Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LBL ja taky myslela ze to dostanu, bolelo me bricho snad tyden pred terminem
jen teda ani kapka spineni.. Byla jsem presvedcena ze to dostanu, bylo to stejny jako kazdy mesic.. Testla jsem v den ms, jen proto, abych mela jistotu, mela jsem jit pit s kamoskama
no a slaba carka
testni treba zitra rano ![]()
@LBL tak jsme na tom podobně, já také v pondělí test negativní, ale já nevím přesně, kdy byla ovu. Zítra zkusím ráno test, tak držím palce, ať to tam mame //!
@CatMommy ahoj taky mám 29.4. Screening aTP ten první (asi, zatím) stejný jak ty 30-31.10.
![]()
Ahoooj holky
Tak jak jste na tom? Komu vyšlo a jak se cítíte?
![]()
Ahoj, tak já dnes po kontrole a vše ok, v pátek začínám 12tt
to ani není mozny
jinak mi dnes brali krev na screening a dostala jsem průkazku
jo a mám konečně první foto prcka ![]()
@AndyR juuu to je krasny mimi
jaktoze jsi 12tt když to mame tak nastejno?
me aplikace rika ze v patek zacinam 11tt, ale podle doktora je tehu asi o tyden mladsi(posunuta ovulka) ![]()
@Matýsekanelinka co ty a brezen?
jinak u me uz to zacina byt lepsi, jen me porad hrozne boli prsa a zas se ozyva podbrisek, ale nijak moc, tak si to vysvetluju tim ze to tam dole roste
jo a mam nejaky gyn. zanet..holky tehule dela se vam to taky? Volala jsem k doktorovi, a v klidu mam brat clotrimazol tabletky.. ![]()
@CatMommy No já to měla veselý… MS přišla se zpožděním a za 14 dni dorazila znovu… potvora..
ale už dobrý… snažíme se
A uvidíme no
Zánět jsem měla v těhu taky, a dostala jsem nějaké čipky tehdy. Ale je to 10 let, takže jaké už nedokážu říct… co zkusit lékárnu? Poradí Ti
Držím pěsti ![]()
@Matýsekanelinka to teda bylo divoky, tak snad uz se ti to srovna a povede se
ja uz mam ten clotrimazol, vcera prvni cipek, jeste k tomu se mazu, a kupodivu uz citim ze je to lepsi ![]()
@CatMommy píše:
@AndyR juuu to je krasny mimijaktoze jsi 12tt když to mame tak nastejno?
me aplikace rika ze v patek zacinam 11tt, ale podle doktora je tehu asi o tyden mladsi(posunuta ovulka)
Dnes 11+0 takze zítra začínám 12tt jsem o chloupek dřív asi
ani nevím jednou to vychází Tak pak zase onak
![]()
Jinak jj fotecka se opravdu povedla už je to slušný malý huhulaček ![]()
@Snazilka16 jeee, no super, to už není duch, ale krásná carka
kolik dní máš zpoždění
![]()
@AndyR Děkuji. Dnes je jeste silnejsi
Hele ja mam nepravidelný cykly. Jednou 36, předposlední 43 a zjistila jsem to 27DC. Musela jsem otěhotnět hned po MS, to jsem citila ze byla ovulace
![]()