Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
679
21.12.18 13:26

@Neznámá1 skvělá zpráva. Moc gratuluji
Ted uz bude vse v pořádku :palec: :potlesk:

Příspěvek upraven 21.12.18 v 13:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
21.12.18 13:28
@Neznámá1 píše:
No holky stastna jsem ani nevite jak :srdce: ten strach a stres byl hrozny.. Jen doktorka delala ultrazvuk tak 5 minut a ja se ji ptala jestli nepockame ze to treba jeste neni videt a ona razantne ze o tom semnou nebude diskutovat! Hned zarizovala sal a pokoj !! 8o to pro me neni profesional hned vedet odpověď, porad si rikam co kdyby dokror neprisel v cas? :think:

Zlato, malem te pripravila o to mit dite,Napis stiznost na reditelstvi a chces pisemnou omluvu, bestie to je , odbyla te :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.12.18 13:41

@Nana12 operací bych prisla i o druhy vejcovod :/ doktor ji sprdnul dost :palec: ani se na me nepodivala kdyz sem odchazela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
21.12.18 14:03

@Neznámá1 to je síla teda :cert: taky bych si na ni stezovala :cert: sama jsem se divila tomuto přístupu… Vetsinou se ještě nějaky ten den čeká… A ona hned na sál… 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.12.18 14:07

@PetraF6 no jako po tom co mi rekla jssm se malem zhroutila.. mam doma 3 letou holcicku a predstavit si ze s ni nejsem o vanoce doma hruza :srdce: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
21.12.18 14:27

ahoj holky, já v říjnu v 8tt samovolny potrat, od té doby menstruace jen po vyvovalacce a včera mi dr řekl, ze nemám ovulaci. Hormony se mi zbláznily. Takže od zítra provera na srovnání cyklu a potom hned clostik, tak snad se zadari :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.18 14:31

@Neznámá1 moc gratuluju celou dobu jsem na Tebe myslela a držela ti palce :srdce: díky bohu za pana doktora :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.18 14:34

Jinak holky dnešní testování a už mám dálnici :lol: vyšlo mi předtím 7 testu s duchem pockala jsem několik dní a už je to jasné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
21.12.18 15:47

@Stefanie 2378 Ahojly, gratulu to a kolikaty jsi DPO ? :lol: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.18 18:51

@Nana12 Ahojky děkuju, dnes 34 :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
21.12.18 22:26

@Stefanie 2378 Gratuluju moooc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
21.12.18 22:27

@Tarka89 Ahojky, tak jak se dneska dari Tobe ? Porad spinis ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.12.18 22:35

@Nana12 ahoj :) fyzicky se cítím (bohužel ) dobře až na to že mě jako každý měsíc začaly bolet prsa :,( což je u mě klasický PMS tak jsem smutná. .. ale už ráno jsem psala že jsem dneska spíše jednorázově měla bílkový hlen který se dal docela hezky natáhnout tak jsem z toho hrozně zmatená protože jsem 22 DC a na ovulaci už je pozdě a na papírku je stejně slaboucka čárka takže ovu to není. Nespinim, akorát od včerejška mi vyloženě vadí sex. Nic jiného nepozoruju. Nevím, jsem dost smutná … a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.12.18 23:25

Ahoj holky… tak ja dnes rano zkoušela delat testik a bohužel negativní :zed: …porad cekam ze menses dojde…odpoledne se mi na toaletnim papire objevila jakoby redena krev ale fakt minimalne…od te doby uz vubec nic…cisto… dneska jsem 12dpo tak uvidíme co dal… bolesti jako pred/u menses mam porad a popichavani praveho vajecniku taky…tak mozna nejaka nadeje je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.12.18 09:41

Holky já ráno vstala, udělala test s tím že tam prostě nic nebude, jenže se mi zdá, že tam něco je :lol:. Můžete na to kouknout? Bylo to foceno asi po 3 minutách. V jedné části je ta druhá čárka silnější, jen taková tečka. Může to být vadný test nebo tam jen je více barviva? Jsem z toho vedle tak snad nebudu zklamaná :( jinak je to dr max test citlivost 10… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí