Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LennyKikki tak po dobrani HA je MS vzdycky. Mesic po vysazeni, pokud MS nedorazi, tak muzes byt tehotna. Ovulace muze prijit hned ten mesic po vysazeni HA.
@venisa tak ja to tak nejak nahlasit vedoucimu musim kvuli nejakym hygienickym predpisum a taky kdyby nahodou prusly komplikace, treba jen v podobe nevolnosti, takaby rychle zacal hledat nahradu. U pritele me to mrzi, ale on fakt vykeca i co nevi…
nastesti se budu moct hajit tim, ze jsem mu to chtela rict odobne a on jezdi jednou za 6 a vice tydnu, tak to snad nejak ukecam…
jestli teda neotehotnim az nekdy po kvetnu, to uz budeme konecne spolu a to by to vedel hned… ![]()
@venisa tak ja to tak nejak nahlasit vedoucimu musim kvuli nejakym hygienickym predpisum a taky kdyby nahodou prusly komplikace, treba jen v podobe nevolnosti, takaby rychle zacal hledat nahradu. U pritele me to mrzi, ale on fakt vykeca i co nevi…
nastesti se budu moct hajit tim, ze jsem mu to chtela rict odobne a on jezdi jednou za 6 a vice tydnu, tak to snad nejak ukecam…
jestli teda neotehotnim az nekdy po kvetnu, to uz budeme konecne spolu a to by to vedel hned… ![]()
@butterfly88 No tak uvidíme… ms zatím nedorazila… ale pochybuju, že by to byl můj případ a bylo to tak jednoduché
břicho i prsa bolí, takže počítám s tím, že to brzy dorazí…:-)
@butterfly88 To je taky takový na nic, když se s přítelem vídáte takhle málo že ![]()
@Lenous17 je, ale neda se nic delat… proto jsem se i rozhodla si hlidat bt + ovu testy. A fakt jsem byla prekvapena, ze mam priznaky ovu o nekolik dni driv nez ovu fakt podle testu probehla..tak snad se nam to po novym roce podari nejak naplanovat ty jeho navstevy na dobu ovu…
do konce roju by to mohlo vyjit tak na Vanoce. Jinak bych ted mela mit ovu v dobe, kdy budu ve skole. Ale kdovi, jak to ted s tou ovu budu mit… do Vanoc mam cas to vypozorovat. ![]()
@Kiki24042014 @Kajule21 tak jsem po dlouhé době zkusila ovu test a zatím slabý duch, tak to asi teprve přijde ![]()
@butterfly88 Taky mě štve, že ho vidím jen občas… s tímhle stylem to dítko budeme mít bůh ví kdy… Ale snad budou šikovní a spermije odpočaté a povede se nám co nejdříve viď?
@butterfly88 Tak to se ti vůbec nedivím, že si to takhle hlídáš. Dělala bych to samé
Já bych si taky strašně přála, aby se nám do Vánoc zadařilo. S přítelem jsme bydleli 3 roky v Brně, když jsem tam byla na škole, pak jsme se vrátili k nám do rodného města a v bytě budeme spolu mezi svátky rok. Tak jsem si říkala, že by bylo hezké oslavit první Vánoce v bytě už ve třech ![]()
@butterfly88 no tak to jo no… ja doufam, ze tady by mi tolik ty nevolnosti praci moc nekomplikovali… no kdo vi co bude az jednou otehotnim… no nastesti ten muj co nechce to nerekne… ten si umi uhlidat jazyk za zuby… no uvidime ![]()
Ahoj holky!
Tak konečně jsem se sem dostala abych Vám napsala ![]()
Už je ze mě vdaná paní. Svatba byla krásná, ale jsem ráda, že už to máme za sebou ![]()
Svatební cesta byla úžasná..Jediná škoda že jsem v půlce dostala svoje dny. po 50 dnech.. Ale co, tělo se potřebuje srovnat a dát do kupy. 3.10 mě čeká prohlídka na gyndě a mám slíbenou pomoc na srovnání cyklu.
Jinak moc blahopřeju všem, které mají na testu dálnice a všem snažilkám držím palce ![]()
@chillli no na ovulačních testech je vždycky druhá čárka, protože tělo má v sobě LH hormon pořád. Ale já měla ovulaci tento měsíce až 30 den a podle testů těhotná jsem.
@LennyKikki tak já vím, že jestli se aspoň trošku přiblíží jeho příjezd ovulaci, tak to už bude až na Vánoce, takže já vím, že my do konce roku 3 nebudem…
Ale tak aspoň mám čas si teď vyřešit všechny problémy, co mě trápí a vypozorovat opravdu, jestli je ovu pravidelná a pod.. ![]()
Ale doufám, že vám ostatním se podaří a s co možná nejmíň z vás se pak uvidím ve skupině snažilky 2017.. ![]()
@Lenous17 tak na Vánoce už 3 nebudem, ač jsem si říkala, že by to byl skvělej dárek pro rodiče. No, nevadí, ještě jsou příští rok narozeniny, svátky.. spousta příležitostí, jak oznámit, že budou babičky a deděčci. ![]()
@venisa no, u mě by nevolnost byla velkej problém.
A můj by byl taky velkej problém, on si to ani neuvědomí a prostě to z něj vypadne, pak uvidí můj pohled a dojde mu, že to vlastně neměl říkat..
takže bohužel, v rámci toho, abych pak předešla, kdyby se náhodou něco stalo, tomu, že bych musela říct, že to nedopadlo, tak můj bude v podstatě první, komu to řeknu, ale až po dostatečné lhůtě.
Pokud by to vyšlo, až budu s ním, tak mu to řeknu hned, to prostě cítím, že to bude jiný, budu na tom s ním, přímo s ním… A daleko od známých.. Až budu s ním, nebude mít důvod jezdit do Čech tak „pravidelně a často“. ![]()
@venisa píše:
@Kajule21 a jak jsi na tom ty? nejak nemam vubec prehled…
Já jsem dnes 11DC, takže ovulka přede mnou, tulíme se, jak se nám zlíbí a nějak to radši nechci řešit, ať zase nejsem zklamaná ![]()
@chillli píše:
@Kiki24042014 @Kajule21 tak jsem po dlouhé době zkusila ovu test a zatím slabý duch, tak to asi teprve přijde
No tak to je super
Tak už ať se manžílek chystá ![]()