Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Schara Jé, to to uteklo, tak hodně štěstíčka, ať se dočkáš už brzy
Obdivuju tvůj klid, já se hroutila, že nerodím, už dva týdny před porodem, protože mi týden před slíbila paní doktorka, že už to bude brzy ![]()
@x-katharine mě to před dvouma týdnama dr. slíbil taky, protože jsem se po vysazeni magnezka pekne na prst otevřela, CS mi skočilo na 5
no, ale tady se to zastavilo a od te doby je to stale stejne, neděje se nic. No klid, jak kdy, jako už bych chtěla mít odrozeno a mít toho našeho raubíře u sebe
a to procházkuju, hopsám na míči, uklízim a ono nic ![]()
@Schara se mu u maminky líbí
Já měla CS čtrnáct dní před porodem 7 a furt nic, rodila jsem tři dny před termínem. Porodní asistentka mi pak radila častý sex, teplou vanu a masáž bradavek, to že prý vyvolává. Tak ti moc držím pěstičky, ať to máš brzy za sebou ![]()
@x-katharine No vanu si dávám, nebo teplou dlouhou sprchu, sex už nám nějak nejde
to už nám přijde spíš jako komedie
mě přijde, že pokud se mu ven nechce, tak ho stejně ven nic nedostane
popravdě se těšim i, až se budu moct normálně hýbat a zvědnout a tak ![]()
každý mi říká tak se vyspi pořádně, pak se nevyspíš, jenže já trpím ještě ke všemu nespavostí, takže vyspana v podstatě nejsem… však ono to přijde ![]()
dnes jsem koukala do kalendáře a ono je reálné, že budu rodit třeba v prosici, mě málem kleplo ![]()
no zítra jdu na kontrolu na monitor do porodky, tak se tam teda začnu informovat o všem
kdy vyvolávají atd.
holky hezký den a porádne uzívjte s miminkama ![]()
Masáž bradavek doporučuju, kamrádce to poradila druhá kamarádka a tak jak se sprchovala tak ze srandy si hrála s bradavkama a asi 2 až 3 hoďky po tom už jela do porodnice
![]()
Ahoj holky. tak náš Filípek už je na světě, už jsme i doma
narodil se 23.11. v 5.45
4,5 hodiny od první kontrakce, byl to desný fičák. Je to náš poklad.
s čím teda bojujeme, je přisátí k prsu
navic bradavky uz mam pokousané, tak muz donese odpoledne kloboučky, snad to bude lepsi. tak se m
ejte hezky, papa
@Schara gratuluju, to jste měli teda fakt rychlovku, tak nám sem pak holky hoďte taky fotečku ať se kuknem…
![]()
@Schara Gratuluji a přeji oběma moc a moc zdravíčka!!! To jsi měla rychlý porod na prvorodičku ![]()
@Zezulína Kubíček je stejně starej s naším malým sousedem
Krásnej drobek!!!
@MonaK147 Moňulí hoď nám taky fotečku prcka ![]()
Jinak Vám holky přeju Krásný Vánoce a hlavně moře moc zdravíčka do novýho roku 2014
![]()
Ahojky, pěkně dlouho jsem tu zase nebyla. přeju krásnej vstup do nového roku a hodná miminka
já mám zítra narozky tak budu slavit dnes
ale jen decentně ještě jednou denně kojím
přihazuji foto těch našich loupežníků