Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@butterfly88 píše:
@Kajule21 já se musím podívat ještě na ten Gynex.
Mě skáčou cykly 26 dní nebo 31 dní. A pořádně nevím, jestli se mi i s délkou cyklu mění den ovulace, takže teď to budu do Vánoc zjišťovat.
A měříš i teplotu a zapisuješ si to do appky?
@Kajule21 já s tím začala teď, v srpnu jsme si řekla, zkusím ovu testy, jestli ukazují, co mají. S příznakama mi to absolutně nesedlo a poslední test, jsem si dělala v den odjezdu mýho a to jsem už ani nechtěla a byl jasně pozitivní. Tak mi došlo, že takhle bez ničeho to nikdy nepoznám. No, a stalo se pak hned jedna špatná věc, tak jsem si řekla, tak ne, to už si pohlídám. A teď je to poprvé, co měřím teplotu a k tomu ještě dělám ovu testy. Tak do Vánoc to takhle chci praktikovat, abych věděla, co a jak a případně to pak mohla řešit.
Teď jsem asi 11-13DC (kvůli té události prostě nevím, kdy jsem to tedy fakt dostala, podle poklesu teploty bych řekla, že jsem 11DC) tak uvidím, kdy přijde ovu a kdy MS… ![]()
@butterfly88 píše:
@Kajule21 já s tím začala teď, v srpnu jsme si řekla, zkusím ovu testy, jestli ukazují, co mají. S příznakama mi to absolutně nesedlo a poslední test, jsem si dělala v den odjezdu mýho a to jsem už ani nechtěla a byl jasně pozitivní. Tak mi došlo, že takhle bez ničeho to nikdy nepoznám. No, a stalo se pak hned jedna špatná věc, tak jsem si řekla, tak ne, to už si pohlídám. A teď je to poprvé, co měřím teplotu a k tomu ještě dělám ovu testy. Tak do Vánoc to takhle chci praktikovat, abych věděla, co a jak a případně to pak mohla řešit.Teď jsem asi 11-13DC (kvůli té události prostě nevím, kdy jsem to tedy fakt dostala, podle poklesu teploty bych řekla, že jsem 11DC) tak uvidím, kdy přijde ovu a kdy MS…
Nevím, jaká „událost“ se stala, takže těžko radit. Já kdysi taky zkoušela ovu testy, ale taky - cykly jsem měla rozházené po vysazení HA, takže jsem testovala třeba týden nebo 14dní v kuse a úplně o ničem, vždycky jen slabý duch a pak sněhobílo (možná anovulační cykly po vysazení) a taky to cosi stálo, tak jsem se na to vyprdla. A začala jsem měřit teplotu, abych to mohla ukázat doktorovi, kdyby bylo potřeba…A tak už mi to zůstalo, takže už měřím „jen“ teplotu a nic víc nehodlám dělat, pokud to nebude nutné
Jinak mám ten Gynex, listovku a čaj a hotovka ![]()
@Snilek88 píše:
@Kajule21 tam de o to ze ty mas evidentne pravidelnou MS a @chillli ne:) to pak je predpovezeno více dnu:) protože se to soupe
A jo takhle, tak pak už to mu rozumím
Díky ![]()
@Kajule21 chci mít BT potvrzenou, protože nespím moc dlouho, spím max 6 hodin. Tak proto i ty ovu testy, v srpnu jsme to testovala jen tak pro „zábavu“. No, a teď jsem si řekla, že to propojím teda i s tou teplotou. Já HA už vysadila před rokem.
A pro fertipronu jsem se rozhodovala proto, že kys. listová se v těle vstřebá jen naštěpená a jen volně prodejná kys. listová údajně není. Ale to oficiálně zjistím až v lékárnách. ![]()
@butterfly88 bohužel mi to chodí jak chce. V rozmezí 32-45 třeba
inofolic užívám necelé dva měsíce a právě minulý měsíc jsem měla jen den zpoždění @Kajule21 no většinou mě bolí podbřišek a mám hlen. Ale teď to nějak ani necítím ![]()
@chillli proč by ještě nemohla proběhnout? Držíš se pod hranicí (ta vypadá na 36,5), tak třeba ti teplota začne stoupat. Pokud by teď byl ten dlouhý cyklus, tak jsi dneska 27DC, takže do konce cyklu bys měla ještě 18dní… to je na ovulku ještě pořád čas. Ale s tím inofolicem je to divné, ten ti asi fakt moc nesedí. (navíc je fakt drahý). ![]()
@chillli já třeba tenhle měsíc mela ovu 30 den:) a delka cyklu mi skace téměř stejně jako tobě
pokud mas cyklus 45, tak ovu muže byt klidne až 35 den:)
Díky holky, já se v tom furt neorientuju a to jsem četla už stovky informací okolo toho.
@chillli já to mám taky jen načtené:-) ale prostě se držet toho že ovu má být 10-16 od MS:-) (od konce cyklu)
Ahoj holky-prosim vidite tam neco? Je totestovani dnes odpoledne toto jsou testy č.2 a č.3… ![]()
@butterfly88 - ja taky a svagrova taky… Vzhledem k tomu jaky mam cyklus nevim ani kdy by to mohlo byt takze zitra jdu pro lepsi test.na fotce je videt min nez v reali.tam byl videt silneji na 3testech ze tri… ![]()
@EllEff hlavně to zkus fakt ráno…
A gratuluju a ať // sílí.. ![]()
Ahoj kočky moje, tak už jsme zpátky z dovči, bohužel tam nebyl signál a ani internet, tak jsem nemohla ani nahlédnout, co u vás nového
bohužel, dneska už to nestačím dočíst, tak to zítra napravím, ale koukám, že jste toho pěkně nakecaly, takže mi dejte chvilku, než se dostanu do obrazu ![]()