Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, jste tu některá co má taky bolestivou ovulaci?
Me bolesti dorazily behem dneska..a OT pozitivni. Muzu normalne fungovat, ale citim tlak v podbrisku, zkratka ze se neco deje
Bohuzel mi takovy tlak snizuje chut k sexu..a celkove k delani cehokoliv.
Zajimalo me jen (trosku otazka jak pro blbce) jestli se i pres to trosku „dotlacit“ k sexu jeste dnes vecer abychom neprosvihli nejlepsi cas..? a nebo zitra rano, ale jestli nebude uz pozde? ![]()
Pardon, no snad budete mit pochopeni…a treba i nejakou radu ![]()
@needtobreathe Spis uz dnes vecer. Ja jsem to mela tento cyklus tak, ze jsme se snazili jednou den pred pozit. testem. Ten den, co jsem mela. pozit. ovu test rano, tak vecer uz jsem byla nafoukla a bolel me podbrisek. Takze zrejme probehla ovu nasledujici den. Lepsi pred ovu, aby spermosky mohly dozrat. ![]()
Holky, mám dotaz. 11.11. jsem byla na revizi, 7.12. dorazila klasická ms, skončila teď pondělí 12.12. Problém je, že od včerejšího večera jsem začala špinit. Vůbec nevím, co s tím, jestli je to v pořádku a jen se tělo ještě dočisťuje nebo co.
Neměla jste to taky některá? Už jsem se těšila, jak každou chvilku bude ovulace, ale teď vůbec nevím.
Jinak všem, co našly dvě čárky moc gratuluju a přeji, ať sílí, zároveň asi i v dobrém trochu závidím. ![]()
@Sundance1 píše:
Holky, mám dotaz. 11.11. jsem byla na revizi, 7.12. dorazila klasická ms, skončila teď pondělí 12.12. Problém je, že od včerejšího večera jsem začala špinit. Vůbec nevím, co s tím, jestli je to v pořádku a jen se tělo ještě dočisťuje nebo co.Neměla jste to taky některá? Už jsem se těšila, jak každou chvilku bude ovulace, ale teď vůbec nevím.Jinak všem, co našly dvě čárky moc gratuluju a přeji, ať sílí, zároveň asi i v dobrém trochu závidím.
To je zvláštní, no nevím, je to asi možné.. říkám, čekala bych alespoň ty 2 MS, ale chápu, ze to čekání je děs.. ![]()
Holky ja mám dilema, budeme se ted snažit po revizi poprvé, jsem dnes 7DC, ovulace nevím kdy je, ale jistojistě to minule těhotenství bylo vyrobeno 10DC protože jiný nechráněný sex nebyl 😄 mám doma ovu testy ale úplně se mi testovat nechce, bojim se, že to stejně nezachytím, tak jsem ted naplánovala snažení parkrat přes to teoreticky plodné období, ale cuká mi ruka, ty testy tam na mě volají😂 minuly cyklus jsem parkrat zkoušela a nezachytila, ale třeba po te revizi ani ovu nebyla
@deni2912 píše:
To je zvláštní, no nevím, je to asi možné.. říkám, čekala bych alespoň ty 2 MS, ale chápu, ze to čekání je děs..
Je to hrozný, hlavně když teď vůbec nevím, jak na tom jsem. ![]()
Chápu😔 tak uvidíš jak se to ještě vyvine no, jestli bude ovulace, nebude… možná se proste jenom tělo dává dohromady ještě, přece jen dostalo zabrat nedávno 😕
@deni2912 Tak zatím to vypadá, že špinění přestalo, ale uvidíme, budu dělat ovu testy, když vyjde nějaký pozitivní, tak budu věřit tomu, že už je tělo v pořádku. ![]()
@Tynulevrtule1 tak mi přišel balíček se 3 kabičkami testů a 1 digitálním. Tak asi jdu do toho digitálního, nevadí že to nebude z rána, ale teď, že? ![]()
@Terka1702 Nene nevadi, ja ho delala 10 DPO odpoledne a uz ukazal. ![]()