Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
20.11.13 10:22

@Schara Jé, to to uteklo, tak hodně štěstíčka, ať se dočkáš už brzy ;) Obdivuju tvůj klid, já se hroutila, že nerodím, už dva týdny před porodem, protože mi týden před slíbila paní doktorka, že už to bude brzy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.11.13 10:29

@x-katharine mě to před dvouma týdnama dr. slíbil taky, protože jsem se po vysazeni magnezka pekne na prst otevřela, CS mi skočilo na 5 :) no, ale tady se to zastavilo a od te doby je to stale stejne, neděje se nic. No klid, jak kdy, jako už bych chtěla mít odrozeno a mít toho našeho raubíře u sebe ;) a to procházkuju, hopsám na míči, uklízim a ono nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
20.11.13 12:40

@Schara se mu u maminky líbí ;) Já měla CS čtrnáct dní před porodem 7 a furt nic, rodila jsem tři dny před termínem. Porodní asistentka mi pak radila častý sex, teplou vanu a masáž bradavek, to že prý vyvolává. Tak ti moc držím pěstičky, ať to máš brzy za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.11.13 09:09

@x-katharine No vanu si dávám, nebo teplou dlouhou sprchu, sex už nám nějak nejde :mrgreen: to už nám přijde spíš jako komedie :lol: mě přijde, že pokud se mu ven nechce, tak ho stejně ven nic nedostane :) popravdě se těšim i, až se budu moct normálně hýbat a zvědnout a tak :mrgreen:
každý mi říká tak se vyspi pořádně, pak se nevyspíš, jenže já trpím ještě ke všemu nespavostí, takže vyspana v podstatě nejsem… však ono to přijde :)
dnes jsem koukala do kalendáře a ono je reálné, že budu rodit třeba v prosici, mě málem kleplo :lol:
no zítra jdu na kontrolu na monitor do porodky, tak se tam teda začnu informovat o všem :) kdy vyvolávají atd.

holky hezký den a porádne uzívjte s miminkama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.11.13 21:52

Masáž bradavek doporučuju, kamrádce to poradila druhá kamarádka a tak jak se sprchovala tak ze srandy si hrála s bradavkama a asi 2 až 3 hoďky po tom už jela do porodnice :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.11.13 07:49

Ahoj holky. tak náš Filípek už je na světě, už jsme i doma :) narodil se 23.11. v 5.45 :) 4,5 hodiny od první kontrakce, byl to desný fičák. Je to náš poklad. :srdce: s čím teda bojujeme, je přisátí k prsu :,( navic bradavky uz mam pokousané, tak muz donese odpoledne kloboučky, snad to bude lepsi. tak se m :) ejte hezky, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.11.13 21:09

@Schara gratuluju, to jste měli teda fakt rychlovku, tak nám sem pak holky hoďte taky fotečku ať se kuknem…
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.11.13 21:09

@Schara máme prcky přesně o měsíc od sebe, my jsme 23.10. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
27.11.13 21:12

náš Kubišta

Pár foteček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
28.11.13 14:26

@Schara Gratuluji a přeji oběma moc a moc zdravíčka!!! To jsi měla rychlý porod na prvorodičku :palec:

@Zezulína Kubíček je stejně starej s naším malým sousedem ;) Krásnej drobek!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.12.13 21:11

@x-katharine jj byl to ficak ;) nastesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.12.13 21:26

@Schara Krásnej brouček!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
23.12.13 21:17

@MonaK147 Moňulí hoď nám taky fotečku prcka :srdce:
Jinak Vám holky přeju Krásný Vánoce a hlavně moře moc zdravíčka do novýho roku 2014 :srdce: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.12.13 11:53

Holky přeju Vám krásné vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.12.13 10:05

Ahojky, pěkně dlouho jsem tu zase nebyla. přeju krásnej vstup do nového roku a hodná miminka :) já mám zítra narozky tak budu slavit dnes :mrgreen: ale jen decentně ještě jednou denně kojím :) přihazuji foto těch našich loupežníků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí