Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4975
16.9.16 08:08

@Kajule21 ja zobu listovku a muj vit E vcera to sehnal na muj popud a zacali jsme, ten caj myslis kontryhel ze asi? pomaha, ale ja ho nemuzu pila jsem ho u maleho a dostala jsem z nej krece a rozhazel me uplne cyklus, ale kazdemu pomaha neco jineho, ono jsou to bylynky a asi ty zrovna ja nemuzu,,,kdyz jsme se snazili o maleho tak muj bral neco co mu napsali uz nevim jak se to jmenovalo, ale na mesic jen ty jeho staly 900 a ja ho chtela podporit tak zacala brat nosifol, ze jako bereme oba teda neco…asi dva tri mesice a byl maly, ale kdo vi, jak to bylo, cim to byl apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 08:09

@Snilek88 no je to tezke jen jdu nakoupit same tehule, jako se na me domluvily to je strasne :lol: jojo no, kazdy nemuze mit vse no. musime se s tim nejak poprat. a ty se snazis jak dlouho muzu li se zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
16.9.16 08:11

@Bublinka2305 třetí cyklus:-) ale v mém případě bohužel 3 cykly nerovnají se tři měsíce:-/ No kdyby jen v obchodech, ale i mé nejbližší jsou snad všechny těhotné:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 08:19

@Snilek88 jejda no takto nepravidelne to je naprd no…zkousela si nejake pilule na upraveni cyklu? kontryhel caj je dobry, ale ja ho nemohla rozhodil me to uplne, ale za zkousku nic nedas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
16.9.16 08:24

@Bublinka2305 jo kontryhel piju, ale bylo mi řečeno, že to takhle prostě někdo může mít:-) ze začátku jsem z toho byla rozhozená, ale teď jsem si pomocí BT potvrdila, že mám ovu, tak mě to trošku uklidnilo:-) jen to čekání je dlouhé no:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 08:37

@Snilek88 tak to je super, tak v tom pripade nic neres :palec: hlavne, ze je ovu, no ja od porodu vim moc dobre kdy je, to jsou ti bolesti ze sotva lezu :roll: do porodu jsem ji nevnimala, po malem strasne teda, ale aspon vim co a jak teda, ze je, no tento mesic jsme se snazili hodne teda, od plodnych dnu zacatku da se rict ob den a strefili jsme se i do ovulky, tak se uvidi noooo.ted prezit to cekaci obdobi znas to, to je na tom nejhorsi asi :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.9.16 08:46

@Kajule21 nééé to je touhou :-) on jak není přes týden doma, tak to pak doháníme :-) Ale je fakt, že teď si hlídám aby celý týden vydržel a pak ho pěkně vyšťavím.. jsou uzrálé tak by to mohlo vyjít :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.9.16 08:53

Nazdárek holky, vítám nově příchozí…

Tak mě včera přijel muž dřív domu, tak jsme hnedka pojišťovali… snad byli za ten týden dobře uzrálé :-) Jinak od vysazení HA ms stále nikde a mám pocit, že včera byla ovulka… tak snad ms ani nedorazí :-) Ale to už bych chtěla moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 08:57

@LennyKikki ahoj,no ono nahoda je blbec zname to, uvidis zejo :palec: ja nevim jak to funguje teda, ja vysadila HA ani jsem tusim plato nedobrala tehdy a ms dosla cca za tyden, jak dlouho na ni cekas? ono se take mohlo stat vazne, jak me zname, ze par dni pred vysazenim uz otehotnela pres HA :lol: ale to jsou opravdu nahody a nevim proc se nedeji, kdyz chceme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.9.16 09:00

@Bublinka2305 No čekám vlastně už 3týdny.. Vysadila jsem hned na začátku plata, vzala jsem asi tři prášky a chlap řekl, přestaň ten hnus brát, uděláme si miminko.. Vyplivla jsem prášek a bylo, od té doby jakože usilovně pracuje na miminku, když může :-) tak uvidíme no… Já brala HA bez testosteronu, byla méňe hormonální, vlastně nezabránila ovulce, jen dozrání vajíčka… Takže by otěhotnění po ní mohlo být dobré, ale to by se mě stát nemohlo :D A hlavně mě baví to snažení se :D Ale když bude už teď založeno, tak mi to vůůůůbec vadit nebude, ale jelikož o první jsme se s ex snažili rok, tak pochybuji. Ale kdo ví, nový chlap, třeba vše změní.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.9.16 09:06

@Kajule21 To je fakt naprostá paráda hele :) a nechceš nám poslat odkaz? Třeba jednou, až budeme něco potřebovat, se obrátíme přímo na vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 09:09

@LennyKikki aha ttj, ja brala prasky pres 10let v kuse, nizkohormonalni protoze mame v rodine raka…ono to telo je tim zajebane, jsou to svinstva proste at hormonalni nebo mene, podle me se musi telo vycistit od toho, nam se povedlo pak po 7mesicich od vysazeni, ale muj musel brat prasky teda, ma pomale spermouse :lol: no hele kazdy chlap jinak a presne, kdo vi, ono to tak byva, vymena chlapa a je to na svete :lol: s ex jste resili nejak vysetreni kdo co? treba byla chyba na jeho strane tak jak muj musel brat prasky :think: chce to klid, vim ze je to slozite, sama jsem pomagorena a to jsem si rikala, ze to nebudu hrotit a spadla jsem do toho opet a drive nez jsem cekala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
16.9.16 09:10

@Bublinka2305 Ještě jsem četla, že na spermie je dobrý selen+zinek, takže můžeš koupit i tyto vitamíny. Buď se jmenují přímo SELZINK, nebo např v Dr.Maxu prodávají Selen a zinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
16.9.16 09:13

@Bublinka2305 Jé to mi povídej, jsem říkala vysadím a prostě až to přijde tak to přijde.. ale kámoška má 5ti měsíčního a když jsem tam tak ho pořád muchlám, a nějak jsem zjistila, že to díte fakt moc chci, takže už bych nejradši byla těhule a nakupovala :D nn nic jsme tenkrát neřešili až přesně když to byl rok, tak mi řekl gyndař že mi dává léto a pak že to budeme řešit, že v létě otěhotní nejvíc párů.. no a šup, v červenci se zadařilo:-) Teď jedeme první měsíc, takže s tím nepočítám…ale vím, že už bych nejradši běžela pro test a zkoušela to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 09:23

@Lenous17 jojo to vim, ted ma ten vitamin E a uvidime co dal, zase ho nechci predavkovat :lol: @LennyKikki vcera tu byla kamaradka s pulrocni holcickou a ja ji take porad muchlovala a nunu tutu. musime byt silne a vydrzet, jsme baby, proto rodime a nosime apod vse my, pac kdyby chlapi, ti se na to vy…a vymreme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí