Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky ted mam takovy dotaz…jsem 16DC a kdyz jsem byla curat, tak pak ze me pri utirani slo neco jako pruhlednej tahlej sliz… mohla by to byt znamka ovu? omlouvam se za podrobnosti ![]()
@Janicka198 píše:
Ahoj holky, mam 2 dny pred MS bazalni teplotu mam 37,3 jsem 10 Den PO a test mam negativní.. Přitom je mi stále nevolno a bolí me podbrisek. Mam strach že to zase nevyšlo
Tak zkus test znovu v den očekávané MS a uvidíš… Možná je na testování ještě brzo. Já testovala podle jedné appky v den MS, podle druhé appky den před MS a test negativní. A druhý den jsem to dostala a pobolíval mě podbřišek, citlivé, zvětšené prsa a sem tam mě i pálila žáda a těhu to bohužel nebylo… Držím palce
@chillli píše:
@Kajule21 @Janys měla bych mít ovu, ale dle teploty to asi jaksi nevypadá co?
Taky to máš rozházené jako já tenhle měsíc
…Na grafy tady máme odbornici @Jany-S
Zkusíme se jí zeptat i mně by ten můj zajímal - mám to jak noty na buben
A sedí ti ovulka s tím, co ti ukazuje FF?
@Kajule21 děkuji za podporu ale mám strach že s toho nic nebude ![]()
@chillli Myslím si, že ne, ale.. já tohle měla minulý měsíc a tento jsem měla krásný graf.
@JuliF píše:
@Kajule21 Ještě neAsi až další kontrolu
Tak nesmutni!!
To přijde. Hlavně, že je vše OK a je tam ![]()
@Kiki24042014 @Kajule21 no právě, že podbřišek bolí a mám i výtok, tak bych řekla, že ovu by mohla být nebo se blížit. Každopádně manžel je dnes, i přes modrou bolavou nohu, rozhodnutý pro manželské povinnosti
![]()
@Lucínek290691 píše:
@Kajule21 já to chápu a omlouvám seradost nad // byla moc silná a neuvědomila sem si to. Nezlobte se holky. Testy už sem dávat nebudu, jenom dám vědět co a jak
. Přeju všem hodně štěstí
a ještě jednou pardon
![]()
V pohodě - nic se nestalo ![]()
@venisa píše:Čauky
Holky ted mam takovy dotaz…jsem 16DC a kdyz jsem byla curat, tak pak ze me pri utirani slo neco jako pruhlednej tahlej sliz… mohla by to byt znamka ovu? omlouvam se za podrobnosti
@Janicka198 píše:
@Kajule21 děkuji za podporu ale mám strach že s toho nic nebude
Mysli pozitivně, ať si nepřivoláš opak!!!
![]()
@chillli píše:
@Kiki24042014 @Kajule21 no právě, že podbřišek bolí a mám i výtok, tak bych řekla, že ovu by mohla být nebo se blížit. Každopádně manžel je dnes, i přes modrou bolavou nohu, rozhodnutý pro manželské povinnosti![]()
Tak nakonec je doma jo?
A co žebra? Tak buď ráda a honem toho využij než si to rozmyslí ![]()