Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JuliF no super. Já to též zjistila v 5+5 a byl vidět jen váček ![]()
Holky, hlavně to neberte tak, že vás tu nechceme
hlavně se držte, ať vám zdraví přeje. A hoďte sem občas info, jak se vám tu vede. Třeba se potkáme za pár týdnů v nějaké těhu skupince všechny ![]()
@Tornado l 14 den po MS? Mně to tedy ukázaly testy v den MS, u prvního 6 den po vynechání
Ahoj holky, mam 2 dny pred MS bazalni teplotu mam 37,3 jsem 10 Den PO a test mam negativní.. Přitom je mi stále nevolno a bolí me podbrisek. Mam strach že to zase nevyšlo
@Tornado l ještě nemusíš smutnit. Uvidíš u doktora. Já měla u syna 20 dní zpoždění a testy z dr Maxe negativní. Zjistil to až doktor z krve a ultrazvuku. A to jsem k němu šla s obavami, že mám cystu ![]()
@chillli píše:
@JuliF to jsem nemyslela přímo tebetak pak dej vědět, co u doktora
@Tornado l no to už bych fakt se objednala k doktorovi…
@Kajule21 Holky to nedělají schválně, že by nás tím provokovaly. Mají prostě radost noikdyž osobně bych taky každý den netestovala
Já je samozřejmě chápu a nemyslím to zle, ale už se mi připadá, že už to tady není o snažení, jak to bývalo, ale o tom, jak silné čárky na testu která má, jaké mají chutě nebo jak je jim v těhotenství a to už není do skupiny snažilek
Snažení je do doby otěhotnění… Snad mě tady neukamenujete, ale vžijte se taky do naší situace, že bysme třeba už taky chtěly najít // a nejenom „tiše závidět“ a znepokojovat se tím, jak ostatní krásně těhotní a my nic…
![]()
@JuliF píše:
Tak hlasim jsme po kontrole. Videt nic nebylo.. Jen vacek za 14 dni na dalsi kontrolu. Bolest bricha normalni a termin porodu 11.5
No vida
Gratuluju
už máš i průkazku, když už víš termín porodu? ![]()
@Lifia píše:
Myslím, si, že pokud to ani jedna zatím nemáme potvrzené lékařem, tak jsme stále snažilky:-)
A TT nic neznamená?
Nikdo neříká nic proti Vám, jen jak řekla @venisa, chtělo by to brát trošičku ohledy i na ostatní..
@Kajule21 já to chápu a omlouvám se
radost nad // byla moc silná a neuvědomila sem si to. Nezlobte se holky. Testy už sem dávat nebudu, jenom dám vědět co a jak
. Přeju všem hodně štěstí
a ještě jednou pardon
![]()