Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tornado l no to je docela krám, mám ho taky a čárky slabý, ale jsou tam, clearblue mi to ukázal líp, tak uvidíte.
@JuliF @Kiki24042014 no tak uvidíme koupím kdyžtak jiný a lepší to je koupeny na rychlo jelikož jsem spěchala skrz auto stalo na zakázaném místě a ja mam dneska nějaký divný den lítostiví a nevím proč ![]()
@Tornado l tak tenhle jedine ráno:) ma mal barviva…ale jestli si tak dlouho po ms tak možná i odpo
@Kiki24042014 píše:
@Kajule21 Jjpromiň, holt každý se občas překlepne
V pohodě - pochopila jsem to ![]()
@Tornado l píše:
Tady ten jsem si koupila tak uvidíme rano snad to vyjde
Myslím, že to je ten, o kterém tady holky říkají, že dělá falešně pozitivní testy
Nevím, já si takový nikdy nedělala. Expolodovala bych, kdyby mi ukázal pozitivní výsledek a já pak zjistila, že těhu nejsem ![]()
@Kajule21 to se mi prave stalo. Kupovala jsem jen tyhle. 4× vysel pozitivni. Sla jsem na gyndu a on na me koukal jak na blazna…
@Kajule21 no v poličce jsem skorem furt tak koupim jiný Dr.maxe.njn na rychlobse nic nevyplácí kupovat njn to byla opravdu rychlost mela jsem strach abych opět nedostála pokutu jak minulé.
@Tornado l Hele ale zase není pravda, že mi ukázal falešnou pozitivitu, jelikož jsem si právě dělala i ten clear blue a ten je taky pozitivní
takže se neboj.
Holky, prosím vás, kolik už jste utratily peněz za ty testy, když se kvůli silnějším čárkam testujete každý den???
ale chápu vaší radost. Já třeba zpětně lituji, že z prvního těhu nemám test s // ![]()
@chillli píše:
Holky, prosím vás, kolik už jste utratily peněz za ty testy, když se kvůli silnějším čárkam testujete každý den???ale chápu vaší radost. Já třeba zpětně lituji, že z prvního těhu nemám test s //
Taky jsem nad tím přemýšlela
Já bych byla ráda, kdybych našla //,ale testovat pořád by mě asi nebavilo
Ale radost je asi silnější ![]()
@Tornado l píše:
@Kajule21 no v poličce jsem skorem furt tak koupim jiný Dr.maxe.njn na rychlobse nic nevyplácí kupovat njn to byla opravdu rychlost mela jsem strach abych opět nedostála pokutu jak minulé.
Tak třeba ukáže správný výsledek a najdeš //
Držím palce ![]()
@JuliF tak 4 testy to není moc dát za to stovku. A ostatní co tu mají každý den silnější čárky + digi testy? ![]()