Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mishulka tý bláho, vy rostete!!! To to letí!!! I když je fakt, že na to, že jsem v podstatě nedávno rodila, tak naše Verunka už taky začíná být slečinka a ne miminko. Je s ní už docela sranda, ale poslední tři týdny zlobí v noci se spaním, tak mám budíček co dvě hodiny
Ale jinak je to zlatý dítko, strašně moc miluje velkou ségru, furt se na ní směje a ségra na ni teda jako taky trpí, zlobí jenom nás ![]()
Holky, v tom přicházejícím roce hodně zdravíčka vám všem a vašim rodinám!!!
Ty jsou kouzelné
taky bych brala holčičku
utíká to hrozně moc klukovi bude 9.ledna 3roky a Onýskovi 9měsíců už si u všeho stoupá a miluje hračky, naštěstí
aspon jednoho klučinu mám hodného. Jinak ten broblém se spaním máte taky několikrát do měsíce, hlavně furt trpí na prdíky a to je vážně hrůza
necháme kde se to v něm bere…
@Mishulka Jé, tak to máte narozeniny skoro stejně, všechno nejlepší oběma!!!
My máme tu první taky pěkný kvítko, neboj!!!
Ahojda holky, koukám, že se máte dobře, to je super. My taky, akorát Filípek e pěkný uřvánek, ale nenadělám nic, už si zvykám i když mě ten plač porad drásá, ale on z toho snad vyroste brzo ![]()
Ahoj holky..
To jsem ale ostuda! Nějak jsem neměla čas sem kouknout.. ![]()
Posílám také nějakou fotečku.. ![]()
Máte krásné prcky, to je nádhera! ![]()
Jak se jinak máte? Maxík je úplně zlatý!
![]()
@MonaK147 krásnej brouček!!! a co máte vlásků!!! nám většina vypadala, ale už začínají růst nové ![]()
Ahojda holky? jak se dari, co vase ratolesti? rostou asi jako z vody co? nas broucek ma za sebou prvni hexu a musim zatukat bez reakce
jinak je to sikula, sice je hodne chovavej a dost uplakanej, sam neusne a musim ho uspavat na mici nebo chodit po mistnosti, ale zatim je jeste mrnavej a usinat samotnyho ho zkusim az tak ve 4–6 mesicich, no ale uvidime, ona realita bude treba uuuuplne jina
jinak ho stale zlobiva brisko, takze dokaze prorvat i cely vecer. ale nemenila bych ani za nic na svete ![]()
@Ari86 @MonaK147 @x-katharine @MonaK147 @Mishulka @ninaj Ahojda holky
, tak jak se vám dari a vasim ratolestem
?? Nasem Fílovi jsou 3,5 mesice a je to nas poklad
i kdyz dava celkem zabrat, protoze nepatri zrovna mezi space a jeste je ke vsemu chovací ![]()
@Schara Ahojky!!! Nám se daří dobře
Verče už je půl roku, máme první zoubek a je zlatá. První zub jsem našla úplnou náhodou, sice se v noci víc budila na mlíčko, ale jinak byla naprosto v klidu. Už pomalu zkoušíme mrkev a kaši na noc, ale maminčino mlíčko je prostě nej, vše ostatní absolutně odmítá
A ségry se nadevše milujou, takže jsem šťastná jako blecha
(hrozně jsem se bála, aby starší nežárlila) Jen si to chování užívej, za rok už o chování nebude mít nejspíš zájem, kdy jindy si to užít? ![]()
@x-katharine Desne to utika pul roku
Je dobre, ze se maji radi uz takhle od prtava
No ja chovam a uzivam si to, ale nekdy uz pekelne boli zada, preci jen 6,5 kila se pronese
a bude hur ![]()
Ja teda taky kojim, jen na noc pridavam pred spanim 60ml nutrilonu, budil se mi po 1-2hodinach ted posledni dobou a mela jsem ho porad u prsa a asi to zabralo a intervaly se prodlouzilin prvni na 4 hodiny a pak po 2 hodkach. parada. No a dneska Filípek zapomnela, ze ma hlad a spal od pul 9 do pul 4
a pak od pul 5 do 7, nadhera.
ted tady na me hudruje z kosiku, je to laska nase nejvetsi
![]()
@Schara Jé, to věřím, že se pronese, vážíme úplně stejně
Počkej, až budeš mít druhý, naše starší zvířena taky musela bejt furt v náručí a Verče ke štěstí stačí dovádějící ségra na obzoru a má o zábavu vystaráno - leží si na hrací dečce nebo v lehátku a je spokojená. Tak to spal Filípek krásně! Mě takhle spala Verča na začátku a pak pár dní nedávno, než nám začal vylejzat první zub, od tý doby to je na bednu
![]()
@x-katharine no zoubku se taky trochu desim, ale treba to nebude tak strasny, i kdyz me staci kdyz me zlobi a roste moudrak jak to boli, takze tak. Ale holt to k tomu vsemu patri
To vis 6,5kg nemame zadneho drobecka, ale pritom neni tlustouckej, par faldicku ma na stehynkach, ale je takovy akorat
je pravda, ze je i dlouhej
nj bude to chlap jak hora ![]()
@Schara Však to má krásný míry, kluci jsou větší, ale taky vím, co musíš nosit, Verča se už pronese docela pěkně - tuhle se rozeřvala na procházce, tak jsem ji kousek nesla a byla jsem fakt vděčná, že se zklidnila a mohla zpět do kočárku ![]()