Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kiki24042014 ahoj. Ja dva dny před MS dusika, pak už ducha a dneska už pwknou carku…davala jsem ob dve diskuze nahoru, tak se muzes podívat…3 dny zpoždění ![]()
@Tornado l v patek klidne mohlo byt ještě brzy…každé hcg stoupá jinak…zkus zítra a držím palce:)
@Kajule21
já to taky nedávám zrovna moc dobře… ale za 9 měsíců už budeme spolu, tak se uklidňuju.. akorád že tady nastávajícím maminkám to bude utíkat jako voda těch 9 měsíců a mě se to neskutečně potáhne… ![]()
Tak snad se nám pak příští rok už zadaří..
ale v druhé skupině snažilek 2017 se to ještě moc nerozjelo…
tak jsem zatím tady a jsem povzbuzena, že to holkám tak hezky vychází a že je jich tolik… ![]()
@butterfly88 píše:
@Kajule21já to taky nedávám zrovna moc dobře… ale za 9 měsíců už budeme spolu, tak se uklidňuju.. akorád že tady nastávajícím maminkám to bude utíkat jako voda těch 9 měsíců a mě se to neskutečně potáhne…
Tak snad se nám pak příští rok už zadaří..ale v druhé skupině snažilek 2017 se to ještě moc nerozjelo…
tak jsem zatím tady a jsem povzbuzena, že to holkám tak hezky vychází a že je jich tolik…
Pořád jsi jedna z nás-snažilka, takže tady máš co dělat ![]()
@Lifia no jsem zvědavá a vtdy kdyz dělám test tak jde zklamaná ![]()
@Lifia
já už jsem připravena na další rok..
letos už to neklapne, a jestli, tak se to dozvím až po Novým roce…
Ale stále tu zůstávm a stále ráda čtu, jak je tu snad téměř denně nějaká nová těhulka..
A čekáte květňátka..
já jsme taky květnová.. ![]()
@butterfly88 ja to taky ráda čtu:) hlavně když me někdo uklidni ze třeba mírná bolest v podbrisku je normální
to mam hned hezčí den
@Lifia snažíme se tak rok.10let jsem brala antikoncepci
.12.8 jsem mela MS.20.8.-27.8.spineni malinko 27.8.beru prášky utrogestan 16 den.5.9.vysazený prášky a mela přijet a nic
Cau holky, mela bych dotaz (nebo vlastne dva) na vas zkusenejsi
Stalo se vam take, ze vas po ovu celych 14 dni do ms hrozne,,taha" vajecnik? Citim ho pri fyzicky narocnejsi praci, pri sexu, pri cvicu a tak.. Mam to uz po druhe, poprve jsem dokonce vydesena letela na gyndu, zda nemam cystu a pry ok (pry zda neni opozdena ovulace, to me docela zaskocilo, ze dr. nepozna, ze ovu neprobiha, podle toho, co tu pisete, ze vas dr. pozna zda uz byla ci ne..). Druhy dotaz je, zda se stridaji ovulujici vajecniky? Dva cykly jsem hezky citila ze nejdrive ovuloval levy, pak pravy, pak najednou nic a dlouhy cyklus (anovulacni?) a ted se podle bolesti zblaznily oba
je mozne, ze by pravy chtel dohnat co zameskal a fakt vyslaly vajicko oba??
dekuji predem za postrehy ![]()
@Kajule21 no dneska teplota skočila nahoru, bolí mě podbřišek, takže asi se ovu blíží
no starostí až až do toho barák a práce kolem něj, teď opadavaji jablka, tchyně tu těch stromů má snad 20, posbiram je a za tři hodiny to vypadá jak bych nic nedělala
ty nevím, prostě teď fakt to skákání kolem dítěte a psa, chlap věčně chodí domu z práce až k večeru. Je neustále unavený (což chápu, nemá lehkou práci), takže sexuální aktivita jednou za deset dní… Takže já prakticky ani nemám kdy otěhotnět
![]()
@Lifia tlak v pobřišku, budeš mít celé těhu… To tak prostě už je
Takže klííído můžeš být těhulka ![]()