Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 -urcite vyzkousim-dnesk sem si ten prvni udelala jen tak ani nevim poradne proc…
podam info
![]()
@EllEff píše:
Ahoj holky-prosim vidite tam neco? Je totestovani dnes odpoledne toto jsou testy č.2 a č.3…
Na tom spodním vidím, při troše dobré fantazie, slaboulinkatého ducha…
@EllEff na tom vpravo vidím slabého ducha
tak tfuj tfuj ať sílí! ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová. Rada si čtu vaše přispevky, tak jsem se rozhodla taky se podelit
S pritelem jsem 7 let a tak nejak jsme se dohodli, ze vysadim prasky( ktere jsem brala 7 let) a nechame tomu volny prubeh
Uz jsou to 4 mesice co je neberu ale porad nic. Zatim nehlidam plodne dny a tak si nejak porad nedokazu predstavit, ze se to stane
Porad si rikam, jaka je to ironie, kdyz jsem si jednou zapomnela vzit jeden prasek a hned mela schizy z toho, ze budu tehotna a ted neberu 4 mesice a nic
Ale tesim se na to az to prijde, pritel by mel neuveritelnou radost ![]()
@Katuše 32 píše:
Ahoj holky, jsem tu nová. Rada si čtu vaše přispevky, tak jsem se rozhodla taky se podelitS pritelem jsem 7 let a tak nejak jsme se dohodli, ze vysadim prasky( ktere jsem brala 7 let) a nechame tomu volny prubeh
Uz jsou to 4 mesice co je neberu ale porad nic. Zatim nehlidam plodne dny a tak si nejak porad nedokazu predstavit, ze se to stane
Porad si rikam, jaka je to ironie, kdyz jsem si jednou zapomnela vzit jeden prasek a hned mela schizy z toho, ze budu tehotna a ted neberu 4 mesice a nic
Ale tesim se na to az to prijde, pritel by mel neuveritelnou radost
Vítej
My se taky snažíme 4 cyklus. Hlídám teplotu, beru Gynex a listovku a piju čaj a nijak se z toho, když se nezadaří nehroutím ![]()
@Jany-S No kde sííí?
Já už sem tě podezřívala, že jsi těhule, nepochlubila ses a pláchla jsi jinam
Jak bylo na dovči? Kde jste byli? ![]()
@Kajule21 to bych vám přeci neudělala, abych foukla pryč a nic vám neřekla
jen jsem nepočítala s tím, že tam nebude vůbec internet a signál úplně mizernej, jsem lítala po pařezech a lovila signál, abych aspoň mohla zavolat domů
tak kdyby tam byl internet, byla bych tu s vámi denně, ale bohužel mi to nevyšlo ![]()
Byli jsme s manželem v Jižních Čechách, konkrétně ve Veselí nad Lužnicí, na týden na chatě, prostě pohodička klídek
semínko jsme zasadily, tak uvidíme jestli to klaplo nebo ne ![]()
Ale koukám, že jste to tu pěkně rozjeli, 20 stran..doteď jsem dočítala ![]()
@Jany-S ahoooj, no už si nám chyběla
super, že jste si dovču užili. Na dovolené se nejlépe plodí, tak snad to vyšlo ![]()
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím
No už jsem se lekla, co s tebou je
A jak jste se měli? Taky se z pár snažilek staly těhulky a zůstaly jsme tu my s @chillli a pár holek
Mně právě začíná oči, tak jsem zvědavá a jsme i zvědavá, jak to dopadne u Vás. Moc bych Vám to přála
![]()
@chillli jééé, to mě těší, že jsem vám chyběla
ale ty stránky..holky..co to je?? doteď nevím na co odpovídat
kočko, koukala jsem na tvůj graf a žádná sláva teda
vypadá to fakt na anovulák..může se stát, že anovulák přijde několikrát do roka, ale můžeš mít rozhozené hormony a ten inofolic na tebe nemusí působit..tak jestli uvažuješ na Gynexem, šup do něj
ty teploty jsou fakt hodně nízko, ani ti nevyběhli nahoru ![]()
@Kajule21 píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím
No už jsem se lekla, co s tebou jeA jak jste se měli? Taky se z pár snažilek staly těhulky a zůstaly jsme tu my s @chillli a pár holek
Mně právě začíná oči, tak jsem zvědavá a jsme i zvědavá, jak to dopadne u Vás. Moc bych Vám to přála
![]()
no měli jsme se bájově, jsme odpočatí a načerpaní nových sil, něco jsme zaseli, tak uvidíme, jestli to klapne ![]()
Jojo, koukala jsem, kolik nových holek má už titul těhulky, ale nebojte, taky se dočkáme
i vám to moc přeju, jak vypadá tvůj graf??
A mohu požádat taky o odkaz na tvůj eshop? kujůůů ![]()
@Jany-S píše:
no měli jsme se bájově, jsme odpočatí a načerpaní nových sil, něco jsme zaseli, tak uvidíme, jestli to klapne
Jojo, koukala jsem, kolik nových holek má už titul těhulky, ale nebojte, taky se dočkámei vám to moc přeju, jak vypadá tvůj graf??
A mohu požádat taky o odkaz na tvůj eshop? kujůůů
Posílám svůj graf-jsem z něho jelen
Jinak od soboty mám nejlepší dny, v sobotu byl chlap jakýsi unavený a včera jsme se nějak nepohodli a spal v obýváku
Jsem na něj parádně nas***á
Jestli nebude nic dneska a zítra, dám mu to tak sežrat, ze se bude divit a nebudu se s ním dalších x-dní bavit
![]()
Dobre rano devcata… po vikendu js zas tady… nejak nemam pres vikend cas na internet… clovek si nestacine odpocinout a uz je tu zase pracovni tyden…
a to hnusny pocasi k ty nalade nepridava…
Ahoj holky.. tak me tyden pobolival pravy podbrisek (mozna jsem to taky nekde i psala), tak jsem si dneska rano zasla na gyndu a na ultrazvuku nasla trochu tekutiny… pry mam dojit jeste zitra. Mohla to byt cysta a mohla prasknout, tak se musi podivat, jestli tekutina ubyva a vstrebava se. A kdyz by ne, tak by to pry mohla byt nejaka cevka. Nevite jak by se to resilo?
Mam z toho zase hlavu jak meloun.. snazime se o mimi, tak nejsem rada za zadnou takovouhle komplikace ![]()