Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenous17 no ja tu mam prace az dost a vubec si stim ani nevim rady… jsou to takove pic*oviny…
takze me to celkem utika… jeste tak tri hodky v praci a hura domu… doufam, ze do ty doby stihnu s tech veci kolem sebe neco vyridit…
@venisa No já toho mám někdy taky tolik, že nevím, co dřív
ja končím o pul 4
… tak at vse zvladnes ![]()
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Tyyyyyjo, no tak to jste toho stihli fakt hodněale náhodou je to super, máte to pěkně pestré
my toho tolik nestihli za 6 let
během vztahu jsem dodělala střední, udělala vejšku, bydleli jsme 3 roky v Brně, loni po škole se vrátili do našeho rodného města a od prosince spolu bydlíme tady. Pořád je co na bytu dodělávat, ale co už
našla jsem si loni práci, odpracovala rok, dostala smlouvu na neurčito
v léte jeli konečně po 6 letech jen sami dva na dovču, a tak nějak si řekli, že by teda bylo fajn začít pracovat na mimču
po svatbě teda nemáme - tu v plánu máme, ale asi až časem. Já jsem teda vždy chtěla prvně svatbu a až pak mimčo, ale vím, že bychom se stejně brali min až tak za rok a mimčo bych chtěla nejradši hned
ale nevadí mě to, hlavní je, že se chceme vzít
… přeji nám všem, aby se co nejdříve zadařilo
Taky hezkéé
Já jsem to vždycky chtěla takhle „staromódně“-první společné bydlení, pak svatba a děti. Nakonec jse „slevila“,že klidně první dítě a pak svatba a nakonec jsem strašně šťastná, že byla svatba dřív…
Jsem taková klidnější, vyrovnanější a strašně šťastná
A manžela miluju snad víc jak před svatbou ![]()
@chillli píše:
@Kajule21 no dali nám ho domu 1.4. Takže měsíc a půl. 3 týdny v inkubátoru a pak na oddělení nedonošených dětí, kde jsem se už starala jen já o něj
Týý jo, taky jste si už cosi prošli
Ale hlavně, že je malý OK
Je to šikula ![]()
@Lenous17 a @venisa To já mám práce každý den, takže mi to utíká a pak vždycky žasnu, že už jdu domů
Sem tam jsem si brala práci i domů, jak jsem se do toho zažrala ![]()
@venisa ja si zase uzivam do konce zari pohodicku a od rijna mi to zacne, menim praci a tam vim, ze se jen tak nezastavim, takze to tu budu procitavat az pozde vecer a v noci. O to ale min na to vsechno budu myslet. Me prace a to, ze nemam cas se zastavit, pomaha, abych se nezaobirala vecma jako-co kdyz nam to nepujde apod. A mam vic rad v tom dnu, kdyz v praci nestiham nic jinyho nez jen tu praci.
sice me to obcas dost vycerpava, ale jak rikam, hlava je zamestana a to budu ted potrebovat.
Tak jeste nejakou tu hodinku vydrz a zitra mas teda volno, jak pises, tak si odpocines a muzes relaxovat. ![]()
@Kajule21 Jo tak já jsem to tak taky chtěla - prvně svatba, ale jak jsem vysvětlovala no
jako hele co my víme, třeba se dařit nebude jen tak rychle a svatba bude taky první ![]()
Holky a co máte za práci? Jestli to není tajné. Já před těhu pracovala jako telefonní bankéř a už nikdy více.
neumím si představit, že pokud se nezadaří, že budu za rok už hledat práci… ![]()
Ahoj holky
,mohu se vetrit? snazime se od srpna o druhe miminko a zacina pracovat psychika i kdyz jsem se snazila na to nemyslet tak uz jak minule blbnu
rada bych zde pokecala, poznala nove dusicky, chodivala jsem na emimino kdyz jsme se snazili o maleho a pak se to nejak utlo, tak bych rada poznala nove tvare a mela se kde vykecat, protoze moje kamaradka tady jedina co mam uz ji asi lezu krkem
o maleho jsme se snazili 7mesicu s podpurnyma praskama hlavne muj, dospadl spatne spermiogram a ted si myslim, by mel jit aby jsme vedeli co a jak a to nechce najednou, ze je to urcite ok
nemate zkusenost? kdyz predtim musel brat prasky, ma je pomale, tak co druhe? mel by jit znovu na vysetreni ne? dekuji za odpoved ![]()
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Jo tak já jsem to tak taky chtěla - prvně svatba, ale jak jsem vysvětlovala nojako hele co my víme, třeba se dařit nebude jen tak rychle a svatba bude taky první
No, tak to bych ti přála raději ten opak, aby se zadařilo co nejdřív a svatba byla později ![]()
@chillli píše:
Holky a co máte za práci? Jestli to není tajné. Já před těhu pracovala jako telefonní bankéř a už nikdy více.neumím si představit, že pokud se nezadaří, že budu za rok už hledat práci…
Tak já mám jako OSVČ práci luxusní. Nevýhodou je, že se má člověk co ohánět, aby zaplatil nájem, soc.+zdrav. apod. Ale jinak mám veget, dělám si co potřebuju, ale jelikož si plním e-shop sama, tak mám práce pořád dost
Jinak jsem Vám možná neřekla, že máme s mužem prodejnu kočárků, autosedaček a dětského a kojeneckého zboží…
![]()
@Kajule21 Děkuji, taky v to doufám
tyyyyyy brdo, vy mate takovouhle prodejnu? No to je paráda
tak až se Vám zadaří, tak budeš suprově vybavená viď
a máte nějaké web. stránky - eshop? Nebo jen kamenná prodejna?
@Lenous17 píše:
@Kajule21 Děkuji, taky v to doufámtyyyyyy brdo, vy mate takovouhle prodejnu? No to je paráda
tak až se Vám zadaří, tak budeš suprově vybavená viď
a máte nějaké web. stránky - eshop? Nebo jen kamenná prodejna?
Přesně, všechno budeme mít a za úplně jiné peníze
A navíc můžu chodit do práce i s mimčem
Máme kamennou prodejnu i e-shop ![]()
@Kajule21 jeee prosim poslala by jsi mi odkaz na vase stranky??
@Bublinka2305 píše:
Ahoj holky,mohu se vetrit? snazime se od srpna o druhe miminko a zacina pracovat psychika i kdyz jsem se snazila na to nemyslet tak uz jak minule blbnu
rada bych zde pokecala, poznala nove dusicky, chodivala jsem na emimino kdyz jsme se snazili o maleho a pak se to nejak utlo, tak bych rada poznala nove tvare a mela se kde vykecat, protoze moje kamaradka tady jedina co mam uz ji asi lezu krkem
o maleho jsme se snazili 7mesicu s podpurnyma praskama hlavne muj, dospadl spatne spermiogram a ted si myslim, by mel jit aby jsme vedeli co a jak a to nechce najednou, ze je to urcite ok
nemate zkusenost? kdyz predtim musel brat prasky, ma je pomale, tak co druhe? mel by jit znovu na vysetreni ne? dekuji za odpoved
Ahojky, vítej mezi námi
Nestresuj se, o to míň to půjde
Snažíte se teprve chvilinku. Nevím, co ti poradit, ale vím, ze nejdůležitější je věřit
Já věřím, ze do Vánoc se zadaří a nestresuju se.Dej si taky nějaký termín, ale pokud o tom, ze se do Vánoc zadaří, nebudeš skálopevně přesvědčená, tak je to k ničemu ![]()