Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucie1303 možné je oboje:-) ovulaci si měla v obou cyklech ve stejný den?
@Snilek88 píše:
@Lucie1303 možné je oboje:-) ovulaci si měla v obou cyklech ve stejný den? [ @Snilek88 ano ve stejny den
@Lucie1303 Tak tím pádem nezbývá nic jiného než pár dní vydržet:-)
@zveda píše:
No prave nechci být zklamaná. Jak dlouho se snazite?
Pokud by se nezadařilo, budeš zklamaná tak i tak-buď s testem nebo s příchozí MS
Ale chápu tě-taky jsem nechtěla a nechci testovat, abych nebyla zbytečně zklamaná. My se snažíme 4 cyklus…
@Jany-S píše:
No tak to už musí konečně klapnout ne?? to by v tom byl čert
Hmm, tak asi prd..Jedna appka mi ukázala, že jsou nejlepší dny od pátku do úterý. V pátek, sobotu a neděli nebylo nic, v pondělí jo (to byla ta bolest podbřišku asi nejsilnější a i ten hlen byl) a včera opět nic, protože se cosi popilo…Hlavně, že jsem to mojemu říkala
Takže jsem pěkně nas*aná, takže předpokládám, že dneska taky nic nebude-ani nemám chuť, jak jsem vzteklá a zklamaná
A že by se zadařilo zrovna ten jediný den, to se mi nechce věřit, takže budu zase čekat měsíc jak pitomec do dalšího cyklu jenom kvůli blbým pivům
![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Vím, že je to blbé lozit do rozjeté diskuze, ale moje skupinka se nějak zvrhla v těhotenskou mánii a nedá se tam už moc mluvit o snažení ![]()
Tak teď jsem zůstala na ocet.. Snažíme se od 5/2016 a zatím nic. V úterý jsem byla na gyndě, tak jsem dostala Utrogestan, protože mám nekonečně dlouhé cykly.. Tak doufám, že se to někam pohne..
Jak dlouho se snažíte vy?
@tananinka píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Vím, že je to blbé lozit do rozjeté diskuze, ale moje skupinka se nějak zvrhla v těhotenskou mánii a nedá se tam už moc mluvit o snažení
Tak teď jsem zůstala na ocet.. Snažíme se od 5/2016 a zatím nic. V úterý jsem byla na gyndě, tak jsem dostala Utrogestan, protože mám nekonečně dlouhé cykly.. Tak doufám, že se to někam pohne..Jak dlouho se snažíte vy?
Vítej
Vůbec to není blbé lozit do rozjeté diskuze.Tady se to jednu dobu už taky zvrhlo v mánii, ale testovací…Holky našly na testu //,ale pro jistotu si to ještě 20× potvrdily
No prostě, radost udělala své, ale přály jsme jim to
My se snažíme od června, takže 4cyklus…HA už nemám asi 3 roky, takže cyklus celkem pravidelný. A když byly cykly dlouhé, dostala jsem Duphaston, ale nevím, jestli to byla nějaká hitparáda… ![]()
@tananinka
My se snazime od cervna dve kluky uz mame, tak by jsme chteli i treti mimco. Tak snad se uz zadarilo, na vse jsem peclive dohlizela, na ovulku podle OVU testu tak snad se zadarilo, dneska jsem 10DPO a test negativni a ms zatim nedorazila mela dorazit rano, jako vzdycky ale zadne znamky na MS na jsou tak nevim.
@tananinka Ahooj
vitame te. Urcite se muzes pridat, proc by ne.. ja sama jsem rada za kazdou dusi
my se s pritelem snazime teprve 3 mesic, ale nejak to extra nehrotime - tim myslim, ze zatim napriklad nemerim teplotu ani nedelam OVU testy. Chci to nechat takhle jeste nejaky mesic a kdyby ne, tak uvidime co dal ![]()
@Kajule21 Dost často jsem četla, že se zadařilo z jednoho styku:-) neházej flintu do žita:-)
@tananinka tak pak dej vědět:-) mám taky dlouhé cykly, ale právě se mi to nechce moc rovnat hormonálně, protože se bojím, že by mi to pak „useklo“ ovulaci:-/ Tak by mě zajímalo jak to je, když se to rovná:-)
Jinak mi se snažíme 4 cyklus, ale v mém případě se to skutečně nerovná 4 měsícům:-)
Tak holky, můj se mě ptal jak dopadl test, tak jsem mu řekla, že jsem cosi viděla, ale že to tam třeba chci vidět a že si musím sehnat ten digitální co mi to ukáže určitě, právě mi přišla sms, že test mám doma
a já chtěla tak za týden, když to nedostanu… kdo se tady těší víc? ![]()
Ahoj holky, snad nevadi ze se taky pridam do diskuze.
Zacnu snad tim ze o mimi se sice nesnazime, ale uz 3 mesice neberu HA..a s pritelem mame jen prerusovanou souloz. Tento mesic jsem ale zaskocena, moje posledni ms byla 17.8.,cyklus mam 28dni tzn. ze 14.9. Jsem uz mela mestruovat, a ono nic.. Dnes 7 den zpozdeni. V patek me bolelo v podbrisku a porad jsem citila dole vlhko jakoby uz to na me prislo ale pak o vikendu nic. V pondeli v praci jsem mela zase takove bolesti ze uz jsem se chodila na wc kontrolovat snad co 10 minut jestli uz to nahodou neprislo, na vecer to ustoupilo ale porad nic. Cekala jsem ze do druheho dne uz to dorazi. (Parkrat jsem zpozdeni mela, ale kdyz uz me boli podbrisek tak ms vzdy dorazi) Vcera(6 den zpozdeni) dopoledne mi bylo docela zle, zavrate, slabost pocit na zvraceni..a tak jsem si zasla pro test, ale byl negativni..Nic me neboli jen se hrozne potim, a zda se mi ze mam hodne pevne prsa.. Myslite ze s toho neco muze byt? Kdyz si muj pritel daval „vzdy pozor“?
@Vanilka94 Víš jak to je, stačí kapka a je z něho taťka.. pozor nepozor, těhotná být můžeš.. né vždy se uhlídá… může být brzy na testík a nebo to ještě dostaneš ![]()