Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gigi7 zesilil krasne, dal uz jsem netestovala, ten druhy byl uz skoro jako testovaci a prislo mi to zbytecne. tt nevim presne, ovulace byla pred ms (asi) a MS normalne prisla a 10 DC jsem prisla na to, ze jsem tehotna- ten prvni test, ani nevim, proc me to napadlo 😂 asi nejaky 6ty smysl…
@LBL ty jo, tak to muselo byt prekvapko 🙈, tak dej vedet, jak dopadla prohlidka 🤗
Ahoooj holky. Tak testik mi krásně sílí, ale včera jsem začala špinit. Docela dost. Večer jsem nasadila Utrogestan, ráno test silnější. Je někdo kdo tohle měl a dopadlo to dobře? Mám nervíky v kýblu ![]()
@Matýsekanelinka Možné je vše, @LBL si i odmenstruovala
Já jsem dnes 22. den po revizi a už vyhlížím MS… jsem se na ni asi tak nikdy netěšila ![]()
@Matýsekanelinka jestli je to jen spineni tak to nejspis bude dobre, kdy mas termim ms? A test sili tak se uvidí
@Kenilka MS má dorazit dnes. A zatím to tak vypadá
Ale dělala jsem si před chvíli ještě test a zase od rána mi přijde že trochu silnější, ale jiná značka, tak nevím
Zítra budu volat na gyndu ![]()
@Kenilka děkuji moc
No jako modlím se, nebudu lhát. Nasadila jsem si Utrogestan a pokud to do zítra nezmizí tak volám.
![]()
@LBL tak co prohlídka? Uz ji mas za sebou? Jsem nervozni za tebe 🙈
@Gigi7 dr.tam jeste nic nevidel. Zdalo se mu, ze vidi neco, bublinku v delozni sliznici, ale nechtel to potvrdit ani vyvratit. Delal mi nabery hcg.