Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 ja tu s vama holky asi vydrzim nejdyl… jsen jen tak pocitala, kdybych mela cykly po tech 31dnech nebo na stridacku 26 a 31dni a to by mi vyslo tesne pred prijezdem pritele ta ovulka.
a po novem roce to zas vypada blbe.
takze to vypada, ze tu budu dlouho.. ![]()
@DelVé píše:
@Kajule21 já ani nvm proč jsem si ten test udělalaještě jsem chtěla počkat, ale ráno jsem se vzbudila a měla jsem prostě jakousi intuici a automaticky jsem vzala test
![]()
příteli to volat nebudu, on by se tam ještě upil a nevrátil se
![]()
Přesně tak - neříkej mu to. Ten bude hledět, až příště přijede, že už jsi třeba v 5tém týdnu
A už to budeš mít v té době i potvrzené od dr.,takže to nebude jen nějaká domněnka, ale regulérní, potvrzené těhotenství ![]()
@chillli tak to jsme na tom stejně, mě tento cyklus taky moc nezesílil ![]()
@butterfly88 píše:
@Kajule21 ja tu s vama holky asi vydrzim nejdyl… jsen jen tak pocitala, kdybych mela cykly po tech 31dnech nebo na stridacku 26 a 31dni a to by mi vyslo tesne pred prijezdem pritele ta ovulka.a po novem roce to zas vypada blbe.
takze to vypada, ze tu budu dlouho..
Kušuj a nestraš - musíš věřit
Takže si to pěkně shrneme - nakonec tady budeme @Snilek88, @chillli, @Jany-S, @butterfly88, @venisa a já
No vždyť říkám - 6bab
Aspoň v tom nebudeme mít bordel, až budeme postupně těhotnět - teď už snad ani nevím, kdo tu byl a už je pryč, kdo se vrátil nebo kdo je tu celou dobu ![]()
@Terka24 píše:
@Jany-S Ona řekla, že si myslí, že ten kousek co mi tam zstal mam delší dobu, že to je jen kus sliznice a že se nejpíš neodlučovala jak měla, měla jsem blbou antikoncepci, takže proto nejspíš došlo k SP, že tam byl nějaký bordel, měřili hcg a to bylo hodně nízké.
aha..tak aspoň, že ti řekla, kde je problém, nebo co tam máš
no hele, ale pokud ti ještě MS nedorazila, asi bych jí zavolala, a řekla jí to, třeba ti dá vyvolávačku, to už je moc dlouho na to, že ještě nemáš od SP MS ![]()
@Jany-S - hele, dneska mi teplota klesla na 36,3°C a to díky ovulce…
![]()
@Lenous17 píše:
Holkyyyy, tak na ultrazvuku se tekutina vstrebava, takzy pry „jen“ cysticka. Bricho muze bolet jeste do zitrka… Ale rikala, ze to je v poradku, ze ta cysta je vlastne znamka toho, ze probehla ovulace. A rikala, ze klidne se i zadarit mohlo, ze to neznamena, ze by se nedalo otehotnet… jsem stastnaaaa
No bodejť..cysta se většinou sama zmizí, není to známka ničeho špatného, prostě ty cysty máme, někomu se tvoří častěji, někomu méně, a bohužel to k tomu i patří, občas i když praskne, tak to není sice nic příjemného, ale aspoň se děloha pořádně pročistí a máš na další cyklus pohnojeno
takže je dobře, že už jsi klidnější ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskusi, můžu vám sem položit dotaz?? Zatím anonym, nechci to vykřikovat do světa. Dohodli jsme se s přítelem, že se začneme snažit o miminko.MS jsem měla takovou podivnou, nejdřív 3 dny slabounké špinění, potom 2 dny nic a až potom se rozjelo to pravé krvácení a trvalo 5 dní. Chci mít představu, kdy cca bude (nebo už byla) ovulace a nevím, jestli 1 DC bylo 3.9.to špinění, nebo 8.9.krvácení. Děkuju mockráááát
špinění se nepovažuje za 1DC, pokud skutečně to pravé krvácení přišlo až 8.9., tak 1DC je 8.9. ![]()
@Kajule21 teda to jsou výkyvy
tak ty propady prostě bývají, ale ne tak radikální
i když ti ta appka zatím nevyměřila ovu, tak ani v tomto případě zde nelze uplatnit pravidlo 3 po 6
no měř dál, jsem zvědavá, co z toho vyleze ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 teda to jsou výkyvytak ty propady prostě bývají, ale ne tak radikální
i když ti ta appka zatím nevyměřila ovu, tak ani v tomto případě zde nelze uplatnit pravidlo 3 po 6
no měř dál, jsem zvědavá, co z toho vyleze
Dneska by měla být ta „pravá“ ovulace, takže od zítřka už se budou v appce počítat dny po ovulaci a ovu jsem poznala i včera podle pobolívání a podle hlenu, takže určitě to anovulák není
Ale ten propad jsem měla i minulý měsíc v tento den (den ovulace) - teplota klesla a pak už jen rostla…
@Kajule21 píše:
Kušuj a nestraš - musíš věřitTakže si to pěkně shrneme - nakonec tady budeme @Snilek88, @chillli, @Jany-S, @butterfly88, @venisa a já
No vždyť říkám - 6bab
Aspoň v tom nebudeme mít bordel, až budeme postupně těhotnět - teď už snad ani nevím, kdo tu byl a už je pryč, kdo se vrátil nebo kdo je tu celou dobu
A přece i jááááá ![]()