Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11596
19.9.16 21:08

@venisa nazdárek. Tak si odpočiň, tady ti nic neuteče. ;) Mně ta honička v práci začne 3.10. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:11

@Saba123 takhle to nemůžeš brát, na testu se může ukázat i výraznější čárka a nakonec to může být i mimoděložní těhu, i biochemko tt zachytí, takže těhu to jistě bude, ale důležité je, aby to bylo to prosperující :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 21:13
@Jany-S píše:
taky si myslím..asi by to bylo jediné možné logické vysvětlení, proč máš ty teploty takhle rozevláté :lol: ale vysvětlení může být i jinde, kdyby tt ukázal jen / čárku :think:
Ale zase mi nejde do hlavy..když začínáš 1DC, MS by měla být +-silná, nebo silnější a teplota by měla padnout pod 36,4C a ta teplota by se měla pořád držet nízko, což na tvém grafu prostě není :think: máš to jak noty na buben :mrgreen: takže je možné, že jsi otěhotněla třeba před MS, proto tt nic nezachytil :think:
Že by? Kdyby teplota byla aspoň nízko a bylo to jak noty na buben, tak prosím, ale teplota sice kolísá, ale pořád je moc vysoko.MS první den silnější a to jsem to dostala až kolem 17hod.,další den uz takový „normál“a pak uz.jen to špinění. Kdyby to nebylo těhu, tak co by to potom mohlo být? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 21:14

@Jany-S no to doufam, ze bude hlavne vse v poradku, jestli se to povede :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 21:15
@Jany-S píše:
@Saba123 takhle to nemůžeš brát, na testu se může ukázat i výraznější čárka a nakonec to může být i mimoděložní těhu, i biochemko tt zachytí, takže těhu to jistě bude, ale důležité je, aby to bylo to prosperující :palec:

Co je to to „biochemko“ prosím tě? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.9.16 21:19

@butterfly88 ahoj, no tady mi toho muze utict hodne :lol: ono toho bylo dneska nejak hodne a jeste jak se zmenilo to pocasi… to je asi to nejhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 21:26
@venisa píše:
@butterfly88 ahoj, no tady mi toho muze utict hodne :lol: ono toho bylo dneska nejak hodne a jeste jak se zmenilo to pocasi… to je asi to nejhorsi…

My ti pak povykládáme v kostce, co se tady stalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:27
@Kajule21 píše: Že by? Kdyby teplota byla aspoň nízko a bylo to jak noty na buben, tak prosím, ale teplota sice kolísá, ale pořád je moc vysoko.MS první den silnější a to jsem to dostala až kolem 17hod.,další den uz takový „normál“a pak uz.jen to špinění. Kdyby to nebylo těhu, tak co by to potom mohlo být? :nevim:

no právě..co asi?? 8) já to při druhém těhu měla podobně..v den očekávané MS jsem spíš špinila než krvácela, a nakonec na testu byli //..vysvětlení může být i jiné, ale dokud si neuděláš tt, tak to budou jen spekulace, co by kdyby…ale říkám, nenutím, rozhodnutí je na tobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:28

@Saba123 určitě..držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 21:29

@Jany-S dekuji moc :hug: budu davat vedet co a jak ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:30
@Kajule21 píše:
Co je to to „biochemko“ prosím tě? 8o :think:

to znamená, že těhotenství vznikne, ale něco je špatně, tudíž odejde s MS, většina žen ani nepostřehne, že je těhu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:31

@Saba123 určitě, každopádně jestli zobeš nějakou listovku, tak zobej dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.9.16 21:32

@Kajule21 tak to byste byli zlaticka, kdyby jste mi to tady pak shrnuly do steucneho popisu… :hug: :* ni nic ja jdu chrnet jsem KO dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 21:32
@Jany-S píše:
no právě..co asi?? 8) já to při druhém těhu měla podobně..v den očekávané MS jsem spíš špinila než krvácela, a nakonec na testu byli //..vysvětlení může být i jiné, ale dokud si neuděláš tt, tak to budou jen spekulace, co by kdyby…ale říkám, nenutím, rozhodnutí je na tobě ;)

Asi ti zkusím, ale myslím, ze tam bude / :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
19.9.16 21:33

@venisa tak změna počasí na mě působí už od pátku.. :( Pevně doufám, že už takový změny na dlouhou dobu nebudou… :( A snad se vám to taky brzo uklidní v práci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí