Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, taky se s přítelem snažíme zatím dva měsíce teď dvacátého čekám že (ne)dorazí MS ale to čekání jr zabiják:-), jak to čekání jestli jo nebo ne snasite vy?
@butterfly88 chce to brát s rezervou no
někde píšou že opolodnující soulož má být po absenci nejmíň dvou týdnů, ale já otěhotněla až na konci cyklu po 18ti souložích obden, v tu 19
![]()
@tejinka 200 ahoj, vitam te
tak jelikoz my tomu nechavame volny prubeh, tak nejsem v zadnym stresu a podobne… cykly po vysazeni celkem pravidelne… takze si zatim hlavu nelamu… to prijde az v lednu az pujdu na preventivku na gyndu… ale treba se do te doby zadari…
Dekuju;-) je no do ledna je času dost to se určitě se zadari:-), a jak dlouho tomu necháváte volný průběh?
@tejinka 200 Ahooj
taky tomu docela necháváme volný průběh - snažíme se od srpna. Tak jsem zvědavá
tak ať se nám všem brzy zadaří ![]()
@Kiki24042014 tak my mame pauzu 6 a vice tydnu…
ale za to pak ja bych byla pro to, aby to bylo klidne i nekolikrat denne, to muj ale nedava a pak teda jedeme i nekolikadeni pauzy…
mozna kdybych mu navrhla obden, ze by na to pristoupil… ale mimo ovulku se otehotnet neda a my jsme tu ovulaci fakt nikdy nevychytali asi, takze ted proste chci vedet, kdy ta ovulace je a jestli kdyz se budeme snazit v tu dobu, jestli to taky nevyjde…
ale jako muzu rict, ze jeden tyden po takove dobe s delanim pauz me docela opruzuje…
no, myslim, ze si fakt budu muset pockat na dobu, kdy budeme uz opravdu spolu na jednom miste…
@butterfly88 hlavně nezapomen že ja kse zvedne teplota, tak ovu byla
Ahoj holky omlouvam se ze zase. rusim ale chtela jsem se zeptat v patek.jsem nela. hcg 30 a tehu mi.bylo potvrzeno dneska jsem sla na kontrolni hcg a dnesni. vysledky jsou ze mam pres 400 neni to.nejak.moc? Nenarostlo to nejak. hodne? Nebo.se mi to zda
@tejinka 200 no HA jsem dobrala na konci cervna a od te doby se „snazime“…takze ted je to treti cyklus bez prasku…
@ClauAlex myslim, ze hcg by melo rust a pri tehu by melo byt hooodne vysoky…
Jooo to.ja vim ze ma rust jenme zaskocilo to cislo ze v patek 30 a ve stredu.ani ne po tydnu uz pres 400
@tejinka 200 ahoj, no my se nechráníme od ledna a stále nic. Ještě nedávno jsem hrozně stresovala, brečela, protože kamarádky kolem mě druhé chtěly později a nakonec otěhotněly dřív než já… Přitom syna jsme měli nečekaně po 4 měsících vztahu
ale pak jsem si řekla dost. Přiznám se, že to bylo těžké nemyslet na to, jak všichni radi, ale hnal mě čas. No bohužel doteď nic, ale pořídili jsme si pejska, syn mi posledních pár týdnů předvádí neskutečné scény, takže už nad snažení nemám čas přemýšlet ![]()
@venisa no tak to my právě začínáme a ne, ze bych to nějak hrotila ale jsem strašně nedočkáva:-)
@Lehous17 je a vy se jak dlouho snasite? Jinak taky přeji mnoho úspěchů ať se co nejdříve zadaří ![]()
@chillli ty jo, ale tak to se ti povede když nemáš ani čas o tom přemýšlet a kolik je synovi? Já mám někdy pocit, že se s toho čekání zblaznim pac pracuju od devíti do pěti a teď momentálně není žádná práce takže tu akorát sedím a koukám na net ![]()
@LennyKikki píše:
@Kiki24042014 @Kajule21 Díky holky… ale asi měření a grafy vynechám a prostě do toho budeme bušit:-) My to vzládáme celkem taky dost slušně, za víkend třeba 8krát když jsme sami…:D Někdy i víc… a já se teď dost snažímtakže když mám možnost a jdu okolo něho, tak ho prostě čapnu a přepadnu :d
Tak pokud je to touhou, tak je to samozřejmě v naprostém pořádku
, pokud je to i za účelem „rozmnožování“, tak mu ani nestihnout dozrát spermie ![]()