Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
463
17.9.16 21:33

@butterfly88 -urcite vyzkousim-dnesk sem si ten prvni udelala jen tak ani nevim poradne proc… :) podam info :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.9.16 22:20
@EllEff píše:
Ahoj holky-prosim vidite tam neco? Je totestovani dnes odpoledne toto jsou testy č.2 a č.3… :nevim:

Na tom spodním vidím, při troše dobré fantazie, slaboulinkatého ducha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
17.9.16 23:07

@EllEff na tom vpravo vidím slabého ducha ;) tak tfuj tfuj ať sílí! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.9.16 09:52

Ahoj holky, jsem tu nová. Rada si čtu vaše přispevky, tak jsem se rozhodla taky se podelit :)S pritelem jsem 7 let a tak nejak jsme se dohodli, ze vysadim prasky( ktere jsem brala 7 let) a nechame tomu volny prubeh :) Uz jsou to 4 mesice co je neberu ale porad nic. Zatim nehlidam plodne dny a tak si nejak porad nedokazu predstavit, ze se to stane :D Porad si rikam, jaka je to ironie, kdyz jsem si jednou zapomnela vzit jeden prasek a hned mela schizy z toho, ze budu tehotna a ted neberu 4 mesice a nic :D Ale tesim se na to az to prijde, pritel by mel neuveritelnou radost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
18.9.16 09:57

@Katuše 32 Tak tě tady vítáme a přeji, ať se brzy zadaří. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.16 14:57
@Katuše 32 píše:
Ahoj holky, jsem tu nová. Rada si čtu vaše přispevky, tak jsem se rozhodla taky se podelit :)S pritelem jsem 7 let a tak nejak jsme se dohodli, ze vysadim prasky( ktere jsem brala 7 let) a nechame tomu volny prubeh :) Uz jsou to 4 mesice co je neberu ale porad nic. Zatim nehlidam plodne dny a tak si nejak porad nedokazu predstavit, ze se to stane :D Porad si rikam, jaka je to ironie, kdyz jsem si jednou zapomnela vzit jeden prasek a hned mela schizy z toho, ze budu tehotna a ted neberu 4 mesice a nic :D Ale tesim se na to az to prijde, pritel by mel neuveritelnou radost :)

Vítej :mavam: My se taky snažíme 4 cyklus. Hlídám teplotu, beru Gynex a listovku a piju čaj a nijak se z toho, když se nezadaří nehroutím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.16 15:02

@Jany-S No kde sííí? :) Já už sem tě podezřívala, že jsi těhule, nepochlubila ses a pláchla jsi jinam :lol: Jak bylo na dovči? Kde jste byli? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.9.16 18:41

@Kajule21 to bych vám přeci neudělala, abych foukla pryč a nic vám neřekla ;) jen jsem nepočítala s tím, že tam nebude vůbec internet a signál úplně mizernej, jsem lítala po pařezech a lovila signál, abych aspoň mohla zavolat domů :lol: tak kdyby tam byl internet, byla bych tu s vámi denně, ale bohužel mi to nevyšlo :think:
Byli jsme s manželem v Jižních Čechách, konkrétně ve Veselí nad Lužnicí, na týden na chatě, prostě pohodička klídek :palec: semínko jsme zasadily, tak uvidíme jestli to klaplo nebo ne :roll:
Ale koukám, že jste to tu pěkně rozjeli, 20 stran..doteď jsem dočítala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
18.9.16 21:41

@Jany-S ahoooj, no už si nám chyběla :hug: super, že jste si dovču užili. Na dovolené se nejlépe plodí, tak snad to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
18.9.16 21:48

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím
No už jsem se lekla, co s tebou je 8o A jak jste se měli? Taky se z pár snažilek staly těhulky a zůstaly jsme tu my s @chillli a pár holek :( Mně právě začíná oči, tak jsem zvědavá a jsme i zvědavá, jak to dopadne u Vás. Moc bych Vám to přála :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.9.16 21:48

@chillli jééé, to mě těší, že jsem vám chyběla :hug: ale ty stránky..holky..co to je?? doteď nevím na co odpovídat :lol: kočko, koukala jsem na tvůj graf a žádná sláva teda :think: vypadá to fakt na anovulák..může se stát, že anovulák přijde několikrát do roka, ale můžeš mít rozhozené hormony a ten inofolic na tebe nemusí působit..tak jestli uvažuješ na Gynexem, šup do něj :pankac: ty teploty jsou fakt hodně nízko, ani ti nevyběhli nahoru :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
18.9.16 21:53
@Kajule21 píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím
No už jsem se lekla, co s tebou je 8o A jak jste se měli? Taky se z pár snažilek staly těhulky a zůstaly jsme tu my s @chillli a pár holek :( Mně právě začíná oči, tak jsem zvědavá a jsme i zvědavá, jak to dopadne u Vás. Moc bych Vám to přála :) :hug:

no měli jsme se bájově, jsme odpočatí a načerpaní nových sil, něco jsme zaseli, tak uvidíme, jestli to klapne :palec:
Jojo, koukala jsem, kolik nových holek má už titul těhulky, ale nebojte, taky se dočkáme :* i vám to moc přeju, jak vypadá tvůj graf??
A mohu požádat taky o odkaz na tvůj eshop? kujůůů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 07:01
@Jany-S píše:
no měli jsme se bájově, jsme odpočatí a načerpaní nových sil, něco jsme zaseli, tak uvidíme, jestli to klapne :palec:
Jojo, koukala jsem, kolik nových holek má už titul těhulky, ale nebojte, taky se dočkáme :* i vám to moc přeju, jak vypadá tvůj graf??
A mohu požádat taky o odkaz na tvůj eshop? kujůůů :hug:

Posílám svůj graf-jsem z něho jelen :nevim: Jinak od soboty mám nejlepší dny, v sobotu byl chlap jakýsi unavený a včera jsme se nějak nepohodli a spal v obýváku :nevim: Jsem na něj parádně nas***á :cert: :pocitac: Jestli nebude nic dneska a zítra, dám mu to tak sežrat, ze se bude divit a nebudu se s ním dalších x-dní bavit :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.9.16 08:06

Dobre rano devcata… po vikendu js zas tady… nejak nemam pres vikend cas na internet… clovek si nestacine odpocinout a uz je tu zase pracovni tyden… :roll: a to hnusny pocasi k ty nalade nepridava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
19.9.16 08:54

Ahoj holky.. tak me tyden pobolival pravy podbrisek (mozna jsem to taky nekde i psala), tak jsem si dneska rano zasla na gyndu a na ultrazvuku nasla trochu tekutiny… pry mam dojit jeste zitra. Mohla to byt cysta a mohla prasknout, tak se musi podivat, jestli tekutina ubyva a vstrebava se. A kdyz by ne, tak by to pry mohla byt nejaka cevka. Nevite jak by se to resilo? :( Mam z toho zase hlavu jak meloun.. snazime se o mimi, tak nejsem rada za zadnou takovouhle komplikace :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí