Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S jojo zobu Superfolin 1. Zacala jsem pred 2 mesici a doktor mi rekl, ze budu do 2-3 mesicu tehu ![]()
@Kajule21 já tě nechci lanařit, v klidu popřemýšlej a klidně to nech až na den očekávané MS, aspoň budeš mít důvod si pohlídat MS takovou kterou (ne)očekáváš ![]()
Kočky moje, jdu taky chrnět, od víkendu nedělám nic jiného, než dočítám diskuze, které jsem nestihla dočíst, takže zítra zase tu..jinak ráno od 5,30 jsem vám zase zde k dispozici ![]()
Tak dobrou s kobrou ![]()
@Jany-S jj mel.. HA jsem vysadila v cervenci nakonci a hned jsem zacala brat ten Superfolin. Jestli to vyjde tak se zadarilo 2cyklus. ![]()
@Jany-S píše:
@Kajule21 já tě nechci lanařit, v klidu popřemýšlej a klidně to nech až na den očekávané MS, aspoň budeš mít důvod si pohlídat MS takovou kterou (ne)očekáváš
Asi máš pravdu
Počkám ![]()
@Jany-S Ahoj, dlouho jsem se sem nedostala, měla jsem výsledky tak nějak ne zas tak zlé, ale mám nového dr., primáře, a ten chce udělat větší testy jelikož cyto není pořád dobrá…
Po SP jsem nakonec skončila na pohotovosti, píchali mi oxytocin, něco mi zstalo v děloze, ale ani kapka krve od injecke, jen jakýsi kousek hnusu vyšel ven tak teď nevím co, čekám stále jestli přijde MS nebo ne
@Jany-S ahoj kocko, tak mi to nedalo a musela jsem testnout i dnes a je silnejsi
@Terka24 tak to mě mrzí, že to nedopadlo
ale uvidíš, další cyklus se to povede
zkus ještě vydržet, MS by se po SP měla rozjet..když ne, tak zajdi na gyndu, dostaneš vyvolávačku ![]()
@butterfly88 no tak zmeny pocasi jsou desny, taly doufam, ze dlouho zadna zmena nebude… no v praci to zacina byt cim dal tim vic hekticky…
@venisa ja uz se taky docela desim rijna… to s z toho asi po…
no, snad me to nakonec donuti si ten cas zorganizovat a zacnu s tou skolou poradne a to teprve odvedu mysl od miminka. Ono to stejne vypada, ze ta ovulka dojde bud pred prijezdem nebo po odjrzdu myho. ![]()
@Jany-S Jo? No trosku jsem si oddychla teda. Jdu dneska v 1 na ultrazvuk, tak snad to bude dobre. Rikala me - bud tekutina po praskle cyste nebo cevka. Ze se dneska ujisti, jestli se tekutina vstrebava.. tak snad jo, diky ![]()
@Kajule21 Doufam, ze se taky brzy zadari a budu se i na tebe moct obratit s radou na kocarek, postylku, atd ![]()