Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
19.9.16 20:29

@Jany-S ano prave ze ma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:35
@Kajule21 píše:
Nezkoušela, ale napadlo mě to…Asi počkám radši, jak bude vypadat ta další(pokud přijde) a pak bych zkusila test. Připadá se mi nemožné, aspoň teda z mě, ze bych byla jedna z těch, co menstruují, i když jsou těhotné… :think:

Jako neobvyklé to není..a náhodou ve vedlejší skupině je holčina, která to měla podobné jako ty, nebo spíš stejné a zjistila podle ovu testů, že jí ovu testy pořád sílí, a denně jsou ty // čáry pořád stejně silné, tak si udělala tt…no a světe div se..je v tom :dance: je pravdou, a to i ze zkušeností jiných holek, že i ovu testy dokážou zachytit těhu, ale podle mě, musí být to těhu už starší, více jak 5+tt..tak třeba jsi stejný případ :palec: no nebudu tě pokoušet, rozhodnutí je na tobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:36

@Saba123 tak to potichu gratuluju :palec: ale raději počkej do těch 14DPO a zkus test opakovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:37
@Jany-S píše:
No určitě a děkuju, v tomhle jsem úplně neznalá a nezkušená, jak se říká nepolíbená, takže budu ráda, za každou dobrou radu ;)

Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 20:40

@Jany-S dekuji :-) ale jeste radeji s nicim nepocitam. Tady jsem vyfotila jeste jednu fotku, nwm jestli je to tam videt o malinko lepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:41
@Saba123 píše:
@Kajule21 :D :D dekuji moc. Vim ze je jeste hodne brzo, ale i tak tam je duch a nazivo je fakt pekne videt :-) tak snad bude silit… A moc dekuji :srdce:

Není vůbec za co, od toho jsme tady, abysme se podporovaly a držely :hug: Jsme tady taková skvělá parta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 20:46

@Kajule21 :hug: :srdce: a proto jsem rada, ze to muze s nekym sdilet, protoze doma ještě nic rikat nechci dokud nebudou dalnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:49
@Jany-S píše:
Jako neobvyklé to není..a náhodou ve vedlejší skupině je holčina, která to měla podobné jako ty, nebo spíš stejné a zjistila podle ovu testů, že jí ovu testy pořád sílí, a denně jsou ty // čáry pořád stejně silné, tak si udělala tt…no a světe div se..je v tom :dance: je pravdou, a to i ze zkušeností jiných holek, že i ovu testy dokážou zachytit těhu, ale podle mě, musí být to těhu už starší, více jak 5+tt..tak třeba jsi stejný případ :palec: no nebudu tě pokoušet, rozhodnutí je na tobě 8)

To by bylo krasnéééé :srdce: Začínám mít všechny příznaky a dělá se ni na blití :lol: :lol: A to jsme v hospůdce a dávám si už druhý svařák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
19.9.16 20:53
@Saba123 píše:
@Kajule21 :hug: :srdce: a proto jsem rada, ze to muze s nekym sdilet, protoze doma ještě nic rikat nechci dokud nebudou dalnice :D

To je rozumné, jistota je kulomet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:54
@Kajule21 píše:
Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom :)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:55
@Kajule21 píše:
Jasně, ty nám radíš tady, tak aspoň budu něco platná já potom :)
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 20:56
@Saba123 píše:
@Jany-S dekuji :-) ale jeste radeji s nicim nepocitam. Tady jsem vyfotila jeste jednu fotku, nwm jestli je to tam videt o malinko lepe.

ju, tak tady už ho vidím taky ;) ale určitě ještě vydrž, myslím, že je to na dobré cestě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
19.9.16 20:59

Krasny vecer damy… ja dneska vunec nestiham… jsem totalne vyrizena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
19.9.16 21:01
@Kajule21 píše:
To by bylo krasnéééé :srdce: Začínám mít všechny příznaky a dělá se ni na blití :lol: :lol: A to jsme v hospůdce a dávám si už druhý svařák :lol:

taky si myslím..asi by to bylo jediné možné logické vysvětlení, proč máš ty teploty takhle rozevláté :lol: ale vysvětlení může být i jinde, kdyby tt ukázal jen / čárku :think:
Ale zase mi nejde do hlavy..když začínáš 1DC, MS by měla být +-silná, nebo silnější a teplota by měla padnout pod 36,4C a ta teplota by se měla pořád držet nízko, což na tvém grafu prostě není :think: máš to jak noty na buben :mrgreen: takže je možné, že jsi otěhotněla třeba před MS, proto tt nic nezachytil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
19.9.16 21:07

@Jany-S take doufam a preji si aby to vyslo… Myslim si ze jinak by mi tam nevylezl ani tenhle pidi duch ne? Tak jsem to mela aspon minuly cyklus. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí