Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 píše:
Nezkoušela, ale napadlo mě to…Asi počkám radši, jak bude vypadat ta další(pokud přijde) a pak bych zkusila test. Připadá se mi nemožné, aspoň teda z mě, ze bych byla jedna z těch, co menstruují, i když jsou těhotné…
Jako neobvyklé to není..a náhodou ve vedlejší skupině je holčina, která to měla podobné jako ty, nebo spíš stejné a zjistila podle ovu testů, že jí ovu testy pořád sílí, a denně jsou ty // čáry pořád stejně silné, tak si udělala tt…no a světe div se..je v tom
je pravdou, a to i ze zkušeností jiných holek, že i ovu testy dokážou zachytit těhu, ale podle mě, musí být to těhu už starší, více jak 5+tt..tak třeba jsi stejný případ
no nebudu tě pokoušet, rozhodnutí je na tobě ![]()
@Saba123 tak to potichu gratuluju
ale raději počkej do těch 14DPO a zkus test opakovat ![]()
@Jany-S píše:
No určitě a děkuju, v tomhle jsem úplně neznalá a nezkušená, jak se říká nepolíbená, takže budu ráda, za každou dobrou radu
Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom ![]()
@Jany-S dekuji
ale jeste radeji s nicim nepocitam. Tady jsem vyfotila jeste jednu fotku, nwm jestli je to tam videt o malinko lepe.
@Saba123 píše:
@Kajule21![]()
dekuji moc. Vim ze je jeste hodne brzo, ale i tak tam je duch a nazivo je fakt pekne videt
tak snad bude silit… A moc dekuji
Není vůbec za co, od toho jsme tady, abysme se podporovaly a držely
Jsme tady taková skvělá parta ![]()
@Kajule21
a proto jsem rada, ze to muze s nekym sdilet, protoze doma ještě nic rikat nechci dokud nebudou dalnice ![]()
@Jany-S píše:
Jako neobvyklé to není..a náhodou ve vedlejší skupině je holčina, která to měla podobné jako ty, nebo spíš stejné a zjistila podle ovu testů, že jí ovu testy pořád sílí, a denně jsou ty // čáry pořád stejně silné, tak si udělala tt…no a světe div se..je v tomje pravdou, a to i ze zkušeností jiných holek, že i ovu testy dokážou zachytit těhu, ale podle mě, musí být to těhu už starší, více jak 5+tt..tak třeba jsi stejný případ
no nebudu tě pokoušet, rozhodnutí je na tobě
To by bylo krasnéééé
Začínám mít všechny příznaky a dělá se ni na blití
A to jsme v hospůdce a dávám si už druhý svařák ![]()
@Saba123 píše:
@Kajule21![]()
a proto jsem rada, ze to muze s nekym sdilet, protoze doma ještě nic rikat nechci dokud nebudou dalnice
To je rozumné, jistota je kulomet ![]()
@Kajule21 píše:
Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom
@Kajule21 píše:
Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom
@Saba123 píše:
@Jany-S dekujiale jeste radeji s nicim nepocitam. Tady jsem vyfotila jeste jednu fotku, nwm jestli je to tam videt o malinko lepe.
ju, tak tady už ho vidím taky
ale určitě ještě vydrž, myslím, že je to na dobré cestě ![]()
Krasny vecer damy… ja dneska vunec nestiham… jsem totalne vyrizena…
@Kajule21 píše:
To by bylo krasnééééZačínám mít všechny příznaky a dělá se ni na blití
![]()
A to jsme v hospůdce a dávám si už druhý svařák
taky si myslím..asi by to bylo jediné možné logické vysvětlení, proč máš ty teploty takhle rozevláté
ale vysvětlení může být i jinde, kdyby tt ukázal jen / čárku ![]()
Ale zase mi nejde do hlavy..když začínáš 1DC, MS by měla být +-silná, nebo silnější a teplota by měla padnout pod 36,4C a ta teplota by se měla pořád držet nízko, což na tvém grafu prostě není
máš to jak noty na buben
takže je možné, že jsi otěhotněla třeba před MS, proto tt nic nezachytil ![]()
@Jany-S take doufam a preji si aby to vyslo… Myslim si ze jinak by mi tam nevylezl ani tenhle pidi duch ne? Tak jsem to mela aspon minuly cyklus. ![]()