Snažení únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
1.4.20 10:06

@LBL ja taky myslela ze to dostanu, bolelo me bricho snad tyden pred terminem :) jen teda ani kapka spineni.. Byla jsem presvedcena ze to dostanu, bylo to stejny jako kazdy mesic.. Testla jsem v den ms, jen proto, abych mela jistotu, mela jsem jit pit s kamoskama :lol: no a slaba carka :lol: testni treba zitra rano :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
1.4.20 13:54

@LBL tak jsme na tom podobně, já také v pondělí test negativní, ale já nevím přesně, kdy byla ovu. Zítra zkusím ráno test, tak držím palce, ať to tam mame //!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
7.4.20 23:56

@CatMommy ahoj taky mám 29.4. Screening aTP ten první (asi, zatím) stejný jak ty 30-31.10. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 09:59

Ahoooj holky :srdce: :hug: Tak jak jste na tom? Komu vyšlo a jak se cítíte? :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
8.4.20 15:09

Ahoj, tak já dnes po kontrole a vše ok, v pátek začínám 12tt :think: to ani není mozny 8o jinak mi dnes brali krev na screening a dostala jsem průkazku :D jo a mám konečně první foto prcka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.20 21:27

@AndyR Jeeeee :srdce: úžasný :potlesk: Gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
8.4.20 21:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
9.4.20 09:49

@AndyR juuu to je krasny mimi :srdce: jaktoze jsi 12tt když to mame tak nastejno? :mrgreen: me aplikace rika ze v patek zacinam 11tt, ale podle doktora je tehu asi o tyden mladsi(posunuta ovulka) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
9.4.20 09:52

@Matýsekanelinka co ty a brezen? ;) ;) ;) :hug: jinak u me uz to zacina byt lepsi, jen me porad hrozne boli prsa a zas se ozyva podbrisek, ale nijak moc, tak si to vysvetluju tim ze to tam dole roste :mrgreen: jo a mam nejaky gyn. zanet..holky tehule dela se vam to taky? Volala jsem k doktorovi, a v klidu mam brat clotrimazol tabletky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.20 09:59

@CatMommy No já to měla veselý… MS přišla se zpožděním a za 14 dni dorazila znovu… potvora.. :lol: ale už dobrý… snažíme se :hug: A uvidíme no :nevim: :potlesk: Zánět jsem měla v těhu taky, a dostala jsem nějaké čipky tehdy. Ale je to 10 let, takže jaké už nedokážu říct… co zkusit lékárnu? Poradí Ti :palec: Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
9.4.20 10:03

@Matýsekanelinka to teda bylo divoky, tak snad uz se ti to srovna a povede se :srdce: ja uz mam ten clotrimazol, vcera prvni cipek, jeste k tomu se mazu, a kupodivu uz citim ze je to lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
9.4.20 12:29
@CatMommy píše:
@AndyR juuu to je krasny mimi :srdce: jaktoze jsi 12tt když to mame tak nastejno? :mrgreen: me aplikace rika ze v patek zacinam 11tt, ale podle doktora je tehu asi o tyden mladsi(posunuta ovulka) :think:

Dnes 11+0 takze zítra začínám 12tt jsem o chloupek dřív asi :mrgreen: ani nevím jednou to vychází Tak pak zase onak 8o :mrgreen:
Jinak jj fotecka se opravdu povedla už je to slušný malý huhulaček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.4.20 06:49

Ahojky holky vcera jsem zkusila test :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
11.4.20 14:12

@Snazilka16 jeee, no super, to už není duch, ale krásná carka :hug: kolik dní máš zpoždění ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
11.4.20 15:58

@AndyR Děkuji. Dnes je jeste silnejsi :) Hele ja mam nepravidelný cykly. Jednou 36, předposlední 43 a zjistila jsem to 27DC. Musela jsem otěhotnět hned po MS, to jsem citila ze byla ovulace :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí