Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kajule21 @butterfly88 tak dekuji za ujasneni… dneska na toho myho skocim a uvidime… ze by opravdu u nas vyslo do tretice vseho dobreho???
tak uvidime… tak uz aby byl vecer
![]()
@venisa píše:
@Kajule21 @butterfly88 tak dekuji za ujasneni… dneska na toho myho skocim a uvidime… ze by opravdu u nas vyslo do tretice vseho dobreho???tak uvidime… tak uz aby byl vecer
![]()
Budu ti držet palečky ![]()
@venisa tak treba budes dalsi, co se bude presouvat do jine skupiny… tak drzim pesti, aby vam to do tretice vyslo… ![]()
@butterfly88 tak neze se netesim na to az budou // ale zase se mi nebude chtit odchazet z tehle skupinky…
@venisa tak sem muzes obcas nakouknout… Ale v jinych skupinach toho budes mit pak s holkama vic spolecnyho k reseni. ![]()
Hlavne aby to vyslo. ![]()
@butterfly88 no uvidime co bude, hlavne aby to vyslo a pak zalezi jak se to bude vyvijet dal… do tretiho mesice, se budu snazit byt v utajeni ![]()
Čauky kočky… hele myslíte si, že je možné nemít po vysazení HA ms a hned otěhotnět? Nebo je to blbost… My to teda doma nevzdáváme a potvrzujeme když je doma o víkend…
@venisa chapu, ja po tom, co probehlo ted v srpnu, jsem se rozhodla, ze krom doktora a myho sefa to nebude do 12.tydne nikdo vedet… ani pritel…
on by to fakt vykecal… ale kvuli moji praci to sef bude muset vedet, ale on je skvelej, tam se nebojim, ze by to nekde rekl..
no a taky to vykecam asi nejdriv sem teda… ![]()
@butterfly88 no ja asi v praci taky neco naznacim asi dopredu, sice to neni narocna prace ale prece jen nekteri, lidi jsou docela pruderni a nechci byt ve stresu… takze pak se budu snazit aby mi vymenili nektere firmy…