Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
14.9.16 11:17
@LennyKikki píše:
@Kiki24042014 já si teplotu neměřím a ani nechci.. Dělala jsem to takhle u prvního, hlídala hled, měřila teplotu, dělala grafy a spali jsme spolu na povel.. a pak to taky pěkně rok trvalo.. teď spolu spíme když chceme, miminko sice chci co nejdřív, ale neupínám se.. nebudu testovat, prostě chci psychice hodně ulevit… souložit do skonání a ono se podaří :-) Musí :-)

Já teplotu měřím, ale e by tím nějak trpěla psychika, to se mi teda nezdá…Měřím, jak už říkala @Kiki24042014, hlavně proto, abych věděla, jestli všechno funguje..Netvrdím, že když vím, že by měla být ovu, že na manžela neskočím, ale ne jen tento den - zvládáme to ob den prakticky pořád, takže žádná velká změna a hlavně už se taky neupínám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 11:18
@venisa píše:
Tak jestli jsem mela vcera ovu, tak mame pojisteno… jeste by to chtelo pojistit dneska, ze??? :nevim:

Tak baže že :) Radši víc jak míň - navíc je to „jištění“ i velice příjemné :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 11:21

@LennyKikki já jsem to dělala tak že jsme měla budík na 5.30 a měřila.. stačí 3 hodiny spánku, lepší 6 ale mám vyzkoušeno že to bylo víceméně stejný a věděla jsi kdy máš ovulaci. Psychiku jsem celou dobu měla pod kontrolou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 11:21
@LennyKikki píše:
@Kiki24042014 Když na tohle měření musíš mít přesně 8h spánku a hlavně to musíš umět ovládat :-) to já jsem tele na tohle a nespím pravidelně 8h, abych mohla měřit a zanášet to do grafu:-(

Stačí 6 hodin a když mám blbé spaní nebo něco podobného, tak si teplotu stejně změřím a do poznámky si hodím, že jsem třeba blbě spala nebo spala míň, abych ten den nebrala teplotu jako bernou minci.Ale jinak si to nemůžu vynachválit - teploměr si podám z poličky vždycky každý večer vedle sebe - ráno pravidelně v 7:00 změřím teplotu, zaznačím do grafu a pak se klidně ještě válím. Poslední dobou se mi daří spát minimálně těch 6 hodin a nespím už jako dřív třeba do oběda, ale stejně se +/- kolem té 7 vzbudím :) Já si nemůžu měření vynachválit - je to zadarmo a myslím, že i docela přesné :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 11:22

@Kajule21 vlastně o tom mluvím, v den ovulace to prostě nemusí stačit.. lepší je fakt celý měsíc :D my jsme to dali tento měsíc 19 x :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 11:28
@Kiki24042014 píše:
@Kajule21 vlastně o tom mluvím, v den ovulace to prostě nemusí stačit.. lepší je fakt celý měsíc :D my jsme to dali tento měsíc 19 x :D

Teda vy jste ale kanci :lol: ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
14.9.16 11:30

@Kiki24042014 @Kajule21 Díky holky… ale asi měření a grafy vynechám a prostě do toho budeme bušit:-) My to vzládáme celkem taky dost slušně, za víkend třeba 8krát když jsme sami…:D Někdy i víc… a já se teď dost snažím :-) takže když mám možnost a jdu okolo něho, tak ho prostě čapnu a přepadnu :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
14.9.16 11:53

@Kajule21 jo to mas pravdu, ze to jisteni je prijemne ale zase zalezi jakou ma clovek naladu aby to pak nebylo spis neprijemne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
14.9.16 12:10

@venisa Asi tak hele :) já teda jsem toho názoru, že se snažit co to jde, ale v rámci toho, aby to chtěli oba :) moc nechci dospět do té fáze, že budeme provozovat sex jen jakoby proto, že teda musíme a aby se už konečně zadařilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.9.16 12:20

@Kiki24042014 jak píšeš, sice jsme začínala měřit teplotu kvůli otěhotnění, ale už se na to neupinam… Teď to měřím ze zvyku a pro kontrolu, protože cyklus mám hrozně rozházený. S manželem se mazlime, když je chuť a ne, když to ukazuje graf. Ale teda vy jste dobří kanci, takhle často nám to dítě nedovolí haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 12:42

@chillli :D :D :D no řeknu ti že mě to už značně otravovalo :D ale říkala jsem že to prostě chci a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 12:42

@LennyKikki spermie potřebuji 48 hodin aby se obnovily :D tak bacha na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 12:43

@Kajule21 :D :D :D no byla jsem ráda že už je pauza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 13:10
@LennyKikki píše:
@Kiki24042014 Když na tohle měření musíš mít přesně 8h spánku a hlavně to musíš umět ovládat :-) to já jsem tele na tohle a nespím pravidelně 8h, abych mohla měřit a zanášet to do grafu:-(

Ma na to byt aspon 5hodin spanku… ja to beru jako proste klidna poloha… ja totiz spim tak 5-6hodin denne a to si jeste v prubehu te moji noci chodim na zachod. Pokud jdu na zachod, teplotu mam pak o 0,1stupne nizsi, tak to neresim, spis se snazim, abych v noci nemela potrebu na ten zachod chodit. Ale ja jsem 8 hod nespala uz nekolik let, a i tech 5hodin v kuse mi dela problemy. Me to staci, zatim ten muj graf vypada dobre a ovulku podle nej urco poznam a to mi staci… a ja jsem radny pripad, ze to nedelam pro to, abych co nejdriv otehotnela, ale abych poznala, jak to moje telo pracuje. Pritel daleko a prijizdi vetsinou na MS. :-D takze je obcas fajn, poznat, jak to telo funguje… ja taky vedela, ze je potreba to trefit nejak na ovulaci… ale netrefila bych se asi nikdy je tak prirozene, protoze priznaky ovulky mam o par dni driv, jak jsem zjistila. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 13:19

@Kiki24042014 jj, z toho mam taky strach, ze ty jeho mrsky jsou pak stejne k nicemu, ze nemaji cas se obnovit. Pritel jezdi jednou za 6 a vice tydnu na jeden jedinej tyden, takze si to pak chci i nalezite uzit a kdyby to slo z te postele nevylist ceje tyden, tak ho z ni nepustim… takze mozna, kdyby fakt dojel na ten spravnej tyden, tak to neklapne, protoze ti jeho kluci uz tam nebudou… :-D jenze ja se ten tyden, co tu je a pokud teda cyklus dovoli, dost tezko smiruju s tim, ze by to nejaky den neslo! :-( ja to kvuli miminku nedelam, ja to trenovani mam proste rada… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí