Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
18.9.13 21:19

@Mishulka zitra budu 31+0 :) celkem to utika :) no to verim, ze to bolelo ;) ja jsem si nechavala davat ten znecitlivujici gel a o tetovani jsem ani nevedela ;) nj, jsem posera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
19.9.13 07:56

To jsem nevěděla že se to dělá. byla jsem u jednoho pána co se tomu věnuje, ale salon nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.9.13 10:14

Ahojky holky, posílám fotečky našeho prcka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.9.13 12:40

@Ari86 no to je princezna :palec: je nadherna :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
20.9.13 12:56

@Schara děkuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.13 18:10

@Ari86 je moc pěkná princeznička malá. mě čeká v říjnu KET. kryoembryotransfer. dvě zmrzlá embrya ze srpnového umělého oplodnění se rozmrazí a transferují je do mě. klidně at vyjdou dvojčátka. v srpnu se dvě embrya neuchytila. už nejsem tak smutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.9.13 13:36

@beruskaevuska1 já nechci být nějak hnusná, ale ty už jsi z toho vážne na prášky ne? opakuješ to tu v každým komentáři, promiň jestli jsem tě urazila, ale je to tu fakt často, i tak držím palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.13 22:52

Ahoj holky! Občas sem nakouknu, ať vím jak jste na tom ;) Moc moc gratuluju ke všem úspěchům a krásným miminkům! A snažilkám přeji brzký úspěch!

Tobiášek už má 3 a půl měsíce, neskutečně to letí! Je to zlatíčko, pláče jen když má hlad nebo když si špatně odříhne a potřebuje si ublinknout. Krásně přibírá, už má 6,5 kg a to jen kojím, moc mu chutná :) Jinak se od narození už dost změnil, ale furt je to celý táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.13 09:14

@Zezulína na prášky nejsem. jen je letošní rok smutný. dva dny před svatbou mě a manžela umřela manželova babička, která s námi bydlela v domě. mužova maminka bojuje celý rok s rakovinou, zatím nemoc vyhrává. pár roků se snažíme o dítě a výsledek nikde. letos nebylo moc důvodů se radovat. bohužel. pomáhá mi práce a fajn lidi kolem mě. kvůli soudům v rodině nemůžeme stejně jít k psychologovi - rada právníků, státní zástupkyně a dalších. ale nemáme s mužem potřebu chodit k psychologovi. pomůžeme jeden druhému, okolí nás podpoří… já ač je letošní rok ne příliš veselý mám v sobě klid, pohodu a mír. slovy básníků - občas se v noci dívám na nebe plné hvězd, vím, že existuje jedna z mnoha cest, která nás dovede k tomu co chceme, a to že děti mít budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
29.9.13 20:52

@ema.karolinka krásnej brouček! :palec: letí to s těma dětičkama hrozně moc, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
8.10.13 12:30

Ahojky holky, tak jak se máte? Co naše těhule, jak jste na tom? Už to taky máte za pár, co? Držím palce, ať máte rychlý porod bez komplikací. Naší malé bude v pátek měsíc, strašně to letí. Ale je hodná, je to zlatíčko. Posílám nové fotečky. Mějte se fajn :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.13 19:47

Tak jsem za poslední týden byla u gynekoložky, na gynekologické pohotovosti i v CARu. mám totiž křeče a bolesti v podbřišku. mám v těle infekci. snad bude vše v pořádku. ted bych ket absolvovat nemohla. bolesti a křeče mám už cca tři týdny, začínám čtvrtý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.10.13 13:54

@Ari86 ahojda, no mala je uplne kouzelna :palec: :potlesk: uz se na toho naseho raubirka taky tesim :srdce: ale jeste musim vydrzet, mam TP az za 6 tydnu :) jinak co se tyce kontrol je vse ok, i ja jsem ok, i kdyz jsem takovy hrosik :mrgreen: mam teda nahore jen 9kg zatim, ale ohnout se pres to moje panderko uz nejde :) vstavani z postele je taky sranda, vsak urcite vis o cem mluvim :) tak at mala pekne roste… Ahoj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
15.10.13 13:50

Ahoj holky tak já už mám 15 kilo navrch a týden do porodu tak jsem zvědavá kdy to na mě příjde…jinak dětičky máte všechny užasné už se taky nemůžu dočkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.10.13 13:59

@Zezulína moc ti to slusi :) 15kg je akorat, ja mam ted 10kg a do porodu mesic a kousicek :) a taky se na naseho mrnouska tesim :) me se ted ptala jedna holcina ve kterem jsem mesici a tipovala 6. nebo 7. mesic :mrgreen: celkove mi vsici rikaji, ze mam to brisko pekne a male :) prestoze mrnousek je velky tak akorat :) kdyby neco, preju pohodovy porod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí