Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ninaj Určitě to vyjde, já byla včera a na to že mě vůbec neznla a já ju viděla poprvní tak se do tolika věcí strefila že mě běhal mráz po zádech. Věděla toho strašně moc co vědět nemohla.
@anastazia6 U nás to bylo zrovna tak… Sama prý začala mluvit o tom potratu, dokonce řekla, že to byl kluk. No to už se nedozvíme stejně
Ale jooo, jestli budu do září těhotná, tak tomu začnu věřit na 100%
A moc ráda
Přemýšlím, že zkusím prvně testnout v úterý ráno. To budu 11 nebo 12 dní po ovulce… Prostě to zkusím, mě to nedá.. ![]()
@ninaj Jasně určitě to zkus za to nic nedáš akorát pár korun za test. Mě se nejvíc osvědčil test od primeros, chytnul mě ducha od 10 DPO ale mamatest až asi 13 DPO. Určitě by jsem příště zase zvolila testy od primeros a to jsem obešla lékárny i drogérie aby jsem měla několik druhů. Tak pak písni jak jsi dopadla. Držím palce.
@anastazia6 Děkuji za tip na test
Ty Primeros jsi kupovala v lékárně, nebo v drogerii??? Vím, že nic neuspěchám, ale první zkusím v úterý a pak obden. Začínají mě i docela bolet prsa, i ten podbřišek občas píchne… jenže to vše může být k MS, to nemusí nic znamenat… ach to čekání ![]()
@anastazia6 A nemohlo se stát, že jsi si to spletla s Pepinem?
Ty dělají těhu i ovu testy (mám je doma)… Primeros mi ve vyhledávači vyběhly jen XXL kondomy ![]()
Já mám Mamatest a ty tady holky hodně chválí, tak jsem zvědavá jak bude funovat, ale to si ještě počkám do poloviny Července ![]()
Ahoj holky
muzu se k vam pridat? Hledala sem podobnou diskuzi jako je vase, prave sem dnes objevila na testu ducha (nejsem si jista) sem teprve 11dpo takze mam jeste 4dny do ms a docela se bojim. Je tady nektera z vas ktera objevila ducha pred ms a mimi se udrzelo? Preji krasny den a brzy // ![]()
@Levandulka7 píše:
Ahoj holkymuzu se k vam pridat? Hledala sem podobnou diskuzi jako je vase, prave sem dnes objevila na testu ducha (nejsem si jista) sem teprve 11dpo takze mam jeste 4dny do ms a docela se bojim. Je tady nektera z vas ktera objevila ducha pred ms a mimi se udrzelo? Preji krasny den a brzy //
ahoj duch je tam pěkně vidět myslím že to určitě vyjde, zkus si edělat test za 2dny a uvidíš jestli bude čárka sílit nebo slábnout ![]()
Ahoj holky která z vám čeká MS od 28června? budete testit dřív nebo počkáte na den D?
@Levandulka7 píše:
Ahoj holkymuzu se k vam pridat? Hledala sem podobnou diskuzi jako je vase, prave sem dnes objevila na testu ducha (nejsem si jista) sem teprve 11dpo takze mam jeste 4dny do ms a docela se bojim. Je tady nektera z vas ktera objevila ducha pred ms a mimi se udrzelo? Preji krasny den a brzy //
Jůůů, to je opravdu krásný duch! Ale určitě ještě kontroluj… říká se, že období, kdy máš dostat MS je krizové… Tak držím palečky!!! Já takovou zkušenost nemám, první těhu jsem nečekala, takže jsem testovala až po zpožděné MS…
@Levandulka7 píše:
a můžu se zeptat jak dlouhej míváš cyklus?
Ahoj, my jsme se s manželem začali předevčírem také snažit o druhé mimi. Tak budu napjatá zda v červenci objevím // ![]()
@Deniska2000 Taky mám doma koupené Mammatesty 10. Určitě je taky vyzkouším, je asi takovej nejznámnější… Ale možná zkusím i ten Pepino. Koukala jsem na diskuze o něm a holky si ho chválí, že nedělá duchy. Buď ukáže ano, nebo ne.
Já už samozřejmě začínám pozorovat další příznaky
Ale neberu to vážně, podvědomí umí udělat moc… Jen jsem unavená, jako při tom prvním těhu a i docela běhám na záchod. Jakoby že se mi najednou hrozně chce a pak skoro nic… Ale říkám, podvědomí je podvědomí… takže prrrr…
![]()
@Mishell Ahojky, budu držet palečky, ať tam hned // jsou
![]()
A coo-přeju to tady všem holkám, ty dvě //!!! Určitě nás každá taková zpráva o // od druhé potěší a nakopne k tomu, že to jde!
![]()
@ninaj píše:
@Deniska2000 Taky mám doma koupené Mammatesty 10. Určitě je taky vyzkouším, je asi takovej nejznámnější… Ale možná zkusím i ten Pepino. Koukala jsem na diskuze o něm a holky si ho chválí, že nedělá duchy. Buď ukáže ano, nebo ne.
Já už samozřejmě začínám pozorovat další příznakyAle neberu to vážně, podvědomí umí udělat moc… Jen jsem unavená, jako při tom prvním těhu a i docela běhám na záchod. Jakoby že se mi najednou hrozně chce a pak skoro nic… Ale říkám, podvědomí je podvědomí… takže prrrr…
![]()
já teda na mamatesty nedám dopustit,ale u 1.těhu sem si koupila ten pepino a dělala jsem si ho večer a byla tam dálnice jak hrom ale je pravda že už to bylo po očekávaný MS