Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
15.12.15 12:31

Holky ja uz taky nevim pamatuji si vas dve ladyjurasice a MarťankaP :-) ale budu to poctive sledovat :-) ja dneska jeste test nedelala az ted jsem prijela domu :-) tak uvidime jestli nezkusim vecer, dam vam hned vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 14:13

Já jsem v kontaktu s brufikem ;) a pak si pamatuju taky jen vás dvě - ladyjurasice a claualex ;) ale taky se snazim pochytit i ostatní :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 14:18
@ClauAlex píše:
Holky ja uz taky nevim pamatuji si vas dve ladyjurasice a MarťankaP :-) ale budu to poctive sledovat :-) ja dneska jeste test nedelala az ted jsem prijela domu :-) tak uvidime jestli nezkusim vecer, dam vam hned vedet

Určitě dej vedět :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 17:26
@MarťankaP píše:
Já jsem v kontaktu s brufikem ;) a pak si pamatuju taky jen vás dvě - ladyjurasice a claualex ;) ale taky se snazim pochytit i ostatní :pankac:

Beruško brufi jsem si dala podle mého mužejinak Vás všechny ženušky zdravím :-) Já už zítra budu mít jasno zda jsem či ne ale dnes ráno mě probudili nevolnosti tak uvidíme a časově ve stejnou dobu:-) vidím že je nás tady opravdu víc co se snaží v podobném termínu jako my :-D ženy mám tady guláš kdo je kdo jen Marťanku si vybavuji :-D Přeji nám všem aby to vyšlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 17:28

Ženy mám jeden dotaz jak jsem měla menší špinění teď o víkendu mám to říct u mudr že je to menses nebo špinění? Nebo menses mám uvézt tu poslední co jsem měla? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 17:43
@brufikova píše: Ženy mám jeden dotaz jak jsem měla menší špinění teď o víkendu mám to říct u mudr že je to menses nebo špinění? Nebo menses mám uvézt tu poslední co jsem měla? Děkuji
Řekla bych jí, kdy byla poslední a teď že nepřišla, že špiníš a máš nevolnosti ;) Budu na tebe zítra myslet, určitě to dobře dopadne ;) ;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 17:46

Marťanko normál bývám už i cca v 9 totálně KO :-) už jsem dva krát po sobě Radkovi v náruči usly a to jsme se chtěly mazlinkovat :-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 18:37

Tak jsem to nevydržela a prošla se pro testík :-D do zítra daleko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 18:39

:-D :-D :-D :-D hlavně dej brzo vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 18:44

Co ty jak ti je? Psala jsem ti zpávu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 18:44
@brufikova píše:
Tak jsem to nevydržela a prošla se pro testík :-D do zítra daleko :-D

Je nějak mi to blbne :-( a co a co a coo? :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 18:46

Čekám až se mi bude chtít na wc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
15.12.15 19:00

Holky tak mám testík za sebou a jsem z něj celkem zmatená:-( měla jste některá test od pepina? Vyskočila mi silná fialová čárka a do půle slabá modrá čárka tak jsem zmatená co to je jestli ano nebo ne chci to vyfotit a nejde to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.12.15 20:54

Holky, tak jsem dorazila k pc az ted :-) test si zkusim az zitra, tak uvidime :-)
Brufikova hod sem fotecku :-) a my to zkoukneme.
MartankaP a co ty? stale nic? jinak budu na vas holky myslet a dejte co nejdriv vedet <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
15.12.15 21:34

Tak já pořád nic :-) možná zítra taky zase zkusím test :-) určitě dej vědět, jak jsi dopadla :-) a Evča (brufikova) jde zítra k dr. a já jsem přesvědčená, že jí jen potvrdí, že tam ten mrňous je! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí