Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak od začátku ms jsem si řekla, žádné sledování ovulace, žádné ovulační testy prostě nic, až po termínu ms si udělám těhu test a doufám, že budu mile překvapena ![]()
@Květinka90 ahojky, vidím, že jsme na tom byly dost podobně. Já teda dnes pidi duch a 2.den zpoždění(snaha 15 cyklu ). Ale mě pomohlo, že mi gyndař vypsal žádanku na hormonální profil a ještě rehabilitace podle Mojžíšové. Hodně je to o hlavě a psychice. Taky jsem si kolikrát říkala, že na to prdím a ovu testy a nic si dělat nebudu, ale myšlenka na mimi je stejně závratná jak červík v hlavě. Takže veškeré snažení na to nemyslet, jak všichni radí, je k prdu. A jak mi napsal žádanku a ty rehabilitace, tak jsem viděla, že se něco začíná dít a přestala myslet na to, co je špatně, ale že konečně najdu nějaké odpovědi a hle asi ani na žádný profil nepůjdu a na těch rehabilitacích jsen byla pouze 3×…
@widyninka píše:
@Květinka90 ahojky, vidím, že jsme na tom byly dost podobně. Já teda dnes pidi duch a 2.den zpoždění(snaha 15 cyklu ). Ale mě pomohlo, že mi gyndař vypsal žádanku na hormonální profil a ještě rehabilitace podle Mojžíšové. Hodně je to o hlavě a psychice. Taky jsem si kolikrát říkala, že na to prdím a ovu testy a nic si dělat nebudu, ale myšlenka na mimi je stejně závratná jak červík v hlavě. Takže veškeré snažení na to nemyslet, jak všichni radí, je k prdu. A jak mi napsal žádanku a ty rehabilitace, tak jsem viděla, že se něco začíná dít a přestala myslet na to, co je špatně, ale že konečně najdu nějaké odpovědi a hle asi ani na žádný profil nepůjdu a na těch rehabilitacích jsen byla pouze 3×…
Tak držím pěsti pro štěstí
moc ti to přeji ![]()
Já byla na gyndě na začátku září, že mám zpoždění menstruace. Naposledy 19.7 po ultrazvuku mi pověděl že mi injekci na vyvolání nedá a počkáme až menstruace přijde.
Udělal mi hormonální profil ten je v pořádku
a dle ultrazvuku mám PCO a anovulační cykly
no a teď nevím jak je možný, že hormonální profil je v pořádku a mám PCO a anovulační cykly??? Takže mi řekl, ať přijdu v únoru a nasadí mi clostybegit. No ale ta věčnost, když to nejde, a chceme. Teď v září to byl rok od revize
před revizí 8 měsíců snažení teď rok po revizi a nic do toho PCO a anovulační cykly
jsem zoufalá, ale nevzdám se… z hlavy to vytlouct nejde, mě to nejde i když se snažím ![]()
@widyninka a dostala jsem to 1.10 teď mi to končí snad se zadaří
![]()