Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25701
15.9.16 11:44

@Lenous17 no ja tu mam prace az dost a vubec si stim ani nevim rady… jsou to takove pic*oviny… :roll: takze me to celkem utika… jeste tak tri hodky v praci a hura domu… doufam, ze do ty doby stihnu s tech veci kolem sebe neco vyridit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.9.16 11:52

@venisa No já toho mám někdy taky tolik, že nevím, co dřív :mrgreen: ja končím o pul 4 :?… tak at vse zvladnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 13:26
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Tyyyyyjo, no tak to jste toho stihli fakt hodně :) ale náhodou je to super, máte to pěkně pestré :) my toho tolik nestihli za 6 let :mrgreen: během vztahu jsem dodělala střední, udělala vejšku, bydleli jsme 3 roky v Brně, loni po škole se vrátili do našeho rodného města a od prosince spolu bydlíme tady. Pořád je co na bytu dodělávat, ale co už :mrgreen: našla jsem si loni práci, odpracovala rok, dostala smlouvu na neurčito :mrgreen: v léte jeli konečně po 6 letech jen sami dva na dovču, a tak nějak si řekli, že by teda bylo fajn začít pracovat na mimču :) po svatbě teda nemáme - tu v plánu máme, ale asi až časem. Já jsem teda vždy chtěla prvně svatbu a až pak mimčo, ale vím, že bychom se stejně brali min až tak za rok a mimčo bych chtěla nejradši hned :mrgreen: ale nevadí mě to, hlavní je, že se chceme vzít :)… přeji nám všem, aby se co nejdříve zadařilo :srdce:

Taky hezkéé :) Já jsem to vždycky chtěla takhle „staromódně“-první společné bydlení, pak svatba a děti. Nakonec jse „slevila“,že klidně první dítě a pak svatba a nakonec jsem strašně šťastná, že byla svatba dřív… :dance: Jsem taková klidnější, vyrovnanější a strašně šťastná :kytka: A manžela miluju snad víc jak před svatbou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 13:31
@chillli píše:
@Kajule21 no dali nám ho domu 1.4. Takže měsíc a půl. 3 týdny v inkubátoru a pak na oddělení nedonošených dětí, kde jsem se už starala jen já o něj ;)

Týý jo, taky jste si už cosi prošli :( Ale hlavně, že je malý OK :kytka: Je to šikula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 13:33

@Lenous17 a @venisa To já mám práce každý den, takže mi to utíká a pak vždycky žasnu, že už jdu domů :) Sem tam jsem si brala práci i domů, jak jsem se do toho zažrala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
15.9.16 13:58

@venisa ja si zase uzivam do konce zari pohodicku a od rijna mi to zacne, menim praci a tam vim, ze se jen tak nezastavim, takze to tu budu procitavat az pozde vecer a v noci. O to ale min na to vsechno budu myslet. Me prace a to, ze nemam cas se zastavit, pomaha, abych se nezaobirala vecma jako-co kdyz nam to nepujde apod. A mam vic rad v tom dnu, kdyz v praci nestiham nic jinyho nez jen tu praci. :-D sice me to obcas dost vycerpava, ale jak rikam, hlava je zamestana a to budu ted potrebovat. ;-) Tak jeste nejakou tu hodinku vydrz a zitra mas teda volno, jak pises, tak si odpocines a muzes relaxovat. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.9.16 14:03

@Kajule21 Jo tak já jsem to tak taky chtěla - prvně svatba, ale jak jsem vysvětlovala no :) jako hele co my víme, třeba se dařit nebude jen tak rychle a svatba bude taky první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
15.9.16 15:18

Holky a co máte za práci? Jestli to není tajné. Já před těhu pracovala jako telefonní bankéř a už nikdy více. :mrgreen: neumím si představit, že pokud se nezadaří, že budu za rok už hledat práci… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
15.9.16 16:27

Ahoj holky :mavam:,mohu se vetrit? snazime se od srpna o druhe miminko a zacina pracovat psychika i kdyz jsem se snazila na to nemyslet tak uz jak minule blbnu :zed: rada bych zde pokecala, poznala nove dusicky, chodivala jsem na emimino kdyz jsme se snazili o maleho a pak se to nejak utlo, tak bych rada poznala nove tvare a mela se kde vykecat, protoze moje kamaradka tady jedina co mam uz ji asi lezu krkem :mrgreen: o maleho jsme se snazili 7mesicu s podpurnyma praskama hlavne muj, dospadl spatne spermiogram a ted si myslim, by mel jit aby jsme vedeli co a jak a to nechce najednou, ze je to urcite ok :nevim: nemate zkusenost? kdyz predtim musel brat prasky, ma je pomale, tak co druhe? mel by jit znovu na vysetreni ne? dekuji za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 16:47
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Jo tak já jsem to tak taky chtěla - prvně svatba, ale jak jsem vysvětlovala no :) jako hele co my víme, třeba se dařit nebude jen tak rychle a svatba bude taky první :)

No, tak to bych ti přála raději ten opak, aby se zadařilo co nejdřív a svatba byla později :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 16:56
@chillli píše:
Holky a co máte za práci? Jestli to není tajné. Já před těhu pracovala jako telefonní bankéř a už nikdy více. :mrgreen: neumím si představit, že pokud se nezadaří, že budu za rok už hledat práci… :lol:

Tak já mám jako OSVČ práci luxusní. Nevýhodou je, že se má člověk co ohánět, aby zaplatil nájem, soc.+zdrav. apod. Ale jinak mám veget, dělám si co potřebuju, ale jelikož si plním e-shop sama, tak mám práce pořád dost :) Jinak jsem Vám možná neřekla, že máme s mužem prodejnu kočárků, autosedaček a dětského a kojeneckého zboží… :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
15.9.16 19:05

@Kajule21 Děkuji, taky v to doufám :mrgreen: tyyyyyy brdo, vy mate takovouhle prodejnu? No to je paráda :) tak až se Vám zadaří, tak budeš suprově vybavená viď :) a máte nějaké web. stránky - eshop? Nebo jen kamenná prodejna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 20:54
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Děkuji, taky v to doufám :mrgreen: tyyyyyy brdo, vy mate takovouhle prodejnu? No to je paráda :) tak až se Vám zadaří, tak budeš suprově vybavená viď :) a máte nějaké web. stránky - eshop? Nebo jen kamenná prodejna?

Přesně, všechno budeme mít a za úplně jiné peníze :) A navíc můžu chodit do práce i s mimčem :dance: Máme kamennou prodejnu i e-shop :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.9.16 20:57

@Kajule21 jeee prosim poslala by jsi mi odkaz na vase stranky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
15.9.16 20:58
@Bublinka2305 píše:
Ahoj holky :mavam:,mohu se vetrit? snazime se od srpna o druhe miminko a zacina pracovat psychika i kdyz jsem se snazila na to nemyslet tak uz jak minule blbnu :zed: rada bych zde pokecala, poznala nove dusicky, chodivala jsem na emimino kdyz jsme se snazili o maleho a pak se to nejak utlo, tak bych rada poznala nove tvare a mela se kde vykecat, protoze moje kamaradka tady jedina co mam uz ji asi lezu krkem :mrgreen: o maleho jsme se snazili 7mesicu s podpurnyma praskama hlavne muj, dospadl spatne spermiogram a ted si myslim, by mel jit aby jsme vedeli co a jak a to nechce najednou, ze je to urcite ok :nevim: nemate zkusenost? kdyz predtim musel brat prasky, ma je pomale, tak co druhe? mel by jit znovu na vysetreni ne? dekuji za odpoved :)

Ahojky, vítej mezi námi :) Nestresuj se, o to míň to půjde :( Snažíte se teprve chvilinku. Nevím, co ti poradit, ale vím, ze nejdůležitější je věřit :) Já věřím, ze do Vánoc se zadaří a nestresuju se.Dej si taky nějaký termín, ale pokud o tom, ze se do Vánoc zadaří, nebudeš skálopevně přesvědčená, tak je to k ničemu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí