Snažení únor 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.3.20 22:24

@Matýsekanelinka I ty? To snad není možné, to se nám tu tedy moc nezadařilo, tak březen už musí být šťastný měsíc a budeme tu sama těhule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 23:28

@paní_nafrněná ty taky ne? :think: je to nějaký divný měsíc-ve všech směrech. Hele holky a co třeba WhatsApp? :potlesk: Budete mi chybět :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.3.20 23:30

Holciny co jste neotehotnely v unoru, moc na vas budu myslet, at to vyjde co nejdriv :srdce: :hug: :srdce: vim jaky to je se dlouho snazit a pokaždé byt zklamaná :( hlavy vzhuru, vyjde to :srdce: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2722
12.3.20 06:26
@paní_nafrněná píše:
Ten únor byl fakt extra neplodnej :zed: ještě máš naději, držím pěsti ať to dobře dopadne, pak nám sem napiš :hug:

Dekuji :srdce: dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.20 07:34

@Matýsekanelinka taky ne, dnes 5dc, těším se naivně na další kolo :) tak snad se na mě konečně také usměje štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.3.20 07:59

@Matýsekanelinka to me mrzi, ale zas aspoň mas jasno, je to blba utecha, ja vim. Každopádně přeju ti, ať si k vam najde cestu a všechno bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.3.20 07:59

@CatMommy ja jsem byla na kontrole 6+1 a taky nebylo srdíčko, další kontrola 19.3., tak muzeme doufat spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.3.20 22:12

@Lynnka dej pak vědět, určitě tam bude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.20 22:20

@Lynnka @CatMommy Držím pěstičky :andel: :hug: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
12.3.20 22:25

@Matýsekanelinka tobe drzim pesti v breznu, at to vyjde :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.20 10:06

@CatMommy moc děkuji :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2722
13.3.20 11:37

@paní_nafrněná Ahoj, tak hcg mi stouplo z 200 na 320… v tuto chvíli je to buď ještě moc malinký nebo neprosperující nebo mimoděložní.. ale z utz se zatím nic nepotvrdilo, takže jsem byla i na vyšetření v nemocnici a čeká mě to znovu celé v neděli a je možné, že si mě tam nechají… ale aspoň na mě byly hodný… ta moje doktorka moc empatie neposbírala…takže možná lepší, že mě do tý nemocnice poslala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LBL
3542
13.3.20 12:42

@Gigi7 moc tu preju, aby to bylo Dobry, ale Popravde ten vyvoj hcg neni moc Pekny. Mne vsichni dr. rikali, ze by se to melo ob den minimalne zdvojnasobovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2722
13.3.20 13:03

@LBL jojo, já vím, ale někdy se prý stane, že to úplně neskáče podle tabulek, že každá na to reagujeme jinak, ale samozřejmě kdyby se to dvojnasobilo, tak prognóza bude lepší no.. uvidí se v neděli.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
13.3.20 14:20

Ahoj holky, koukám, že se nám to tu jaksi rozpadá co :,( no já dnes 7+0 a některé dny Teda šíleně trpím, jak je mi zle, do toho jsem chytla zase rýmu od male :zed: takže stříká kladu a, mořskou u vodu a nejake byxlinky, ale moc to nepomaha :roll: :roll: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí