Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
11.3.14 10:34

@x-katharine jj presne tak je to chlapak a jeste ma byt po kom velky, tatka je velikej :) No to je jedine kdy ho nechovam, kdyz rve v kocarku, to proste zasadne nevytahuju a tam ho nechavam rvat. Jsem asi krkavci matka, ale uz i tak jsem slevila ze spousty mych zasad, co jsem rikala, ze nikdy :mrgreen: :lol: Treba ze nikdy nebude spat se mnou v posteli :lol: :lol: jako celou noc tam nespinka, vetsinou ho tam nechavam az tak od 5 od rana :) a nebo kdyz jsem v obdobi spurtu kojila v noci po hodine, tak jsem jen vytahovala prsa a spala dal :mrgreen: a taky jsem rikala, ze si ho nerozchovam at nejsem otrokem ditete a ja JSEM otrokem ditete :mrgreen: :lol: ale nevadi mi to, za 10 let uz neprijde at ho pochovam a nebo prijde, ale zridka :) tak si to uzivam ted.
tak je krasne, ja se chystam ven s kocarkem na prochazku :) To je moje dobijeni, prochazky na slunicku a sladkosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
25.3.14 06:54

Ahoj, devcata my budeme v dubnu slavit rok. Ondrasek je uzasnej i kdyz posledni dobou se vzteka.Ma 6 zoubku a uz sam stoji.tak snad se dockame tech krucku.
A starsi si s nim vyhraje, ikdyz ma obcas napady, jako ho prastit nebo strcit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.3.14 17:02

@Mishulka no ja koukám, to to ale uteklo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
1.4.14 21:29

Strasne, hrozne to leti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
16.4.14 14:11

Ahoj holky, tak nam je 5 mesicu, 6870g, zaciname pomalinku davat prikrmy, protoze milacka kojim po hodine a pul.. :-) :-) :-) Je strasne hodnej, vydrzi si hrat treba dve hodinky na hraci dece a ja o nem nevim.. Jen v noci zacal delat bordel..nejvic si chce povidat ve dve ve tri rano.. :-) :-) Hrozne to utika! Je to nase nejvetsi stesti!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
16.4.14 14:41

@MonaK147 ahoj, tak malej bude mit 5mesicu za tyden a ma tak o kilicko ted vic nez ten vas, ale taky stale kojim, po dvou hodkach vicemene ve dne v noci, tak chci taky zacit s prikrmem. Dneska zkusim prvne kasi na noc :) tak jsem zvedava co to s nim udela. Jinak uz je Fila taky hodnejsi a tolik neplace, umi si i sam hrat, ale nekdy na me pokrikuje tak, ze mu proste venovat pozornost proste musim :mrgreen: A taky ma tendence si nejvic povidat a delat bugr ve 4 rano :mrgreen: a to mezitim byva vzhuru, rozhodne nespi v kuse do tech 4 :mrgreen: tak at se dari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.14 16:58

Ahoj holky, krásně nám ty dětičky rostou :potlesk:
Tobiáškovi je už 10 měsíců, váží 9,33 kg a měří 73 cm. Má 8 zoubků, vesele se plazí a houpe se na kolínkách. Je to krásný pohled :srdce: Chodíme na baby plavání a moc se mu to líbí. Je to zlatíčko, veselý chlapeček, stále se směje. Už několik týdnů spinká celou noc :* Papá hezky, chutná mu ovoce i zelenina, nic mi neplive :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
17.4.14 21:18

Ahoj holky nám bude za týden půl roku a máme 7650g, jinak je Kubík hodňoučkej, sem tam se umí i pěkně vztekat, jinak už skoro lozíme, a kojíme prez den někdy taky po hodině a půl někdy po 2 hodinách jak kdy…v noci kojíkme po 3 hodinách…utíká to jako hrom abych už za chvilku plánovala druhý mimiško

