Snažení říjen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
4.10.18 10:05

Ahojki holky nevím jestli to sem vůbec patří ale mohly by jste mi poradit? Minulý měsíc jsem to měla dostat po 28dnech taky ze jo ale místo krve to byl hnědý hlen(fakt hnědý jako cokoladovy puding. pardon za srovnání) dva dny.test byl tři dny slabé pozitivní pak už ne. U dr jsem nebyla trochu me bolí břicho. ale měla bych to dostát za pár dní. nemáte některá podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
4.10.18 14:50

Ahoj holky jsem tu úplný nováček a ráda bych se k vám přidala … mě je 31 let a mám dvě dcery ve věku 7 a 2 mno a teď bych s přítelem 48 let chtěla zapracovat na mimísku. Ovulační testy nakoupené za 4 dny očekávám MS a pak hurá do akce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.10.18 15:21

@Venesí ja beru jen listovku a piju kontryhel…navic pro spestreni a zabavu se pokousime o holcicku-ae to patri do jineho tematu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.10.18 17:45

Ahoj je mi 33 přítelovi 31 máme spolu pětiletého dablika a teď by jsme chtěli holčičku.snazime se od července a to skončilo biologickym tehu pak už nic, minulý měsíc jsem zkoušela poprvé ovu testy a nebyli vůbec pozivivni jen vždy docela výrazná čárka další den už jsem čekala že už a ona začla slábnout no tak tento měsíc zkouším jiné ovu testy ovular teď jsem 3dc a začnu testit 10dc Snad už to brzy vyjde moc bych si přála Mimi v letních měsících uvidíme co na to příroda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.10.18 17:47

@K-atja ahoj jaké testiky máš a máš už nějaké ozkoušene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
5.10.18 00:17

@Venesí My s přítelem se snažíme o miminko teprve měsíc (ale mluvíme o tom už dlouho). Jako přípravu na početí jsem vysadila asi na rok HA, začala se zdravé stravovat a teď měsíc zobu femibion. Další přípravy se nekonají. Ihned první měsíc mě šokovala informace že se mi menses zpozdila (zvlášť když doteď byla pravidelná), ale bohužel to asi teprve teď přestala působit HA, těhotenské hormony v krvi jsou negativní a já budu muset nejpozději do týdne na vyvolávačku.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.10.18 07:50

Holky, já piju kávu tak 3× za den, dělám v kanceláři a tomu se člověk pak nevyhne :D Alkohol příležitostně, chtěla jsem pred těhu nepít cca půl roku, ale stejně budou nějaké oslavy, Vánoce, Silvestr, ale samozřejmě v těhu nikdy, max decku červeného. :D A mám v plánu si koupit ovu testy v dm, jejich značku, dle recenzí. HA jsem vysadila v červnu 2017. A je fakt, že až po roce ze mě vyprchala úplně (pocitově) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 08:51

@Venesí taky dělám v kanclu, ale kávu jsem omezila na tak 2-3 denně. Dřív jsem si dala jedno doma ráno před prací, do práce jsem si přinesla 400ml termo hrnek s kávou a ten si dala k snídani, pak jsem si udělala ještě jednu dopoledne a další 2 jsem si dala třeba odpoledne. Ale asi bych to omezila, i kdybychom se nesnažili, už jsem se pak necítila moc dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.10.18 10:48

@small.happy.wife Já piju ale jenom rozpustnou kávu Velvet konkrétně :D místo cukru používám Caro, a až budu těhu přejdu už jen na Caro, i když se říká že ty rozpustné nemají moc kofeinu. :lol: a ředím na půl s mlíkem ještě. A řešíš nějakým způsobem pohyb před těhu, když děláš v kanclu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 11:47

@Venesí taky piju rozpustnou, ale mám doma koupenou i kávu bez kofeinu a tu si dávám občas po večeři, mám ráda ten pocit, že už nic nemusím, kafíčko a nohy nahoře :lol: no teď jsem nastydlá, tak se můj pohyb omezil na do práce - max na nákup - domů. Jinak chodím část cesty z práce pěšky a máme roční aktivní fenku, takže doma hned zahazuju kabelku, jen se převléknu a jdeme lítat na louku, na procházku, do lesa. A ráda bych se teď na podzim vrátila k józe. A vy jste se taky začali snažit teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
5.10.18 12:42

@small.happy.wife No my se ještě snažit nezačali, právě teď v říjnu chceme poprvé, ms cca 13. 10. A pak ovu. cca 26.10. :D A jinak mimčo chceme už tak rok, akorát jsme to pořád odkládali jaksi :) Já začala minulý tyden chodit do zumby :D 8.10. Musim ještě totiž na rentgen páteře a to nesmím být těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.18 13:09

Ahoj holky, tak se k vám také připojuji ;) s manželem se snažíme od dubna o druhého prcka. Zatím se zadařilo MT a teď jsme měli počkat do MS, taky jsem musela na rentgen páteře :D takže teď se začneme zase snažit, tak snad se už správně a rychle zadaří :) jinak mě je 23 ;)

• Citovat
  • Upravit
5.10.18 13:16

@Venesí aha, já čekám MS 19. října, ale doufám, že už nedorazí :D ovulace pravděpodobně každým dnem, nějak jsem to nesledovala a prostě jsme měli sex, ale od pondělí jsem měla velké křeče v podbřišku, přisoudila jsem to nachlazení, ale když to bylo pořád horší, tak jsem radši včera zašla k doktorce, protože jsem se bála zánětu nebo cysty. Dnes jsem byla ještě na odběrech, ale vše je ok a podle doktorky to jsou prostě silné ovulační bolesti, a potvrdila mi, že ovulace ještě neproběhla. Taky mi řekla, že to vypadá, že tělo se s vysazením HA vyrovnává skvěle. Tak držím palce, ať obě najdeme // :)
Jinak zumba je super, v létě jsem ji cvičila doma a dřív jsem na ni i docházela a moc mě to bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.18 13:17

@Tonička7 tak moc držím palce, ať to vyjde, najdeš // a vše dotáhnete do šťastného konce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.18 13:39

@small.happy.wife děkuji, též vám všem držím palce ať se co nejrychleji zadaří a je vše bez komplikací! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex