Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@venisa nazdárek. Tak si odpočiň, tady ti nic neuteče.
Mně ta honička v práci začne 3.10. ![]()
@Saba123 takhle to nemůžeš brát, na testu se může ukázat i výraznější čárka a nakonec to může být i mimoděložní těhu, i biochemko tt zachytí, takže těhu to jistě bude, ale důležité je, aby to bylo to prosperující ![]()
@Jany-S píše:Že by? Kdyby teplota byla aspoň nízko a bylo to jak noty na buben, tak prosím, ale teplota sice kolísá, ale pořád je moc vysoko.MS první den silnější a to jsem to dostala až kolem 17hod.,další den uz takový „normál“a pak uz.jen to špinění. Kdyby to nebylo těhu, tak co by to potom mohlo být?
taky si myslím..asi by to bylo jediné možné logické vysvětlení, proč máš ty teploty takhle rozevlátéale vysvětlení může být i jinde, kdyby tt ukázal jen / čárku
Ale zase mi nejde do hlavy..když začínáš 1DC, MS by měla být +-silná, nebo silnější a teplota by měla padnout pod 36,4C a ta teplota by se měla pořád držet nízko, což na tvém grafu prostě nenímáš to jak noty na buben
takže je možné, že jsi otěhotněla třeba před MS, proto tt nic nezachytil
@Jany-S no to doufam, ze bude hlavne vse v poradku, jestli se to povede ![]()
@Jany-S píše:
@Saba123 takhle to nemůžeš brát, na testu se může ukázat i výraznější čárka a nakonec to může být i mimoděložní těhu, i biochemko tt zachytí, takže těhu to jistě bude, ale důležité je, aby to bylo to prosperující
Co je to to „biochemko“ prosím tě?
![]()
@butterfly88 ahoj, no tady mi toho muze utict hodne
ono toho bylo dneska nejak hodne a jeste jak se zmenilo to pocasi… to je asi to nejhorsi…
@venisa píše:
@butterfly88 ahoj, no tady mi toho muze utict hodneono toho bylo dneska nejak hodne a jeste jak se zmenilo to pocasi… to je asi to nejhorsi…
My ti pak povykládáme v kostce, co se tady stalo ![]()
@Kajule21 píše: Že by? Kdyby teplota byla aspoň nízko a bylo to jak noty na buben, tak prosím, ale teplota sice kolísá, ale pořád je moc vysoko.MS první den silnější a to jsem to dostala až kolem 17hod.,další den uz takový „normál“a pak uz.jen to špinění. Kdyby to nebylo těhu, tak co by to potom mohlo být?
no právě..co asi??
já to při druhém těhu měla podobně..v den očekávané MS jsem spíš špinila než krvácela, a nakonec na testu byli //..vysvětlení může být i jiné, ale dokud si neuděláš tt, tak to budou jen spekulace, co by kdyby…ale říkám, nenutím, rozhodnutí je na tobě ![]()
@Kajule21 píše:
Co je to to „biochemko“ prosím tě?![]()
to znamená, že těhotenství vznikne, ale něco je špatně, tudíž odejde s MS, většina žen ani nepostřehne, že je těhu..
@Saba123 určitě, každopádně jestli zobeš nějakou listovku, tak zobej dál ![]()
@Kajule21 tak to byste byli zlaticka, kdyby jste mi to tady pak shrnuly do steucneho popisu…
ni nic ja jdu chrnet jsem KO dobrou noc
@Jany-S píše:
no právě..co asi??já to při druhém těhu měla podobně..v den očekávané MS jsem spíš špinila než krvácela, a nakonec na testu byli //..vysvětlení může být i jiné, ale dokud si neuděláš tt, tak to budou jen spekulace, co by kdyby…ale říkám, nenutím, rozhodnutí je na tobě
Asi ti zkusím, ale myslím, ze tam bude / ![]()
@venisa tak změna počasí na mě působí už od pátku..
Pevně doufám, že už takový změny na dlouhou dobu nebudou…
A snad se vám to taky brzo uklidní v práci.. ![]()