Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11596
20.9.16 14:05

@Kajule21 ja tu s vama holky asi vydrzim nejdyl… jsen jen tak pocitala, kdybych mela cykly po tech 31dnech nebo na stridacku 26 a 31dni a to by mi vyslo tesne pred prijezdem pritele ta ovulka. :-( a po novem roce to zas vypada blbe. :-( takze to vypada, ze tu budu dlouho.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 14:06
@DelVé píše:
@Kajule21 já ani nvm proč jsem si ten test udělala 8o ještě jsem chtěla počkat, ale ráno jsem se vzbudila a měla jsem prostě jakousi intuici a automaticky jsem vzala test :lol: :lol: příteli to volat nebudu, on by se tam ještě upil a nevrátil se :lol: :lol:

Přesně tak - neříkej mu to. Ten bude hledět, až příště přijede, že už jsi třeba v 5tém týdnu :lol: A už to budeš mít v té době i potvrzené od dr.,takže to nebude jen nějaká domněnka, ale regulérní, potvrzené těhotenství :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.9.16 14:09

@chillli tak to jsme na tom stejně, mě tento cyklus taky moc nezesílil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 14:10
@butterfly88 píše:
@Kajule21 ja tu s vama holky asi vydrzim nejdyl… jsen jen tak pocitala, kdybych mela cykly po tech 31dnech nebo na stridacku 26 a 31dni a to by mi vyslo tesne pred prijezdem pritele ta ovulka. :-( a po novem roce to zas vypada blbe. :-( takze to vypada, ze tu budu dlouho.. :-(

Kušuj a nestraš - musíš věřit :) Takže si to pěkně shrneme - nakonec tady budeme @Snilek88, @chillli, @Jany-S, @butterfly88, @venisa a já :lol: No vždyť říkám - 6bab :) Aspoň v tom nebudeme mít bordel, až budeme postupně těhotnět - teď už snad ani nevím, kdo tu byl a už je pryč, kdo se vrátil nebo kdo je tu celou dobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.9.16 14:11
@Terka24 píše:
@Jany-S Ona řekla, že si myslí, že ten kousek co mi tam zstal mam delší dobu, že to je jen kus sliznice a že se nejpíš neodlučovala jak měla, měla jsem blbou antikoncepci, takže proto nejspíš došlo k SP, že tam byl nějaký bordel, měřili hcg a to bylo hodně nízké.

aha..tak aspoň, že ti řekla, kde je problém, nebo co tam máš ;) no hele, ale pokud ti ještě MS nedorazila, asi bych jí zavolala, a řekla jí to, třeba ti dá vyvolávačku, to už je moc dlouho na to, že ještě nemáš od SP MS :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 14:11

@Jany-S - hele, dneska mi teplota klesla na 36,3°C a to díky ovulce… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 14:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.9.16 14:15
@Lenous17 píše:
Holkyyyy, tak na ultrazvuku se tekutina vstrebava, takzy pry „jen“ cysticka. Bricho muze bolet jeste do zitrka… Ale rikala, ze to je v poradku, ze ta cysta je vlastne znamka toho, ze probehla ovulace. A rikala, ze klidne se i zadarit mohlo, ze to neznamena, ze by se nedalo otehotnet… jsem stastnaaaa :srdce:

No bodejť..cysta se většinou sama zmizí, není to známka ničeho špatného, prostě ty cysty máme, někomu se tvoří častěji, někomu méně, a bohužel to k tomu i patří, občas i když praskne, tak to není sice nic příjemného, ale aspoň se děloha pořádně pročistí a máš na další cyklus pohnojeno :palec: takže je dobře, že už jsi klidnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.9.16 14:16
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nechci zakládat novou diskusi, můžu vám sem položit dotaz?? Zatím anonym, nechci to vykřikovat do světa. Dohodli jsme se s přítelem, že se začneme snažit o miminko.MS jsem měla takovou podivnou, nejdřív 3 dny slabounké špinění, potom 2 dny nic a až potom se rozjelo to pravé krvácení a trvalo 5 dní. Chci mít představu, kdy cca bude (nebo už byla) ovulace a nevím, jestli 1 DC bylo 3.9.to špinění, nebo 8.9.krvácení. Děkuju mockráááát :hug:

špinění se nepovažuje za 1DC, pokud skutečně to pravé krvácení přišlo až 8.9., tak 1DC je 8.9. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
20.9.16 14:24

@Kajule21 teda to jsou výkyvy :think: tak ty propady prostě bývají, ale ne tak radikální :think: i když ti ta appka zatím nevyměřila ovu, tak ani v tomto případě zde nelze uplatnit pravidlo 3 po 6 :think: no měř dál, jsem zvědavá, co z toho vyleze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.16 14:24

@Jany-S Děkuju mockrát, tak to mám do ovu ještě čas…

• Citovat
  • Upravit
2209
20.9.16 14:28
@Kajule21 píše:
@Jany-S

Koukám, že ty teploty fakt mívám hodně nízké:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.9.16 14:33
@Jany-S píše:
@Kajule21 teda to jsou výkyvy :think: tak ty propady prostě bývají, ale ne tak radikální :think: i když ti ta appka zatím nevyměřila ovu, tak ani v tomto případě zde nelze uplatnit pravidlo 3 po 6 :think: no měř dál, jsem zvědavá, co z toho vyleze :think:

Dneska by měla být ta „pravá“ ovulace, takže od zítřka už se budou v appce počítat dny po ovulaci a ovu jsem poznala i včera podle pobolívání a podle hlenu, takže určitě to anovulák není :nevim: Ale ten propad jsem měla i minulý měsíc v tento den (den ovulace) - teplota klesla a pak už jen rostla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
20.9.16 14:33
@Kajule21 píše:
Kušuj a nestraš - musíš věřit :) Takže si to pěkně shrneme - nakonec tady budeme @Snilek88, @chillli, @Jany-S, @butterfly88, @venisa a já :lol: No vždyť říkám - 6bab :) Aspoň v tom nebudeme mít bordel, až budeme postupně těhotnět - teď už snad ani nevím, kdo tu byl a už je pryč, kdo se vrátil nebo kdo je tu celou dobu :think:

A přece i jááááá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
20.9.16 14:35

@Jany-S Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...