Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky taky se přidáváme. Snažíme se o mimco první měsíc takže jsem v tom trošku nezabehnuta.ovu vycihanou nemám. Poslední MS první dne byl 10.1. A spíme spolu každý den nebo obden
dělala jsem si teď posledních 5 dní očí testy a pokaždé negativní tak se chci zeptat jak tu často čtu o hlenu to je vždy před ovulaci? Může proběhnout ovulaci bez toho aniž by to ten test na ni ukazoval?
děkuju za odpovědi a držím vám palecky
Ahoj..Já nemivam nikdy pozitivni ovu testy mi ta čárka jen zesílí a pak slábne. V ten den mívám většinou ovulaci. Poznám to na sobě i podle bolesti a hlenu.
@TeryK7 vítám te taky doufam, ze se vsem zadari pekne
a budeme mit vsichni // ![]()
Holky napište co vše děláte pro to aby jste otěhotněli? Já beru vitamíny Mamavit, 3× denně kapu gynex, tentokrát chci zkusit i OVU testy i když celkem dokážu ovulku odhadnout podle bolesti. A manželovi jsem objednala vitamíny FertilON. U mě je problém v nízké sliznici. MS jsem měla pravidelně ale bylo to spíše špinění než klasická MS. minulý měsíc se zadařilo ale odešlo s MS ta byla po dlouhé době silnější.
@winkye no mívala jsem kolem 17dc ale teď po té revizi nevím.. minulý cyklus byla už 12dc tak teďka jak už to mám normální by mohla zas přijít 17dc uvidíme..
@winkye beru pregnafolin a brala jsem pupalku, ale už jsem ji vysadila protože ms přišla v plné síle. Muž bere selzink ![]()
@Lavendeeer píše:
Ahoj..Já nemivam nikdy pozitivni ovu testy mi ta čárka jen zesílí a pak slábne. V ten den mívám většinou ovulaci. Poznám to na sobě i podle bolesti a hlenu.
Já ji mám už 7 den furt žádnou
ale v podbřišku mi bolí tedkon posledních 5 dní pořád takový různý křeče a ten hlen nechápu teda moc ![]()
@winkye
Já beru macu, kyselinu listovou a vitamin E.
Dnes jsem si koupila caj malinik a kontryhel, zítra mám dostat MS, tak pak nasadim čaje. Mám v plánu si měřit bazalni telootu.
A pokud to příští měsíc nevyjde, tak chceme jít s přítelem na vyšetření, i když se budeme snazit teprve půl roku, tak bychom chtěli vědět jestli nemáme nějaký zdravotní problém aby se dal kdyžtak hned Ř ešit ![]()
Ahoj holky, mám dotaz Poslední styk byl 21. tento měsíc, 25. jsem měla mít MS ale ta nikde… Přes den celkem úplně v pohodě, ale večer když jdu spát mě chytne bolest v podbrisku, je nějaká možnost, že by to tam mohlo byt? Nikdy jsem neměla zpoždění… K doktorovi jsem objednana ke konci tydne.
Vím, že od doktora to bude lepší, jen jestli nemá někdo zkušenosti. Děkuji moc ![]()
@Lebedka99 mě vždy bolí 3 dny a čtvrtý den už minimálně podle toho i poznám že je ovu. Ale mám to už dlouho tak vypozorovano plus ty ovulační testy které mi jen zesiluji:D a hlen no někdo ho ani nemívá
@Lavendeeer píše:
@Lebedka99 asi ji budeš mít později:)
Tak ono je dost možný že už jsem ji měla třeba ne? Mohla být hned po MS četla jsem že holky otehotnely i hned po MS
už jsem z toho jelen ![]()
@winkye první ‘snažení’ jsem brala jen listovku stejne tak po zbytek těhotenství. Vyšlo to hned prvni měsíc tak jsem zvědavá co teď. Zatím teda končím ms a manželovi stále tvrdím, ze je blbost aby to zas vyšlo hned. On me, ze ví co děla a at mu do toho nekecam ![]()