Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 jj mám 7 letého kluka… před 3 lety jsem byla mimoděložně a mám za sebou jeden potrat… Takže asi takhle..
No hele on ten můj chlap je závislák, takže on když odjede, tak se zase vrací
Teď dva dny jsme bez sexu.. mě není dobře, do toho jsem dostala rýmu a chytl mě zub až do ucha.. takže jsem byla ráda, že jsem šla spát..
Ahojky kočky, hlásím se po víkendu..Mě popadla chřipka se zubem, který mě bolí až do ucha.. jinak se mi teď dvakrát stalo, že se mi při jízdě v autě udělalo zle…3týdny čekám a stále nic, prsa tak bolí, že mi vadí podprsenka, mám těžkou potřebu objednat si digital a zkusit to…:-) co kdyby ten můj chlap to fakt střelil hned po vysazení?
Holky ja potřebuji radu! Je mi to blbe, protoze jsem tady chvilku a nemam na vas moc casu
ale nemam se koho zeptat.
Prosim prosim počítá se to za dlouhou čárku???
![]()
@DelVé myslíš druhou čárku?
jj, počítá, měla jsem to úplně stejně a později mi dokonce ani neztmavla, až v 8.týdnu ![]()
Jáááj tak ono to asi fakt vyšlo
musím se smát
co mám dělat ted? kdy jít k doktorovi?
jsem sama doma, přítel mi včera odjel na měsíc do práce
volat mu to radši nebudu ![]()
Děkuji holky, jste zlaté
![]()
@DelVé ted si zavolej k doktorovi, objedná tě a pak půjdeš na ultrazvuk.. do té doby se raduj a papej nějaké vitamínky…
@Jany-S Já dostala ten oxytocin a už je to dva týdny a nic, tak uvidím, dr. říkala, že teď asi otěhotním nejlépe, max další cyklus, tak uvidíme
@LennyKikki tak možné je všechno..ve vedlejší diskuzi taky jedna otěhotněla krátce po MS, sice to skončilo SP, ale stává se to..tak zkus test, ať víš, na čem jsi ![]()
@DelVé určitě..zavolej doktorovi a on si tě objedná podle svého, nejlepší by bylo jít tak v tom 8+tt ![]()