Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matýsekanelinka I ty? To snad není možné, to se nám tu tedy moc nezadařilo, tak březen už musí být šťastný měsíc a budeme tu sama těhule ![]()
@paní_nafrněná ty taky ne?
je to nějaký divný měsíc-ve všech směrech. Hele holky a co třeba WhatsApp?
Budete mi chybět
![]()
Holciny co jste neotehotnely v unoru, moc na vas budu myslet, at to vyjde co nejdriv
vim jaky to je se dlouho snazit a pokaždé byt zklamaná
hlavy vzhuru, vyjde to
![]()
@paní_nafrněná píše:
Ten únor byl fakt extra neplodnejještě máš naději, držím pěsti ať to dobře dopadne, pak nám sem napiš
Dekuji
dám vědět ![]()
@Matýsekanelinka taky ne, dnes 5dc, těším se naivně na další kolo
tak snad se na mě konečně také usměje štěstí
@Matýsekanelinka to me mrzi, ale zas aspoň mas jasno, je to blba utecha, ja vim. Každopádně přeju ti, ať si k vam najde cestu a všechno bude v poradku
@CatMommy ja jsem byla na kontrole 6+1 a taky nebylo srdíčko, další kontrola 19.3., tak muzeme doufat spolu
@paní_nafrněná Ahoj, tak hcg mi stouplo z 200 na 320… v tuto chvíli je to buď ještě moc malinký nebo neprosperující nebo mimoděložní.. ale z utz se zatím nic nepotvrdilo, takže jsem byla i na vyšetření v nemocnici a čeká mě to znovu celé v neděli a je možné, že si mě tam nechají… ale aspoň na mě byly hodný… ta moje doktorka moc empatie neposbírala…takže možná lepší, že mě do tý nemocnice poslala..
@Gigi7 moc tu preju, aby to bylo Dobry, ale Popravde ten vyvoj hcg neni moc Pekny. Mne vsichni dr. rikali, ze by se to melo ob den minimalne zdvojnasobovat…
@LBL jojo, já vím, ale někdy se prý stane, že to úplně neskáče podle tabulek, že každá na to reagujeme jinak, ale samozřejmě kdyby se to dvojnasobilo, tak prognóza bude lepší no.. uvidí se v neděli.. ![]()
Ahoj holky, koukám, že se nám to tu jaksi rozpadá co
no já dnes 7+0 a některé dny Teda šíleně trpím, jak je mi zle, do toho jsem chytla zase rýmu od male
takže stříká kladu a, mořskou u vodu a nejake byxlinky, ale moc to nepomaha
ach jo