Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobre rano holky!
Tak jsem delala test jeste dnes rano a nic…uplne bilo…pro jistotu jsem jeste volala na gyndu-mam za tyden test zopakovat a sledovat kdyby bylo nejaky krvaceni nebo bolesti…tak jsem z toho celkem zklamana… ![]()
@venisa píše:
Dobre rano devcata… po vikendu js zas tady… nejak nemam pres vikend cas na internet… clovek si nestacine odpocinout a uz je tu zase pracovni tyden…a to hnusny pocasi k ty nalade nepridava…
Krásné ránko, teda už síš skoro poledne
Já si nestěžuju - konečně bylo o víkendu volno i díky počasí, takže byl gaučing, do toho úklid…A v neděli jsme si konečně poslala do půl 10.Nebýt toho, že jsme navečer vyjeli, když jsme vezli malého domů, na kolách, válela bych se asi celý víkend
A vůbec mi nevadí, že už jsem v práci…Akorát ty sny, to byl teda hnus. Zdálo se mi, že na mě spolužačka ze základky hodila obrovského černého pavouka, vzbudila jsem se hrůzou ve 3:33 - mrkla jsem do výkladu čísel a prej mám nějakou důležitou životní zkoušku, která je nutná a které se nemám snažit vyhnout nebo se posunu o stupínek níž a velký pavouk podle snáře znamená, že nevyjdu z radosti, tak doufám
![]()
@Lenous17 píše:
Ahoj holky.. tak me tyden pobolival pravy podbrisek (mozna jsem to taky nekde i psala), tak jsem si dneska rano zasla na gyndu a na ultrazvuku nasla trochu tekutiny… pry mam dojit jeste zitra. Mohla to byt cysta a mohla prasknout, tak se musi podivat, jestli tekutina ubyva a vstrebava se. A kdyz by ne, tak by to pry mohla byt nejaka cevka. Nevite jak by se to resilo?Mam z toho zase hlavu jak meloun.. snazime se o mimi, tak nejsem rada za zadnou takovouhle komplikace
To je jasné, nikdo není v našem „stavu“ rád za komplikace, ale budu držet palce, ať se vstřebá a je to v pohodě. Uvidíž zíta, ale myslím, že se snad nemusíš nějak moc bát, i když je to nepřijemné a stresující. V nejhorším případě by to, dle mého, spravila laparoskopie, ale věřím, že to bude v pohodě!! ![]()
@EllEff píše:
Dobre rano holky!
Tak jsem delala test jeste dnes rano a nic…uplne bilo…pro jistotu jsem jeste volala na gyndu-mam za tyden test zopakovat a sledovat kdyby bylo nejaky krvaceni nebo bolesti…tak jsem z toho celkem zklamana…
Jejdáááá, to je mi moc líto
Tohle člověka vždycky dostane, když už najde ty naše vysněné // a pak nic
Drž se kočko ![]()
Ahojte tak ovu byla u me v patek v sobotu pojistili jsme i v nedeli byla jsem ve stredu na kontrole 5 foliku toho 3 20mm tk po nsazeni clostigbegyt musela byt kontrola pockam 10 dni a buu testovat o hormonech mm plnejsi dekolt nevim cim ale i bolestiva ovu byla tak poprve takova zmena ![]()
@Kajule21 Dekuji
no snad jo… jde jen o tu tekutinu uz no. Cetla jsem ted na netu, ze se nekdy narizuje klidovy rezim, tak uvidime zitra, co me rekne… Doufam, ze tekutina se vstreba.
Jinak prasknuti cysty atd nema vliv na otehotneni ne?
Holky, tak mi to nedalo a koupila jsem si ovulacni test. Byla jsem uprostřed cyklu tak jsem byla zvědavá, protože ja na sobě ovulaci nepoznam
a mela jsem tam 2 čárky tu druhou jen o malinko slabší. Píšou, ze je test negativní, když nejsou obě čárky stejne. Ale jednou když jsem si test dělala se mi neobjevila čárka zadna. Tak co myslíte? Cim to je?
@Jany-S jj taky si myslím, že to může být annovulak no. Dneska zase jen 36,3
zase jsem začala pít kontryhel, jen tak, pro dobrý pocit. Zkusím si objednat ty gynex. A 12.10. mám kontrolu, tak uvidíme. Cpát do sebe chemii moc nechci, ale ten čas se tak krátí už
![]()
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Dekujino snad jo… jde jen o tu tekutinu uz no. Cetla jsem ted na netu, ze se nekdy narizuje klidovy rezim, tak uvidime zitra, co me rekne… Doufam, ze tekutina se vstreba.Jinak prasknuti cysty atd nema vliv na otehotneni ne?
Já si myslím, že by to na otěhotnění nemělo mít vliv, ale raději se i na tohle zítra zeptej ju? Držím palce ![]()
@chillli píše:
@Jany-S jj taky si myslím, že to může být annovulak no. Dneska zase jen 36,3zase jsem začala pít kontryhel, jen tak, pro dobrý pocit. Zkusím si objednat ty gynex. A 12.10. mám kontrolu, tak uvidíme. Cpát do sebe chemii moc nechci, ale ten čas se tak krátí už
![]()
Gynex je fajn, že je přírodní a žádné chemické sra*ky ![]()
@Kajule21 No holka moje zlatá, ty máš ten graf taky jako noty na buben
zaráží mě ta vysoká teplota na začátku cyklu..teplota by měla klesnout aspoň pod 36,4 C, což u tebe je skoro dvojnásob a ještě nahoře
a pak ti to hapruje +- o 0,2 - 0,3 stupně
a děláš k tomu ovu testy?
@Lenous17 to se neřeší vůbec nijak, odejde to samo s MS, v horším případě (což se nestává tak často) zasáhne doktor chirurgicky, ale i tak, pokud je to cysta, nebo jen cévka, tak se neděs, nic hrozného to není..některé holky tomu říkají, že mají pohnojeno do dalšího snažení, tak si počkej na MS a zkuste to znovu ![]()
@Kajule21 píše:že by další indicie?
Krásné ránko, teda už síš skoro poledneJá si nestěžuju - konečně bylo o víkendu volno i díky počasí, takže byl gaučing, do toho úklid…A v neděli jsme si konečně poslala do půl 10.Nebýt toho, že jsme navečer vyjeli, když jsme vezli malého domů, na kolách, válela bych se asi celý víkend
A vůbec mi nevadí, že už jsem v práci…Akorát ty sny, to byl teda hnus. Zdálo se mi, že na mě spolužačka ze základky hodila obrovského černého pavouka, vzbudila jsem se hrůzou ve 3:33 - mrkla jsem do výkladu čísel a prej mám nějakou důležitou životní zkoušku, která je nutná a které se nemám snažit vyhnout nebo se posunu o stupínek níž a velký pavouk podle snáře znamená, že nevyjdu z radosti, tak doufám
![]()