Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
773
19.6.12 21:49

@bebecinka Jsem si dělala srandu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3250
19.6.12 22:23

Hezký večer, já jsem si zašla před začátkem snažení k praktické doktorce a řekla jsem jí že se chceme pokusit o miminko jestli by mě neudělala odběr krve a jestli mám vše v pořádku, všeho dost co by tam mělo být. Krev byla v pořádku, zdravě jsem jedla, pila čajíky pro těhotné, vitamínky a ještě jsem i pořádně odpočívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.12 06:04

Tak hláááásím :( dnes ráno dorazila menstruace, takže nanovo :evil:

• Citovat
  • Upravit
5382
20.6.12 08:17

Já jsem si před snažení na gyndu došla a jen díky tomu mi našli vřídek na čípku a rok jsem si musela čekat, až se budeme moct začít snažit. Teď je vřídek pryč a já jsem v pořádku. Takže určitě doporučuju před snažením tam zajít!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alokin89
20.6.12 08:22

Já jsem tam byla někdy v březnu na preventivní prohlídce, všechno bylo v pořádku, říkala ať přijdu zase za rok a nebo když se nedostaví MS :D

• Citovat
  • Upravit
699
20.6.12 10:18

Katien: moc děkuju (děkujeme) :* Vám všem holky hrozně moc přeju, ať vám to vyjde a brzy jako nám!!!

28.6. jdu na gyndu potěšit paní doktorku, ta bude překvapená, o mimi nikdy nebyla řeč, pořád jen práce :cert: a taky jsme měly obavu, že s mými 170 cm a 49 kg budu muset nejdřív přibrat (ale jak, při frmolu v práci) A ted´ takhle :srdce:

Tak vás pak ještě poinformuju jaké to bylo a jaká padla doporučení např. ohledně doplňků stravy. Jsem jak na trní, hrozně bych chtěla mít potvrzeno že je mimi tam, kde má být a je v pořádku :-)

Jinak doufám, že se brzy shledáme v diskuzi Čekáme miminko v roce 2013 :) Budu tam na vás čekat :andel:

V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.6.12 10:29

Ahoj holky… který den po předpokládaném oplodnění prvně testujete? Při prvním těhu jsem to nijak neřešila, protože jsme to s manželem nečekali, takže jsem testovala až pět dní po vynechání… Musím říct, že jak tu často píšete o těch těhu příznacích a pak je z toho MS, tak já při prvním těhu (v lednu, zamlklé v 9tt) jsem zase ty příznaky připisovala přicházející MS :-) Pobolívání v podbřišku, prsa… Asi je to o tom, co vlastně člověk chce a čeká. :-) Teď vím, že si ty příznaky budu taky plíst :-) i když jsem hned říkala, že teď už to 100% poznám :D tak jsem zvědavá… při těhu jsem byla furt utahaná a chodila často na WC, i v noci… A co to testování? Už se těším… my teď zkoušeli první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.6.12 10:37

@Katien doufým že dnes budou jen dobré zprávy :)
gratuluji nové těhulce :kytka:

my ted sme pořád venku tak mi pár věci asi uniklo :|
snažím se ted na miminko nemyslet abych se nestresovala. a příští víkend budu testit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
20.6.12 10:39
@ninaj píše:
Ahoj holky… který den po předpokládaném oplodnění prvně testujete? Při prvním těhu jsem to nijak neřešila, protože jsme to s manželem nečekali, takže jsem testovala až pět dní po vynechání… Musím říct, že jak tu často píšete o těch těhu příznacích a pak je z toho MS, tak já při prvním těhu (v lednu, zamlklé v 9tt) jsem zase ty příznaky připisovala přicházející MS :-) Pobolívání v podbřišku, prsa… Asi je to o tom, co vlastně člověk chce a čeká. :-) Teď vím, že si ty příznaky budu taky plíst :-) i když jsem hned říkala, že teď už to 100% poznám :D tak jsem zvědavá… při těhu jsem byla furt utahaná a chodila často na WC, i v noci… A co to testování? Už se těším… my teď zkoušeli první měsíc.

někdo má to štěstí že mu vyjde test už cca 16den po oplodnění. ale lepší je tak těch 10.dní po ovulaci. ale každá to máme jinak :nevim: já si počkám jestli dostanu MS nebo né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
20.6.12 11:29
@ninaj píše:
Ahoj holky… který den po předpokládaném oplodnění prvně testujete? Při prvním těhu jsem to nijak neřešila, protože jsme to s manželem nečekali, takže jsem testovala až pět dní po vynechání… Musím říct, že jak tu často píšete o těch těhu příznacích a pak je z toho MS, tak já při prvním těhu (v lednu, zamlklé v 9tt) jsem zase ty příznaky připisovala přicházející MS :-) Pobolívání v podbřišku, prsa… Asi je to o tom, co vlastně člověk chce a čeká. :-) Teď vím, že si ty příznaky budu taky plíst :-) i když jsem hned říkala, že teď už to 100% poznám :D tak jsem zvědavá… při těhu jsem byla furt utahaná a chodila často na WC, i v noci… A co to testování? Už se těším… my teď zkoušeli první měsíc.

Mě vyšel první úplně slaboučký „duch " na testu přesně 14. den po předpokládané ovulaci a tulení. Byl to zároveň první test, který jsem udělala jsem tak z "legrace a nedočkavosti“…a už tam bylo :D :srdce: 18. den už to bylo zcela jané :-) Ale myslím, že to můžeme mít každá trochu jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
20.6.12 11:52

@1veronique Gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
20.6.12 11:53

@ninaj Já být tebou, tak testuju až v den vynechání menstruace. Já vím že je těžký to vydržet, ale na druhou stranu a často stane, že je na testíku duch, člověk se těší a pak přijde MS. Tak možná radši nevědět. Ale jinak na testech se píše od cca 10 dnu po oplodnění, každý test je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.6.12 13:21

Díky za názory holky :-)

Jojo, je to tak, že testování brzy je akorát stresující a hlavně, stejně si tím nic neuspíšíme… ale ty dny se tak vlečou :(

Už nevím u koho, ale četla jsem tu, že je tady někdo z Chrudimska. Já jsem taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5382
20.6.12 13:41

@ninaj Já jsem z Chrudimska :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.6.12 13:53

Jééé, a ke kterému dr. chodíš?