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.6.14 12:05

Ahoj holky, tak my jsme pokorili 7 mesicu :) Filípek je sikulka, krasne leze a sedi. Stavi se u nabytku, tak neustale hlidam. Uz se klubou i horni zoubky, ma 9kilo, je to kus chlapaka :) Sice porad moc nespi, ale co se da delat. Celkem pekne se rozjedl a musim rict, ze hezky uz basti, ale ze zacatku to byl boj. Jinak stale kojim jeste, ale snazim se ho naucit pit vodu (zatim jsme jak na houpacce - nekdy pije nekdy ne) abych mohla asi po prazdninach odstavit.

A jak se mate vy a co vase ratolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
18.7.14 22:37

Ahoj holky tak po hoooooodně dlouhé době Vás jdu pozdravit, Kubík roste moc rychle odedne 7 měsíce si sám stoupl a te´d nedělá nic jinýho než furt chodí, sice jen za ruce ale kdybych s ním chvilku denně nechodila tak se s ním nedá vydržet tak snad už se naučí brzo chodit sám, příští týden je mu 9 měsíců, je to strašné jak to letí…tak se mějte a některá se zase ozvěte
jinak přidávám foto z vítání občánků a Kubíkové první dovolené u moře v květnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.14 21:04

Zdravím. 18.7. se mi narodila dcera Lucinka. měla a má žloutenku a hnisání v oku. bohužel musím dokrmovat um, není dost mléka. už jsem dvakrát měla schůzku s laktační poradkyní. snad se to zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.8.14 06:23

@beruskaevuska1 gratuluju :kytka: z dokrmu si nic nedelej, hlavne ze jste obe spokojene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 08:14

Hodně z vás už tady dítka má. malá má pořád žloutenku. má někdo zkušenost s tak dlouho žloutenkou. pak má hnis v oku a hrozí pročištění očního kanálku. a na prdíky byste radily raději nosifol nebo espumisan. dávám espumisan, odvar z kmínu a nahřívám bříško… ale malá brečí a kroutí se. ta žloutenka mi docela vadí. byla pět dní na fototerapii což bylo docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.8.14 10:11

@beruskaevuska1 my zloutenku nemeli, ale znama ano a ti byli v porodce dva tydny a hrozili i vymenou krve ci tak nejak a pak to bylo ok postupem casu, tak neboj.

na ocicko zkus ty masaze, miminka to obcas mivaji.

Na brisko jsme davali espumisan a probiotika v kapkach od firmy biopron (je na nich napsano od tretiho mesice, ale dr. me ujistila, ze jsou uplne stejneho slozeni jako ty kapsle co jsou od narozeni) a pak masaze, nahrivani, mazala jsem pupikem. Ale stejne mi prvni tri mesice probrecel. No zlepsilo se to mirne, kdyz jsem prestala nahusto pit fenyklovy caj, mel po nem takove prdy, ktere ho bolely… tak treba s tim odvarem z kminu taky opatrne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.14 13:26

@Schara jsem pozitivní a věřím že vše dobře dopadne, ale když doktorka řekne, že žloutenka se asi vrací, s okem to vypadá čím dál hůř… a to máme kapky, mast, dělám masáže… tak ten optimismus člověka drží nad vodou.

ona bud spí nebo brečí, dokáže probrečet a probdít i 14 hod v kuse, sousedi si asi musí myslet, že to není normální… popravdě, my dvě zimy poslouchaly, jak neumětelsky sekaly dřevo každý den… tak manžel říká že ted jim to malá vrací. kéž by ten cvrček mohl říct co mu je. fenyklový čaj nepiju, odvar z kmínu dostane dvakrát třikrát týdně… ona je stejná jako v porodnici se žloutenkou - už tři týdny… oči se jí čím dál víc zbarvovat dožluta. sebe neřeším a nejsem v pořádku - špatné krevní testy atd. je pro mě důležité aby ona byla v pořádku.

díky za odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital