Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EllEff píše:
Ahoj holky!
Tak konečně jsem se sem dostala abych Vám napsala
Už je ze mě vdaná paní. Svatba byla krásná, ale jsem ráda, že už to máme za sebou
Svatební cesta byla úžasná..Jediná škoda že jsem v půlce dostala svoje dny. po 50 dnech.. Ale co, tělo se potřebuje srovnat a dát do kupy. 3.10 mě čeká prohlídka na gyndě a mám slíbenou pomoc na srovnání cyklu.
Jinak moc blahopřeju všem, které mají na testu dálnice a všem snažilkám držím palce
A kde jste byli na svatební cestě? ![]()
@Kajule21 tak to jo… je lepsi to neresit aby pak clovek nebyl zklamanej… tak drzim palecky ![]()
@Kiki24042014 fakt?
ty jo, vidíš, tak jsem chytřejší, tohle jsem vůbec netušila.. Já si ho totiž dělala poprvé a ani slabou druhou čárku jsem neviděla
Až pak další dny silila ![]()
@chillli Jo ono to ještě asi příjde, já jsem těhotná už po druhý a za ovu testy vyhodila dost peněz, nakonec jsem se na to vyprdla a otěhotněla bez nich, hned druhý měsíc snažení. Jestli to sílí tak to brzo příjde, ale mně po dvakrát zabralo že jsme měli sex obden, ráno a večer
vydrželi jsme to tří týdny
![]()
@chillli píše:
@Kajule21 pojištěno![]()
![]()
kde máme @janyS?
@Kiki24042014 nooo tak to jste dobří, to by můj chlap nedal před a po práci
Já ovu testy dělala jen před dvěma měsíci a včera po té době jeden
@Kajule21 nooo a mi teplota zas klesá… Včera 36,3 dneska už 36,1
Na to, že by měla spíš stoupat ![]()
@chillli nejlepší máš od clear blue, ale… je jich tam deset stojí kolem 600-700 :-/ a to je teda dost, měla jsem je 2×.. jinak tato technika funguje, udělali jsme to jak u první, tak teď
jinak se do toho trefuje horko těžko. My jsme minulý měsíc prošvihli a to jsme spolu spali v den pozitivního ovu testu - jasně pozitivního a stejně prd. a co bylo fakt divný že jsem měla ty testy pozitivní dvakrát během 4 dnů.
@Kiki24042014 Tak jsem si početla a díky tobě vím, že ovu testy nekupovat.. my spolu takhle spíme normálně, tak teď to snad i zabere ![]()
@LennyKikki No mně to přijde zbytečný no.. u obou jsem si dělala graf, který je dobrý a k tomu pravidelně sex a musíš se trefit : D ![]()
@chillli píše:
@Kiki24042014 nooo tak to jste dobří, to by můj chlap nedal před a po práciJá ovu testy dělala jen před dvěma měsíci a včera po té době jeden@Kajule21 nooo a mi teplota zas klesá… Včera 36,3 dneska už 36,1
Na to, že by měla spíš stoupat
Mně dneska taky klesla, ale tak já mám do ovulky ještě pár dní
To je divné a ta Jany-S nikde
Ty hele, jestli ona náhodou neotěhotněla a nevyprdla se na nás?
Ale moc bych jí to přála
Nám všem ![]()
@Kiki24042014 já si teplotu neměřím a ani nechci.. Dělala jsem to takhle u prvního, hlídala hled, měřila teplotu, dělala grafy a spali jsme spolu na povel.. a pak to taky pěkně rok trvalo.. teď spolu spíme když chceme, miminko sice chci co nejdřív, ale neupínám se.. nebudu testovat, prostě chci psychice hodně ulevit… souložit do skonání a ono se podaří
Musí ![]()
@LennyKikki No vidíš a já měřila a otěhotněla hned, protože jsem se na to nikdy neupínala, graf je od toho, abys poznala jak funguje tělo
Tak jestli jsem mela vcera ovu, tak mame pojisteno… jeste by to chtelo pojistit dneska, ze??? ![]()
@Kiki24042014 Když na tohle měření musíš mít přesně 8h spánku a hlavně to musíš umět ovládat
to já jsem tele na tohle a nespím pravidelně 8h, abych mohla měřit a zanášet to do grafu:-(