Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
22.8.13 18:14

@Ari86 no ja se mam dobre :) mrnousek taky bych rekla :) mam spoustu veci uz nachystanych, spoustu objednanych a tak celkove si to uzivam :) mam za sebou vysetreni na cukrovku a vyslo mi to dobre, takze jsem rada. jinak mam dnes ukonceny 27.tt :) a musim rict ze to docela utika :) no taky az ta tva princezna vykoukne na svet, tak dej hnedka vedet ;) mejte se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
22.8.13 18:43

@Schara moc dekuji za prani!!! Posledni dny nebyly zrovna bajo, takze je to vytouzena odmena, mit to za sebou.

@Zezulína no jo, uz, vsak bychom v nedeli uz meli stejne termin. Na to, jak jsem od 37 tt byla na rozdypani, jsem to dotahla az na 39+4. Ale ze to byl boj :-D

@Ari86 to teda, je to uzasna uleva! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.8.13 12:09

@x-katharine Strašně moc gratuluji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.8.13 14:04

@MonaK147 a ja moc a moc dekuju!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.8.13 19:52

Ahoj holky, chci se zeptat, nemáte náhodou některá „šílené“ svědění chodidel??? Nebo slyšela jste o tom některá? Vůbec nevím, co to je, nikdy jsem to neměla, ani na nohou nemám žádné pupínky, vyrážku, prostě nic! :cert: Je to hrozné, zkouším to mazat, ledovat, ale nic nepomáhá! :pankac: Nohy nateklé nemám, jen prostě hrozně svědí.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
23.8.13 19:56

@MonaK147 zkusenost nemam, me ale desne svrbelo bricho a prsa v tehu. At ti to brzy polevi! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
24.8.13 22:22

@x-katharine moc moc moc gratuluji. přeji hodně zdravíčka, kolik vážila? těším se na fotky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.8.13 08:05

@Mishulka dekuji :-) mela 3 440 g a 49 cm, ale vahou spadla, tak cekame, jestli nas dnes pusti. Foto mi tu pres mobil nejde bohuzel pridat, musim az doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.8.13 23:01
@x-katharine píše:
@Mishulka dekuji :-) mela 3 440 g a 49 cm, ale vahou spadla, tak cekame, jestli nas dnes pusti. Foto mi tu pres mobil nejde bohuzel pridat, musim az doma.

to je akorát :-) s fotkama nespěchej. hezky se doma zabydlete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 12:14

Tak IVF nedopadlo. jdu na konzultaci. přeji všem lepší úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.8.13 12:44

@beruskaevuska1 nehazej flintu do zita :) to neznamena, ze kdyz se nepovedlo napoprve, ze se nepovede vubec ;) budu drzet pesti at se zadari co nejdrive :) jo a moje znama byla taky na ivf po roce snazeni :) a ke druhemu ivf nedoslo, protoze otehotnela prirozenou cestou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.13 17:51

@Schara neházím flintu do žita. máme zamražená dvě kvalitní embrya. jdu ještě jednou tento týden na krev a na konzultaci do CAR. tak uvidíme, co mi doktor řekne a co se bude dít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.8.13 08:08

@beruskaevuska1 tak drzim pesticky at se tihle dva uchyti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.13 09:18

@Schara definitivně bude jasné že to ted nevyšlo až na konci tohoto týdne. přemýšlím, co jsem udělala špatně, co se nepovedlo… aby se to neopakovalo příště, pokud se těhu neprojeví později v tomto týdnu. ano, dvě embrya se asi budou hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.8.13 11:03

@beruskaevuska1 Evi, tímhle se netrap, ty za to nemůžeš, to prostě tak má zařízeno příroda :( Do konce týdne na tebe moc a moc myslím, pořád tu šance je, tak moc bych ti přála, aby vám to vyšlo!!! :kytka:

Teda holky, já snad 23 hodin denně kojím a v té zbylé hodině musím stihnout vše ostatní :twisted: Slíbila jsem fotečku - tady je ta naše slečna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí