Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucínek290691 Já už tu druhou čárku mám stejně silnou jako tu první ![]()
@JuliF no vidíš
já sem dneska netestovala, nechala sem si to na zítřek ![]()
@Lucínek290691 Já to testovala včera, jinak dneska také ne..
Už aby bylo úterý ![]()
Ja si dneska dojedu pro testy at taky kontroluji jestli tam jsou a koupim si i digital a ten si udelam v tydnu jestli roste hcg jinak se citim uzasne nic mi neni jen teda citim prsa to je jediny
@ClauAlex Mě bolí neustále v kříži a občas pobolívá podbřišek… Zdálo se mi o dvojčátkách ![]()
Me obcas jenom poboli ale neni to nic hroznyho mam se skvele, s prtouskem si uz povidam hladim ho po brisku ale moc k jidlu nemam chut tak se musim nutit
@ClauAlex Já mám to samé.. Včera jsem stála před zrcadlem v koupelně. A přijde mi, že mám malinko bříško.. Ale asi jsem spíše jen nafouklá. Včera jsem snědla plechovku hrášku na posezení ![]()
To ja se laduju nejvic vecer kdyz jdu spat, vcera na posezeni 4 chlebicky a v noci kdyz se vzbudim tak jim bramburky ![]()
@ClauAlex No já měla včera cca v půl 11 opečenou slaninku
a pistáciovou zmrzlinu
.. A k obědu rybí čínu s kečupem
No já sem si dodneška taky nepřipadala moc těhotně
Dneska mě bolí prsa, trošičku mě sem tam zabolí podbřišek ale co je hlavní- dneska sem málem hodila šavli
naštěstí sem to ustála ![]()
Holky tak já se taky snažila, tedy jen 2 měsíce a hned to po vysazení prášku vyšlo. Jsem ráda, když mám všechno hned.
Ale jinak chutě zatím nejsou, doufám, že ani nebudou a první 3 týdny velké bolesti v podbřišku, citlivé prsa a velká únava. Dělala jsem si asi 5 testů, na všech vyšla slabá čárka, menstruace se nedostavila. Už se jen objednat k doktorce, asi jsem v 5tt.
![]()