych si při té příležitosti oznámit i své těhu. jestli se to povede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 14:25

Teda holky neříkejte že Vám to všem vychází na první pokus. A nebo jo říkejte, protože my se taky snažíme první cyklus a MS čekám za pár dní, tak bych byla taky moc ráda, kdyby už nepřišla :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 14:25

@bebecinka @Mishulka Vítejte holky a brzo oběma // na testíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
15.6.12 14:27
Já mám MS pravidelnou, ale minulý cyklus jako na potvoru přišla MS o týden dřív, tak uvidíme tenhle, kdy dojde. Pila jsem na kontryhel, ten prý hodně holkám pomohl, ale někdo taky psal, že jim rozházel cyklus, tak uvidíme co bude, když tak ho pít přestanu.
@alokin89 píše:
U mě by se měla MS dostavit příští týden, snad nedostaví, mívám to od vysazení HA zatím pořád nepravidelné, tak taky nevím jak na tom vždycky jsem..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
15.6.12 19:17

@Deniska2000 No nevím, jak to bude u mě, podám info ve středu. Budu vědět víc od doktorky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 07:45

nováček :-)

Ahojte holky, mohu se přidat k vám??? S manželem se snažíme o druhé mimi od června, tak jsem zvědavá… mám dostat menstruaci příští týden ve středu, tak nevím… Dělala jsem si test dnes ráno a nic :( ale asi je dost brzo. Cyklus mám 30-33 dní. Po ovulaci je 10.den. Antikoncepci neberu už rok, ale snažení je až tento měsíc :) Ovulaci na sobě také poznám-mám takové křeče, že kolikrát nemůžu ani chodit :D A to jsem si myslela, že mě bere slepák :lol: :lol: :lol: doktor říkal, že některé ženy to mívají dooost bolestivé ;). Slyšela jsem, že když je bazální teplota nad 37C tak to může být těhu. Měřila jsem si za celý měsíc pouze dnes ráno po probuzení a měla jsem 37,1C a mám 5 dní do začátku menstruace, tak nevím 8o

• Citovat
  • Upravit
5382
16.6.12 09:01

Tak u nás to tenhle měsíc nevyšlo, dnes špiním, takže MS čekám do dvou dnů a pak pokračujem nanovo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.6.12 11:42

@Deniska2000 to je mi líto :( počkej příští měsíc, to se určitě zadaří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.6.12 11:50
@Anonymní píše: Ahojte holky, mohu se přidat k vám???

To víš že ano, vítám tě tu :) :mavam:, myslím, že na test je ještě brzy, zkus až příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
16.6.12 11:54

@bebecinka Ahoj, taky tě tu vítám :) já to mám stejně.. taky jsem měla MS dostat už je to přes 10 dní a test negativní tak vůbec nevim.. :nevim: ve středu jdu pro ortel k doktorce.. :) nechám se překvapit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
16.6.12 12:41

@Katien Nic se neděje, byl to první cyklus snažení, takže jsem s tím nepočítala i když jsem maličko doufala… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
16.6.12 13:14

No moje doktorka mě v těhu nepodporuje! mám totiž nadváhu a ona je proti mému těhu. takže ta se bere až v poslední řadě! mě příjde, že mě léčí zpoza stolu! a dá se říct, že mám z doktorky strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí