Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
31.12.13 10:34

@Mishulka tý bláho, vy rostete!!! To to letí!!! I když je fakt, že na to, že jsem v podstatě nedávno rodila, tak naše Verunka už taky začíná být slečinka a ne miminko. Je s ní už docela sranda, ale poslední tři týdny zlobí v noci se spaním, tak mám budíček co dvě hodiny :zed: Ale jinak je to zlatý dítko, strašně moc miluje velkou ségru, furt se na ní směje a ségra na ni teda jako taky trpí, zlobí jenom nás :mrgreen:

Holky, v tom přicházejícím roce hodně zdravíčka vám všem a vašim rodinám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.12.13 10:39

Ty jsou kouzelné :srdce: taky bych brala holčičku :mrgreen: utíká to hrozně moc klukovi bude 9.ledna 3roky a Onýskovi 9měsíců už si u všeho stoupá a miluje hračky, naštěstí :mrgreen: aspon jednoho klučinu mám hodného. Jinak ten broblém se spaním máte taky několikrát do měsíce, hlavně furt trpí na prdíky a to je vážně hrůza :roll: necháme kde se to v něm bere…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
31.12.13 12:23

@Mishulka Jé, tak to máte narozeniny skoro stejně, všechno nejlepší oběma!!! :kytka: My máme tu první taky pěkný kvítko, neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
2.1.14 19:06

Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
2.1.14 19:23

Ahojda holky, koukám, že se máte dobře, to je super. My taky, akorát Filípek e pěkný uřvánek, ale nenadělám nic, už si zvykám i když mě ten plač porad drásá, ale on z toho snad vyroste brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.1.14 18:37

Ahoj holky.. :-) To jsem ale ostuda! Nějak jsem neměla čas sem kouknout.. :think:
Posílám také nějakou fotečku.. :srdce:
Máte krásné prcky, to je nádhera! :andel:
Jak se jinak máte? Maxík je úplně zlatý! :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.1.14 18:40

Ještě posílám nějaké aktuální.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.1.14 12:13

@MonaK147 krásnej brouček!!! a co máte vlásků!!! nám většina vypadala, ale už začínají růst nové :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
3.2.14 11:43

Ahojda holky? jak se dari, co vase ratolesti? rostou asi jako z vody co? nas broucek ma za sebou prvni hexu a musim zatukat bez reakce :) jinak je to sikula, sice je hodne chovavej a dost uplakanej, sam neusne a musim ho uspavat na mici nebo chodit po mistnosti, ale zatim je jeste mrnavej a usinat samotnyho ho zkusim az tak ve 4–6 mesicich, no ale uvidime, ona realita bude treba uuuuplne jina :mrgreen: :lol: jinak ho stale zlobiva brisko, takze dokaze prorvat i cely vecer. ale nemenila bych ani za nic na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
10.3.14 13:27

@Ari86 @MonaK147 @x-katharine @MonaK147 @Mishulka @ninaj Ahojda holky :mavam:, tak jak se vám dari a vasim ratolestem ;)?? Nasem Fílovi jsou 3,5 mesice a je to nas poklad :srdce: i kdyz dava celkem zabrat, protoze nepatri zrovna mezi space a jeste je ke vsemu chovací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
10.3.14 21:19

@Schara Ahojky!!! Nám se daří dobře :kytka: Verče už je půl roku, máme první zoubek a je zlatá. První zub jsem našla úplnou náhodou, sice se v noci víc budila na mlíčko, ale jinak byla naprosto v klidu. Už pomalu zkoušíme mrkev a kaši na noc, ale maminčino mlíčko je prostě nej, vše ostatní absolutně odmítá :zed: :mrgreen: A ségry se nadevše milujou, takže jsem šťastná jako blecha :dance: (hrozně jsem se bála, aby starší nežárlila) Jen si to chování užívej, za rok už o chování nebude mít nejspíš zájem, kdy jindy si to užít? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.3.14 07:25

@x-katharine Desne to utika pul roku :) Je dobre, ze se maji radi uz takhle od prtava :)No ja chovam a uzivam si to, ale nekdy uz pekelne boli zada, preci jen 6,5 kila se pronese :) a bude hur :mrgreen:
Ja teda taky kojim, jen na noc pridavam pred spanim 60ml nutrilonu, budil se mi po 1-2hodinach ted posledni dobou a mela jsem ho porad u prsa a asi to zabralo a intervaly se prodlouzilin prvni na 4 hodiny a pak po 2 hodkach. parada. No a dneska Filípek zapomnela, ze ma hlad a spal od pul 9 do pul 4 :mrgreen: a pak od pul 5 do 7, nadhera.
ted tady na me hudruje z kosiku, je to laska nase nejvetsi :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.14 07:35

@Schara Jé, to věřím, že se pronese, vážíme úplně stejně :oops: Počkej, až budeš mít druhý, naše starší zvířena taky musela bejt furt v náručí a Verče ke štěstí stačí dovádějící ségra na obzoru a má o zábavu vystaráno - leží si na hrací dečce nebo v lehátku a je spokojená. Tak to spal Filípek krásně! Mě takhle spala Verča na začátku a pak pár dní nedávno, než nám začal vylejzat první zub, od tý doby to je na bednu :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.3.14 09:34

@x-katharine no zoubku se taky trochu desim, ale treba to nebude tak strasny, i kdyz me staci kdyz me zlobi a roste moudrak jak to boli, takze tak. Ale holt to k tomu vsemu patri ;) To vis 6,5kg nemame zadneho drobecka, ale pritom neni tlustouckej, par faldicku ma na stehynkach, ale je takovy akorat :) je pravda, ze je i dlouhej :) nj bude to chlap jak hora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.3.14 09:55

@Schara Však to má krásný míry, kluci jsou větší, ale taky vím, co musíš nosit, Verča se už pronese docela pěkně - tuhle se rozeřvala na procházce, tak jsem ji kousek nesla a byla jsem fakt vděčná, že se zklidnila a mohla zpět do kočárku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí