Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
19.9.16 18:13
@Katuše 32 píše:
Holky, tak mi to nedalo a koupila jsem si ovulacni test. Byla jsem uprostřed cyklu tak jsem byla zvědavá, protože ja na sobě ovulaci nepoznam :D a mela jsem tam 2 čárky tu druhou jen o malinko slabší. Píšou, ze je test negativní, když nejsou obě čárky stejne. Ale jednou když jsem si test dělala se mi neobjevila čárka zadna. Tak co myslíte? Cim to je?

Přesně jak to píšou na letáku, musí být obě čárky stejně silné, pak se jedná o probíhající ovulaci. Pokud je testovací čárka slabší než ta kontrolní, je test negativní, tudíž se nejedná o ovulaci. Je logické, že se ti čárka objeví byť i jen slabá v prostřed cyklu, protože obecně by ovu měla probíhat v polovině cyklu, to znamená, že tvé tělo uvolňuje LH hormon, který je ovulační, vajíčko se uvolní a je připravené k oplodnění, to se stane jen 1× za cyklus, po té kdykoliv v průběhu cyklu LH hormon není produkční, proto se ti nemůže na ovu testu ukázat druhá čárka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 18:15
@chillli píše:
@Jany-S jj taky si myslím, že to může být annovulak no. Dneska zase jen 36,3 :roll: zase jsem začala pít kontryhel, jen tak, pro dobrý pocit. Zkusím si objednat ty gynex. A 12.10. mám kontrolu, tak uvidíme. Cpát do sebe chemii moc nechci, ale ten čas se tak krátí už :roll: :lol:

to nemá cenu do sebe cpát chemii, nech to přírodně a určitě co ti poví doktor..kontryhelem nic nezkazíš, ba naopak..pokud ti nesrovná cyklus, tak aspoň po něm budeš mít sliznici jak malinu :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 18:20

@Kajule21 děkuji za odkaz, máte moc hezký webky..aspoň to okouknu a až to na nás přijde, tak nám aspoň poradíš, já jsem v tom úplně vedle jak ta jedle 8o tak momentálně to pro mě není aktuální, potřebuji naplnit břuch :lol: pak budu řešit kočárky a všechno kolem a ty jako znalá mi poradíš, na co se zaměřit atd.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 20:13

Ahoj holky. Dnes jsem cca 8-9 DPO podle grafu. Ale teploty mi litaji tehle cyklus sem a tam. Dnes jsem si delala jen tak tt, protoze jsem na to hrozna a co nevidim. Najednou na me vykoukne duch. Je to videt lepe nazivo. Ale vidite tam taky neco? Urco se mi to nezdalo. MS ma prijit v sobotu, takze si nic neslibuji. Dekuji za nazory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:14
@Jany-S píše:
@Kajule21 No holka moje zlatá, ty máš ten graf taky jako noty na buben :think: zaráží mě ta vysoká teplota na začátku cyklu..teplota by měla klesnout aspoň pod 36,4 C, což u tebe je skoro dvojnásob a ještě nahoře :think: a pak ti to hapruje +- o 0,2 - 0,3 stupně :think: a děláš k tomu ovu testy?

Nedělám, ale asi všechno funguje, jak má, protože ovulační příznaky mám jako. minulý měsíc-bolest podbřišku jako před MS a dneska jsem hleděla, ze jsem měla poprvé i hlen a to ukázkový (průhledný, hustý a „lepkavý“),tak jsme to dnes pojistili a pojistíme to i zítra, kdy je nejlepší ovulační den. Víš, co mě i napadlo podle té teploty? Jestli nejsem těhotná…MS jsem měla první den silnější, další den uz slabší a pak 2 dny jen špinění…Ale jinak mě nic nebolí a jiné příznaky nepozoruju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:17
@Jany-S píše: že by další indicie? :palec: hele tyhle sny mívám taky, akorát se nemůžu hnout, stojím na místě a chci utíkat a nejde to a pak někam spadnu 8o no děs..akorát teda nekoukám do snáře, takže netuším, jestli mi to mělo něco říct, beru to, jako by to byly prostě kraviny, protože občas myslím na kraviny, tak co z toho může být že?? :lol: :lol:

Tak takovéhle sny se mi nezdávají-sem tam lítám, ale spíš ti pavouci, kterých se bojím jak prase :cert: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:20

@Saba123 ahoj kočko, tebe jsem tu neviděla ani nepamatuju ;) no na testu ducha vidím, je fakt slaboučkej, ale podle mě je 8-9DPO málo, počkej aspoň tak 12-14DPO, to už by duch mohl být silnější :palec: takhle testovat je to moc brzy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:21
@Jany-S píše:
@Kajule21 děkuji za odkaz, máte moc hezký webky..aspoň to okouknu a až to na nás přijde, tak nám aspoň poradíš, já jsem v tom úplně vedle jak ta jedle 8o tak momentálně to pro mě není aktuální, potřebuji naplnit břuch :lol: pak budu řešit kočárky a všechno kolem a ty jako znalá mi poradíš, na co se zaměřit atd.. ;)

Si piš :palec: A kdyby se mi náhodou zadařilo dřív a nebyla bych ve snažilkách, nechala bych Vám, které byste chtěli telefonní číslo pro případ nouze :) Ale ten najdete i na webu :) A jak to bude aktuální, budu ráda, když se na mě obrátíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:22

@Kajule21 Hele, mě to napadlo taky, když jsem viděla tvůj graf a v něm záznam 1DC, tak jsem si říkala, že to je celkově divný, teploty nahoře a MS taková nijaká :nevim: a tt jsi už zkoušela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:23
@Kajule21 píše:
Si piš :palec: A kdyby se mi náhodou zadařilo dřív a nebyla bych ve snažilkách, nechala bych Vám, které byste chtěli telefonní číslo pro případ nouze :) Ale ten najdete i na webu :) A jak to bude aktuální, budu ráda, když se na mě obrátíš :hug:

No určitě a děkuju, v tomhle jsem úplně neznalá a nezkušená, jak se říká nepolíbená, takže budu ráda, za každou dobrou radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:24
@Saba123 píše:
Ahoj holky. Dnes jsem cca 8-9 DPO podle grafu. Ale teploty mi litaji tehle cyklus sem a tam. Dnes jsem si delala jen tak tt, protoze jsem na to hrozna a co nevidim. Najednou na me vykoukne duch. Je to videt lepe nazivo. Ale vidite tam taky neco? Urco se mi to nezdalo. MS ma prijit v sobotu, takze si nic neslibuji. Dekuji za nazory :-)

Na tom prvním, když se soustředím vidím slaboulinkatého ducha, a na tom druhém nej čárka jako kráva :) :potlesk: Gratuluju :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 20:25

@Jany-S ja vim, ze je moc brzy, ale jsem blazen no :-D nazivo je videt fakt pekne.. Ale pockam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:26

@Saba123 a má růžový odstín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 20:27

@Kajule21 :D :D dekuji moc. Vim ze je jeste hodne brzo, ale i tak tam je duch a nazivo je fakt pekne videt :-) tak snad bude silit… A moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:27
@Jany-S píše:
@Kajule21 Hele, mě to napadlo taky, když jsem viděla tvůj graf a v něm záznam 1DC, tak jsem si říkala, že to je celkově divný, teploty nahoře a MS taková nijaká :nevim: a tt jsi už zkoušela? :think:

Nezkoušela, ale napadlo mě to…Asi počkám radši, jak bude vypadat ta další(pokud přijde) a pak bych zkusila test. Připadá se mi nemožné, aspoň teda z mě, ze bych byla jedna z těch, co menstruují, i když jsou těhotné… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí